- 6 Ağustos 2015
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Turuncubitki
Merhabalar ben evli bir bayanim yakinda dershaneye baslayacagim ama evde olan vakitlerimdede esime yardimci olmak istiyorum ama evde neler yapabilirimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sizin yerinizde olsam öğrenci evleri var ise çevrenizde onlarla anlaşıp onlara yemek yapardımMerhabalar ben evli bir bayanim yakinda dershaneye baslayacagim ama evde olan vakitlerimdede esime yardimci olmak istiyorum ama evde neler yapabilirimm
Kesinlikle haklisiniz yeni bir fikir olmadan bu mumkun degil degerli yorumunuz icin tesekkur ederimSabun, kurabiye vs. işinin cıvkı çıkmış durumda hele kiii İstanbul'da! Önüne gelen bu işi yapıyor, kimisi çok güzel ve kimisi ise adeta çöp. Ama işte herkes dağıtmalık alıyor bir de ucuzuna kaçıyor, görüntü amaç.
Artık bu işten para kazanılmaz bence.
Farklı da bir yol yok. Dendiği gibi, yok internetten ona buna tıklayın ama olmuyor işte.
Kendi becerinize göre bir şey tutturmadıkça zor.
Çin iğnesi yapıp satanlar var, yabancılar el işlerine çok ilgili onlara satış yapılabilir. Ama portföy şart.
Yani uzun lafın kısası kendiniz orijinal bir fikir üretmedikçe zor.. Evinize ütü alıp yapabilirsiniz yakın çevrenizde talep varsa.
Kazanamiyoruz.
Sabahin korunde kalkip ise gidiyoruz.