- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
cnm ben şmdı çkıorum renklerı tam olarak öğrenrım bı annemede sorarım çnk beraber boyamştık o hatrlıorsa net bı renk akşama yazarm cnm ok.
tamam şeker bende yarın okurum:80:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben şmdı çkıorum renklerı tam olarak öğrenrım bı annemede sorarım çnk beraber boyamştık o hatrlıorsa net bı renk akşama yazarm cnm ok.
selam arkadaşım ben bu saçı evde kendım yaptım çok uğraşarak tabı önce açıcıyla açtım turuncu gbı oldu sonra 12 extra açıcı koleston boyadım arkasından da papatya sarısı boyadım ilk boyadığımda çok sarı olmadı sonra bir daha 11 açık sarıya boyadım bu renk oldu şmdı koyu saç rengm ama konuyu görunce paylaşmak istedım
canım yaa işte budurrrr :)) benimde istediğim renk bu.. bana tam anlatır mısın? 12 extra açıcı demişsin oriyal misali mi? saçımda turunculuk vardı demişsin peki saçında ki turunculuğu nasıl giderdin?
papatya sarısıyla boyadım diyorsun hangi markanın dı hatırlıyor musun peki? bu işlemleri yaparken boyasız kendi saç renginin üstüne yaptın değil mi?
canım yaa işte budurrrr :)) benimde istediğim renk bu.. bana tam anlatır mısın? 12 extra açıcı demişsin oriyal misali mi? saçımda turunculuk vardı demişsin peki saçında ki turunculuğu nasıl giderdin?
papatya sarısıyla boyadım diyorsun hangi markanın dı hatırlıyor musun peki? bu işlemleri yaparken boyasız kendi saç renginin üstüne yaptın değil mi?
işte bende senin eklediğin resim gibi yapmak için uğraşıyorum ne zamandır detaylı yazar mısın canım olur mu? haftaya tekrar boyucam diplerim 1 hafta da çıktı bile.. neden saçını koyulttun halbu ki süper yakışmış sana:)
tamam şeker bende yarın okurum:80:
cnm biz iyice karştrdık bebek sarısı papatya sarısı falan annemle düşündük bi türlü bulamadık ama şundan emınz kı senın ıstedığın renkte dore yok yanı asla kullanma:d
canım erkek arkadşm izin vermıor sarıya 2 yldr koyu ama ıkna etmeye başladım yenıden açacam beğenmene sevındım herkes çok beğenıordu zaten o rengı yanı açıcıyla açtysan saçını turunculuk kaldıysa platın sarıya yada en açık sarıya boyayacaksın dibinede 9nmara boyayacaksın ben öle yapmştm ama umarım böle bi renk tutar cnm yardımcı olabldysem sevndm.
saol tatlış haftaya denicem bakalım olucak mı yazarım gene:)