Evde oturup nasil para kazaniyorsunuz

Turuncubitki

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
20
3
30
Merhabalar ben evli bir bayanim yakinda dershaneye baslayacagim ama evde olan vakitlerimdede esime yardimci olmak istiyorum ama evde neler yapabilirimm

evlere iş yeren yerler var. boncuk işi,galoş işi, ayakkabı işi, triko işleri,düğme dikme... gezeceksiniz,oturdugunuz yerden iş bulamazsınız

Bi kere evde de olsaniz oturup para kazanamazsiniz :) yok oyle bi dinya yani... evden calisanlar da oturarak degil yorularak para kazaniyolar.. Ben evde butik sabun ve kokulu tas yapip satiyorum. Dugun nisan dogum gibi ozel gunlerde misafirlere dagitmak icin sekilli sabunlar, kokulu taslar tercih edenlerin siparislerini hazirliyorum. Cok sukur de kazaniyorum.

Merhabalar ben evli bir bayanim yakinda dershaneye baslayacagim ama evde olan vakitlerimdede esime yardimci olmak istiyorum ama evde neler yapabilirimm
ben sizin yerinizde olsam öğrenci evleri var ise çevrenizde onlarla anlaşıp onlara yemek yapardım
hem zevkli hem paralı bir iş bence

El işi yapıp, onları internet sitelerinde satabilirsiniz ama orijinal şeyler olmalı. Mesela bir arkadaşım, kumaşlara nakış işliyor, onlardan yastıklar, kalemlikler, makyaj çantaları yapıyor, alışveriş sitelerinde satıyor. Başka bir arkadaşım da yünden ördüğü oyuncakları satıyor. Öyle deli gibi para kazanmıyorlar ama akmasa da damlıyor. =)

Cevap veren herkese tesekkurler ev oturmaktan kast ettigim evde nasil para kazaniyorsunuz maksatlidir ki bunu farkli yorumlayanlar vazen kirici olabiliyorsunuz. Kokulu sabunu bende yapabilirim ama kaliplari cok cesitli ve birhaylide pahali by sektorde cok fazla rakip var elisi yapabilirim

Bende işten çıkacağım yakın zamanda dershaneye gideceğim diye evde yapacağım birşeyim yok becerikli bir insan değilim alışveriş yaparken daha uygununu almaya çalışcam, yemekleri israf etmeden tüketmeye çalışcam yapabileceğim şeyler bunlar

Sabun, kurabiye vs. işinin cıvkı çıkmış durumda hele kiii İstanbul'da! Önüne gelen bu işi yapıyor, kimisi çok güzel ve kimisi ise adeta çöp. Ama işte herkes dağıtmalık alıyor bir de ucuzuna kaçıyor, görüntü amaç.
Artık bu işten para kazanılmaz bence.
Farklı da bir yol yok. Dendiği gibi, yok internetten ona buna tıklayın ama olmuyor işte.
Kendi becerinize göre bir şey tutturmadıkça zor.
Çin iğnesi yapıp satanlar var, yabancılar el işlerine çok ilgili onlara satış yapılabilir. Ama portföy şart.
Yani uzun lafın kısası kendiniz orijinal bir fikir üretmedikçe zor.. Evinize ütü alıp yapabilirsiniz yakın çevrenizde talep varsa.

Sabun, kurabiye vs. işinin cıvkı çıkmış durumda hele kiii İstanbul'da! Önüne gelen bu işi yapıyor, kimisi çok güzel ve kimisi ise adeta çöp. Ama işte herkes dağıtmalık alıyor bir de ucuzuna kaçıyor, görüntü amaç.
Artık bu işten para kazanılmaz bence.
Farklı da bir yol yok. Dendiği gibi, yok internetten ona buna tıklayın ama olmuyor işte.
Kendi becerinize göre bir şey tutturmadıkça zor.
Çin iğnesi yapıp satanlar var, yabancılar el işlerine çok ilgili onlara satış yapılabilir. Ama portföy şart.
Yani uzun lafın kısası kendiniz orijinal bir fikir üretmedikçe zor.. Evinize ütü alıp yapabilirsiniz yakın çevrenizde talep varsa.
Kesinlikle haklisiniz yeni bir fikir olmadan bu mumkun degil degerli yorumunuz icin tesekkur ederim

Kazanmıyoruz elbette, ben tatildeyim.
Evden çalışmak demek istediniz sanırım.

Yorumlar ne tuhaf, soru anlaşılır bence.

İnternette para kazanma yılları çok fazla ancak işinizin ehli olmalısınız.

Bunun dışında yemek yapmak en iyisi gibi görünüyor. Çalışan kişilerle ya da ev yemeği yapan yerlerle anlaşabilirsiniz.

X