Saç Rengi ve Saç Boyama evde platin saç

milkyminty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
309
57
43
33
kızlar saçlarımı hiç açıcı kullanmadan sarı hale getirmiştim ancak yine de içime sinmiyordu ben de bi kuaföre gittim ve sapsarı istiyorum platine yakın olsun dedim ancak sadece röfle yaptı ve yanı sadece bi iki ton açık oldu saçlarım artık yemin ettim kuaföre gitmek istemiyorum evde saçlarımı nasıl platin sarısı yaparım

saçların şu an doğal sarı herhalde. benim bir arkdaşım kuaförde boyatmıştı saçını senin gibi sarı ve balyajları vardı birde açık sarı aralarda. kız daha sonra sürekli ayda bir saçını sarıya boya ya boyaya platin sarı yaptı 2 yıldır bu şekilde evde kendi boyuyor ve platin sarı saçları. açıcı falanda kullanmıyor. platin istiyorsan pallette küllü sarıyı tercih etmelisin.şimdi bende onun gibi yapmaya çalışıyorum geçen ay boyadım saçımıbiraz koyu sarı oldu altın sarısı gibi bu ay yine boyayacağım bakalım sende diplerin geldikçe bu yolu bi dene istersen.

ya da şöyle yapcaksın Koleston yoğun renk açıcıyla saçını açıp 40 45 dakika bekletceksin önce uçlarboya 20 25 dakika sonra diplerine sür açıcıyı çünkü dipler daha çok açılıyo saçın yıpranabilir. daha sonra da pallette küllü sarıya boya saçını 40 45 dakika beklet platin sarı oluyor. ve diplerin geldikçe de önce açıcı sonra boya devamlı böyle boyayacaksın. şuan senin saçın sarı olduğuna göre sadece diplerini aç 20 25 dakika diplerde bekletip saçını ondan sonra küllü sarıya boyabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
yalnızca tavsiyedir saçının durumunu bilmediğim için ben sağlıklı bir saça göre yorum yazdım canım kopma yanma olursa kızma bana sen bileceksin saçının durumunu. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X