- 6 Eylül 2009
- 194
- 35
- 118
- Konu Sahibi cleopatracat
-
Bu elbiseye aşık oldum bu hafta evde sade bir nişan yapacağız. Bir çok siteye baktım ama internettw bulamadım mersinden biri lütfen yardımcı olsun nereden bulabirim bu tarz bir elbiseyi internette gören varsa link atsın ne olur. Çok istiyorum bu elbiseyi. http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=745867&d=1372667023
Merhaba kızlar.. Aynı sorun bende de var şimdi. 15 gün sonra evde söz+nişan bir arada yapacağız ama ne kıyafet alacağıma karar veremedim :2: Evde sade bir tören için bu fotoğraftaki kıyafetler sanki biraz abartılı gibi geldi bana dakısa elbise mi yoksa uzun elbise mi tercih etmeliyim sizce? Acil yardımlarınızı bekliyorummmmmm
Canım sana ilk tavsiyem, mağazasını bulabileceğin markaların internet sitelerine bak, ben de aynı dertteyim bu aralar(evde söz nişan için) ama bu elbiselerin çoğunu bulamayıp üzülebilirsin, mesela; pronovias, sherri hill ya da jovaniden bak. Annen dikecekse bile elbiseleri enfes. Ben bu 3 markaya dadandım ve zevklerimiz benziyor gibi, sen de beeğenebilirsin. Benm başlığıma da bakabilirsin mesela canm, paylaştım bikaç model, Pronoviasa baktım istediğim modeller yoktu, Jovani ve Sherri Hill e de bu haftasonu bakmayı düşünüyorum inşallahFiyatları biraz tuzlu ama ben de beğenemiyorum kolay kolay, ağır asil seviyorum genelde... Bir de şunu diyeyim ki kimsenin abartı demesine falan da kulak asma, bu senin günün ne dilersen onu giyme hakkın var, bir defa yaşanacak bir gün, haa bir de unutmadann bence uzun elbise giy nişan da dahil olunca daha ağır olunmalı bencee
Merhaba kızlar.. Aynı sorun bende de var şimdi. 15 gün sonra evde söz+nişan bir arada yapacağız ama ne kıyafet alacağıma karar veremedim :2: Evde sade bir tören için bu fotoğraftaki kıyafetler sanki biraz abartılı gibi geldi bana dakısa elbise mi yoksa uzun elbise mi tercih etmeliyim sizce? Acil yardımlarınızı bekliyorummmmmm
Sen hangisini kendine daha çok yakıştırıyorsan onu giy bence. Yalnız ben eteğin en fazla diz hizasında olması gerektiğine inanıyorum. Dediğin gibi bana da abartı geldi o modeller. Tabi burda önemli olan sizin nasıl bir tören yapacağınız. Mesela benim ki kız isteme de vardı içinde. Abiye bir elbiseyle kahve tutmam biraz tuhaf geldi gözüme, bir kaç model denedim ve vazgeçtim.
Sizin ki nasıl bir tören olacak bilemiyorum. Benim ki aile arasında, kız isteme, söz, nişan.. 3'ü bir arada bişey yaptık :)
benim de öyle olcak, isteme-söz-nişan bir arada :) bu elbiseyi aldım nihayet çok beğendim çok güzel de durdu üstümde sankitabii manken kadar boyum olmadığı için tam diz hizasında şık durdu kahve servisi de olacağı için uzun düşünemedim hiç
İnternette bulduğun kıyafetler çok güzel, çok beğendim. Yalnız evde söz için biraz abartı gibi geldi bana modeller. Ben kıyafetimi çarşıdan aldım. İnternette çok güzel modeller var ama bunların sadece resimlerini koyuyorlar. Gidip diktirebilirsiniz ama çok iyi bir terziye ve iyi bir kumaş seçimine ihtiyacınız var. Ben söz için çok büyük bir külfetin altına sokmadım kendimi. Nar çiçeği renginde diz hizasında çok sade bir elbise giydim. Belki de sen çoktan sözünü, nişanını yaptın ama yeni adaylar için söyliyim. Canlı renkler fotoğrafta çok güzel çıkıyor.
Bence söz kıyafetinde en önemli nokta; olabildiğince masum göstermeli gelini. Ben göğüs dekolteli bir söz kıyafeti hiç duymamıştım. Kıyafet ararken en önemli kriterim, ne sırt ne de göğüs dekoltesi olmamasıydı. Yine de herkesin kendi takdiridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?