- 21 Nisan 2018
- 8.227
- 30.283
- 548
- 36
- Konu Sahibi complicated_e
Benim tavsiyem de eğer beyazın falan yoksa boyama. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok balim onda da kaliyo hatta birgün dr gittim kadin kendi boyamış anli ensesi felan hep kirmiziydi.kızıl ya da 7 tonlarının uzerıne boyayacaksa hiç bir şey surmesıne gerek yok yıkayınca ız falan kalamz
Oncelikle bir onluk tak.Saclarini ikiye bol parca parca sac diplerine surmeye basla biten tarafa dogru diger tarafin dipleriniboya.En son kalani saclarinin uzerine dok harmanla sar ve bekle durula.Bulasan boya artiklarini saclarin sariliyken islak mendille silebilirsin sorun olmaz.Boya kalirsa cope at kullanimaz zaten tekrar.Alisirsin bende kendim boyuyorum alistim artik 2 yil kadar oldu.Evde saçımı daha önce boyamadım. Boya aldim evde boyarım diye ama şimdi de evde boyamaya cesaret edemiyorum. Saçımı nasıl durularım bir yerlere bulaşır mi cildime temas etse bir sorun olur mu diye. Bir de boyanın kalanını saklamayın yazmışlar da içine kalanı doğrudan çöpe mi atayım? Çok dert olmayabilir ama evde saç boyamaya alışkın olanlardan tavsiye istiyorum.
koyu kızıldır o zaman ahaaa yıllar once boyardım her ay hiç ız kalmazdı yoğun kızıla hemd eYok balim onda da kaliyo hatta birgün dr gittim kadin kendi boyamış anli ensesi felan hep kirmiziydi.
hayat pahalılaştı butun site kuaför çıktı ahaaaa.röfle yaptırdım ramazan bayramından once dıp boyaya paraya kıyamadım 20 günde bır çünkü dıbı çıkan saç takıntılıyım görmemem lazımikendım öğrendim 3 yıldır dıpleri boyuyorum rengi açılırsa cila yapıyorum kuaföre senede 2 kez anca gıderım boyayaOncelikle bir onluk tak.Saclarini ikiye bol parca parca sac diplerine surmeye basla biten tarafa dogru diger tarafin dipleriniboya.En son kalani saclarinin uzerine dok harmanla sar ve bekle durula.Bulasan boya artiklarini saclarin sariliyken islak mendille silebilirsin sorun olmaz.Boya kalirsa cope at kullanimaz zaten tekrar.Alisirsin bende kendim boyuyorum alistim artik 2 yil kadar oldu.
Bende boyadim bende de fazla oyle kalmazdi ama bu bildigin serit cekmis gibiydi.koyu kızıldır o zaman ahaaa yıllar once boyardım her ay hiç ız kalmazdı yoğun kızıla hemd e
dıpten başlanmaz en son dıpler boyanır kanka saç dıbı başa yakındır ve sıcaktır boya çabuk gırer açık renkse hemen açılır renk farkı olur arkadan başlanır boyamaya aslında enseden ama ben üşendığmden ortadan başlarım hep boyanın içinede 1 tatlı kaşığı badem yağı yada hınt yağı katarım
doktor bile kendi boyuyorsa e bızım boyamamız normal moss oldum valla araştıra araştıra kuaförler 500 den 700 den asagı boyamıyorlar bızım semtteBende boyadim bende de fazla oyle kalmazdi ama bu bildigin serit cekmis gibiydi.
Kesinlikle artik cok cok pahali hersey pismanim ama boyattigima beyazlamadan boyatmak hep zararhayat pahalılaştı butun site kuaför çıktı ahaaaa.röfle yaptırdım ramazan bayramından once dıp boyaya paraya kıyamadım 20 günde bır çünkü dıbı çıkan saç takıntılıyım görmemem lazımikendım öğrendim 3 yıldır dıpleri boyuyorum rengi açılırsa cila yapıyorum kuaföre senede 2 kez anca gıderım boyaya
Evde saçımı daha önce boyamadım. Boya aldim evde boyarım diye ama şimdi de evde boyamaya cesaret edemiyorum. Saçımı nasıl durularım bir yerlere bulaşır mi cildime temas etse bir sorun olur mu diye. Bir de boyanın kalanını saklamayın yazmışlar da içine kalanı doğrudan çöpe mi atayım? Çok dert olmayabilir ama evde saç boyamaya alışkın olanlardan tavsiye istiyorum.
Aynen bende aynisini dedim. Drlar bile bu hale düştüyse biz yine iyizdoktor bile kendi boyuyorsa e bızım boyamamız normal moss oldum valla araştıra araştıra kuaförler 500 den 700 den asagı boyamıyorlar bızım semtte
aynen katılıyorum 20 lerde boyattığıma öyle pişmanımki 40 oldum ırsi sacım beyazladı boyatmaktan boyamaktan bıktın 20 güne bir boya beyaza tahammulum yok çünkü kendı sacınızın uzerıne uçlara hafif ışıltı 20 lerde yeterde artar bileBenim tavsiyem de eğer beyazın falan yoksa boyama.![]()
Bende hiç beyaz yok ama üniversitedeyken birkaç kez boyamistim. Zaten ince telli ve seyrek olan saçlarıma bir de ben bu şekilde zarar verdim. Şimdi asla boyamiyorum ve boyamayı düşünmüyorum. Zaten kimyasal olan ne varsa çıkardım hayatımdan. Banyoda sadece zeytinyağlı Defne sabunu kullanıyorum. Hem saçımi hem vücudumu onunla yıkıyorum. Tavsiye ederim.aynen katılıyorum 20 lerde boyattığıma öyle pişmanımki 40 oldum ırsi sacım beyazladı boyatmaktan boyamaktan bıktın 20 güne bir boya beyaza tahammulum yok çünkü kendı sacınızın uzerıne uçlara hafif ışıltı 20 lerde yeterde artar bile