Saç Rengi ve Saç Boyama evde ombre?!

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.988
9.571
kızlar merhaba, umarım sesimi duyurabilirim, geçen hafta saçlarımı kumral boyattım, çok hoş bi renk oldu. şimdide ombre yaptırmak istiyorum ama kuaförler biraz pahalı yapıyor. aranızda kendi ombresini kendi yapıp memnun kala yada kalmayanlar varmı? bana cesaret verebilirmisiniz?

Ben kuaförüm bantla yapıyorum
evde yapılan ombre biraz dipleri gelmiş boya gibi oluyor
eşit miktarda doğal görünümü yakalamak biraz zor

ya :KK43: düz boyaya 100 lira verdim, ombreye de 150 istediler hem paraya kıyamıyorum, hem saçlarım yıpranır diye korkuyorum napsam bilemedim

ya :KK43: düz boyaya 100 lira verdim, ombreye de 150 istediler hem paraya kıyamıyorum, hem saçlarım yıpranır diye korkuyorum napsam bilemedim
İstediğin tona bağlı yıpranması çok açık renk istiyorsan ayarı yapamayıp saçını yakabilirler
arkadaşım 300 yaptırmıştı çokta uzun değil saçı
ama çok yıpranmış ilk zamanlar güzeldi şimdi dibi gelmiş gibi görünüyor

lorealin ombre setini alsanıza yapan çok kişi var ve doğal duruyor en begenıyorum kumrala uygun olan rengini alın eve kolaylıkla yaparsanz kılavuzu okursanız
onu araştırdım, video izledim aslında kolay görünüyor ama cesaret edemiyorum tonu tutmaz diye

Düz boyaya 100 tl vermeye kıyamamalıydın bence.
Ben ombremi 140 tl'ye yaptırdım çok memnunum.
Ama düz boyaya 100 tl çok fazla.

Evde yaparsan Bukrem'in de dediği gibi dibi çıkmış gibi durur.

Düz boyaya 100 tl vermeye kıyamamalıydın bence.
Ben ombremi 140 tl'ye yaptırdım çok memnunum.
Ama düz boyaya 100 tl çok fazla.

Evde yaparsan Bukrem'in de dediği gibi dibi çıkmış gibi durur.
ya saçımın rengi çok kötü olmuştu, bi karış simsiyah dibim vardı altlar turuncuydu resmen kendim kapatamam diye verdim o parayı. şimdi kapandı bidaha düz boyaya para vermem zaten, ama omre konusunda kafam karışık çok

ya saçımın rengi çok kötü olmuştu, bi karış simsiyah dibim vardı altlar turuncuydu resmen kendim kapatamam diye verdim o parayı. şimdi kapandı bidaha düz boyaya para vermem zaten, ama omre konusunda kafam karışık çok

Bence bir süre saç rengini kullan paraya kıyma konusunda fikrini değiştirirsen bu işi daha önce yapmış bir kuaföre yaptır :)
Bazıları berbat yapıyor verdiğin paraya acıyorsun.

Bence bir süre saç rengini kullan paraya kıyma konusunda fikrini değiştirirsen bu işi daha önce yapmış bir kuaföre yaptır :)
Bazıları berbat yapıyor verdiğin paraya acıyorsun.
evet kızıldan kumarala dönmek istediğim bi gün 400 tl verip havuç gibi tupturuncu olmuştum malesef deneyimlerim çok iç açıcı değil :)))

Kızıl çok zor bir renk dönemek zordur
Polis evine gidebilirsin boya için en azından dışarıdan uygun olur
yok mosside yaptırdım şimdi düz boya istediğim renk oldu zaten, acaba orda ombreyi güzel yaparlarmıki hiç aklıma gelmemişti polis evi :KK45:

Lorealin 3 renk ombre boyası var diye biliyorum içinde geçiş sağlamak için fırçası olan.Ben açık kumralim onlardan bana uygun olanını alıp evde uyguladim çok da memnunum bir tutamı ikiye bölerek aralarına attım.Daha önce bir boya tecrubem yoktu asdgkgkg.Fakat yeni yeni pişman oluyorum çünkü doğallığını bozmadan sac açan loreal sun kiss jel çıkmış kullanan herkes memnun olduğunu söylüyor keske bende öyle yapaydım asdddj

Arkadaşlar ben bugün kolestonnun röfle setini aldım ombre yapmak için. Daha önce saçım oksidan yüzünden kuaför yaktığı için korkarak yaptım. 20 dk çıtçıtlarımın üstünde bi deniyeyim dedim. 1-2 ton açılma oldu. Yancak diye korkup hemen yıkadım. Şimdi kumral saçlarımın üstünede de krepe yaparak yapacam. Saç uçlarına krepe yapınca çok daha doğal duruyor bence.. daha öncede kendim balyaj yapmıştım süper olmuştu :)

X