Saç Rengi ve Saç Boyama EVDE ORYALLE SAÇINI AÇAN VAR MI

theblackeye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
44
4
1
28
Açıpta memnun olan varsa yazabilir mi?saçlarim boyalı ama ben açmak istiyorum fakat saçlarım ince telli

Ben hep kendim açtım bugune kadar platin dahil tüm sarı tonlarını denedim çokda başarılı oldum . İşin püf noktası saçını tanımak nerede yanıp kopacağını biliyorsunuz artık . Hiç denemediysen fiyasko yaşayabilirsin ama benim gibi cesaretliysen yap unutma dipler çok çabuk açılır.

hangi mrka açıcı kullandin detaylari yazar mısın acaba , benim saçlarım suan fındık kabuğu tonlarında ve bende platin olsun istiyorum yardımcı olursan sevinirim :)

Paletteninki pek işe yaramıyor eğer saçını çok açık tonda yapacaksan, ben 2 kere açtım 1 ay arayla canım ama yanma kuruma gibi bir problem yaşamadım bu saçtan saça değişir tabi bir de saçını açarken bakım ve yıpranmayı azaltması açısından badem ya da susam yağı eklersen saçı kurutmuyor cnm

cnm ben paletteyi denedim dipler açıldı Uçlar açılmadı fiyaskoydu sonra hemen kuaföre gittim

Krem açıcı olduğu için işe yaramıyor zaten toz açıcılar daha kuvvetli her zaman saçlarının dibi de hem sıcaklık hemde boya olmadığı için çabuk açılıyor

Evet kullandım benim aldığım paketın içinden besleyıcı serum çıkmıştı yıpranmamasının sebebi biraz da oydu ben de yağlarla takviye yaptım sonuçtan memnunum

Ben büyük bi marketten almıştım japon pazarı tarzı bir yerdi 5 tl gibi bir fiyatı var

Marka farkttmez mavi toz açıcı alacaksın bazı yerlerde açık satılıyor ben öyle almıştım . Açmadan önce tüm saçına hindistan cevizi yağı sürersen yıpranma kuruma olmuyor . Önce uçları sonra dipleri aç eşit olsun

yanında oksidanda kullanmam gerekiyor mu öyleyse kaçlık almaliyim

yanında oksidanda kullanmam gerekiyor mu öyleyse kaçlık almaliyim
Evet büyük şişede satılanlar daha ekonomik 5 tl gibi litreliği 40lık alıcaksın kıvamına bak çok sulu olmasın göz kararı sürülebilir kıvamda olsun .

Evet büyük şişede satılanlar daha ekonomik 5 tl gibi litreliği 40lık alıcaksın kıvamına bak çok sulu olmasın göz kararı sürülebilir kıvamda olsun .
peki açma işlemi tamamlandiginda , platin rengi için üstüne boya sürmeli miyim eğer öyleyse hangisini önerirsiniz ben attigim fotograftaki gibi bir renk istiyorum?

İstediğiniz renk boyanın tonunda boyayı alıp saçınız uzunsa ki benim öyle boyanın yarısını, kısaysa çeyregını bır kaba sıkıyorsunuz. Sonra oksidan losyondan da 2 yemek kaşığı kadar koyup, kahve fincanı kadar da normal su ekleyıp karıştırıyorsunuz. Karışım biraz sıvı olur korkmayın tüm saçına yedır bunu. 15-20 dakika cila için yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…