• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Evde söz+nişan için elbise yardııım :(

cleopatracat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
194
35
118
Kızlar selam :16:
Öncelikle sizleri şimdiden daraltacağım için özür diliyorum çünkü aylardır herkes benden bıktı napcağım konusunda kararsız kaldım iyice zamanımın çoğunu internette elbise bakarak geçiriyorum fena bir arşiv edindim inanamazsınız :D
Hafta sonlarıda bakırköyde deneyerek geçiyor Şimdi sizlerle arşivimi paylaşıcam hem sizinde modele ihiyacınız olursa bakarsınız hemde Allah rızası için fikir verin :52:

Şimdi öncelikli problemim elbiseyi almak mı yoksa anneme diktirmek mi bunun kararını veremedim.
Almaya kalksam çok pahalı ucuz ve kendime uygun bir model bulamıyorum
Anneme diktirmeye kalksam ya beğenmezsem fotoğrafta durduğu gibi olucakmı üstümde gibi sorunlarım var ve 1 ay kaldı haaalaaa elbisem yok :43: :43:

Şimdi resimler Buarada Kiloluyum Popo ve bacaklarda asıl sıkıntım kollarımda dert olmuyor değil değerlendirmelerinizi ona göre yapabilirseniz çokça mutlu olurum :16: :16:

Öncelikli herkesin beğendiği model ama deneme şansım olmadı bu tarz bir modeli

$32.DENTELLE.webp $Dentelle-Back-Jenny-Packham-Spring-Summer-2013-Collection.webp

Bu modeli denedim çok yakıştı

$1.webp $2.webp

Arşivide diğer mesajlarda ekliyorum arkadaşlar Teşekkürler yorumlar için şimdiden :16:

Öncelikle Allah tamamına erdirsin diyorum ve başlıyorum :) Bahsettiğiniz gibi kalça probleminiz varsa dar kesim elbiseleri kesinlikle tercih etmeyin kalçalarınızı daha geniş gösterecektir.Olabildiğince robadan (yani göğüs altından kesik aşağıya doğru bollaşan) elbiseler tercih etmelisiniz.Bacaklarınızın da kalınlığı sizi rahatsız ediyorsa kısa etek boyu bence yanlış seçim olur.Belden oturtmalı, yada kalçadan kesik modeller kalçalarınızı olduğunda daha geniş gösterecektir.Kollarınız kalınsa kesinlikle straplez ve kolsuz elbise tercih etmeyin,ufacıkta olsa bir kol düşüklüğü olsun.Tüm bunları yaptıktan sonra eğer sizin için uygunsa biraz göğüs dekoltesi ile dikkatin fazlalıklarınıza çekilmesini önlemiş olursunuz.

Bende nişanlandığım zaman kilo sorunu yaşıyordum,söz konusu gelinlik olunca 32 kilo verdim :) Bu resimde ki kıyafet benim nişan elbisemdi,annemin arkadaşı dikmişti,sağolsun.Ve her gören ooo Nil çok zayıflamışsın,halbuki kıyafet tüm fazlalıkları kapatmıştı :)$büyük-beden-abiye-kıyafet-modelleri.webp

Son düzenleme:
evde yapılacaksa bu organizasyon şifon kullanma derim. Saten en iyisi. yeşil elbisenin sağında duran bordo elbise çok hoş ve alımlı

oleg cassini den baktım ben belki standart üretim diyenler olacak ama bu sayede fiyatlar uygun modeline göre diye düşünüyorum...hem üstünüze başınıza göre terzi geliyor fitliyorlar herşeyini...

Bu elbiseye aşık oldum bu hafta evde sade bir nişan yapacağız. Bir çok siteye baktım ama internettw bulamadım mersinden biri lütfen yardımcı olsun nereden bulabirim bu tarz bir elbiseyi internette gören varsa link atsın ne olur. Çok istiyorum bu elbiseyi. http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=745867&d=1372667023

Canım biraz geç yazıyorum cevabı ama kusuruma bakma
Ben onu bir internet sitesinden bulmuştum galiba bu siteden Gowns | Lyst

ama benim annem dikeceği için model toplamıştım hep böyle bilemiyorum yani :5:

İnternette bulduğun kıyafetler çok güzel, çok beğendim. Yalnız evde söz için biraz abartı gibi geldi bana modeller. Ben kıyafetimi çarşıdan aldım. İnternette çok güzel modeller var ama bunların sadece resimlerini koyuyorlar. Gidip diktirebilirsiniz ama çok iyi bir terziye ve iyi bir kumaş seçimine ihtiyacınız var. Ben söz için çok büyük bir külfetin altına sokmadım kendimi. Nar çiçeği renginde diz hizasında çok sade bir elbise giydim. Belki de sen çoktan sözünü, nişanını yaptın ama yeni adaylar için söyliyim. Canlı renkler fotoğrafta çok güzel çıkıyor.
Bence söz kıyafetinde en önemli nokta; olabildiğince masum göstermeli gelini. Ben göğüs dekolteli bir söz kıyafeti hiç duymamıştım. Kıyafet ararken en önemli kriterim, ne sırt ne de göğüs dekoltesi olmamasıydı. Yine de herkesin kendi takdiridir.

Canım sana ilk tavsiyem, mağazasını bulabileceğin markaların internet sitelerine bak, ben de aynı dertteyim bu aralar(evde söz nişan için) ama bu elbiselerin çoğunu bulamayıp üzülebilirsin, mesela; pronovias, sherri hill ya da jovaniden bak. Annen dikecekse bile elbiseleri enfes. Ben bu 3 markaya dadandım ve zevklerimiz benziyor gibi, sen de beeğenebilirsin. Benm başlığıma da bakabilirsin mesela canm, paylaştım bikaç model, Pronoviasa baktım istediğim modeller yoktu, Jovani ve Sherri Hill e de bu haftasonu bakmayı düşünüyorum inşallah :31: Fiyatları biraz tuzlu ama ben de beğenemiyorum kolay kolay, ağır asil seviyorum genelde... Bir de şunu diyeyim ki kimsenin abartı demesine falan da kulak asma, bu senin günün ne dilersen onu giyme hakkın var, bir defa yaşanacak bir gün, haa bir de unutmadann bence uzun elbise giy nişan da dahil olunca daha ağır olunmalı bencee :34:

Merhaba kızlar.. Aynı sorun bende de var şimdi. 15 gün sonra evde söz+nişan bir arada yapacağız ama ne kıyafet alacağıma karar veremedim :2: Evde sade bir tören için bu fotoğraftaki kıyafetler sanki biraz abartılı gibi geldi bana da :50: kısa elbise mi yoksa uzun elbise mi tercih etmeliyim sizce? Acil yardımlarınızı bekliyorummmmmm :31:

Merhaba kızlar.. Aynı sorun bende de var şimdi. 15 gün sonra evde söz+nişan bir arada yapacağız ama ne kıyafet alacağıma karar veremedim :2: Evde sade bir tören için bu fotoğraftaki kıyafetler sanki biraz abartılı gibi geldi bana da :50: kısa elbise mi yoksa uzun elbise mi tercih etmeliyim sizce? Acil yardımlarınızı bekliyorummmmmm :31:

Benm fikirlerim hemen üst yorumda yazıyordu cicim, bence evde tören de olsa istediğini giy, kimseye kulak asma, işin içinde nişanda olacağından tercihim uzun olacak ama sen bilirsin tabii :34: Allah mesut etsnnn :16:

Canım sana ilk tavsiyem, mağazasını bulabileceğin markaların internet sitelerine bak, ben de aynı dertteyim bu aralar(evde söz nişan için) ama bu elbiselerin çoğunu bulamayıp üzülebilirsin, mesela; pronovias, sherri hill ya da jovaniden bak. Annen dikecekse bile elbiseleri enfes. Ben bu 3 markaya dadandım ve zevklerimiz benziyor gibi, sen de beeğenebilirsin. Benm başlığıma da bakabilirsin mesela canm, paylaştım bikaç model, Pronoviasa baktım istediğim modeller yoktu, Jovani ve Sherri Hill e de bu haftasonu bakmayı düşünüyorum inşallah :31: Fiyatları biraz tuzlu ama ben de beğenemiyorum kolay kolay, ağır asil seviyorum genelde... Bir de şunu diyeyim ki kimsenin abartı demesine falan da kulak asma, bu senin günün ne dilersen onu giyme hakkın var, bir defa yaşanacak bir gün, haa bir de unutmadann bence uzun elbise giy nişan da dahil olunca daha ağır olunmalı bencee :34:

Sen hangisini kendine daha çok yakıştırıyorsan onu giy bence. Yalnız ben eteğin en fazla diz hizasında olması gerektiğine inanıyorum. Dediğin gibi bana da abartı geldi o modeller. Tabi burda önemli olan sizin nasıl bir tören yapacağınız. Mesela benim ki kız isteme de vardı içinde. Abiye bir elbiseyle kahve tutmam biraz tuhaf geldi gözüme, bir kaç model denedim ve vazgeçtim.
Sizin ki nasıl bir tören olacak bilemiyorum. Benim ki aile arasında, kız isteme, söz, nişan.. 3'ü bir arada bişey yaptık :)

Sen hangisini kendine daha çok yakıştırıyorsan onu giy bence. Yalnız ben eteğin en fazla diz hizasında olması gerektiğine inanıyorum. Dediğin gibi bana da abartı geldi o modeller. Tabi burda önemli olan sizin nasıl bir tören yapacağınız. Mesela benim ki kız isteme de vardı içinde. Abiye bir elbiseyle kahve tutmam biraz tuhaf geldi gözüme, bir kaç model denedim ve vazgeçtim.
Sizin ki nasıl bir tören olacak bilemiyorum. Benim ki aile arasında, kız isteme, söz, nişan.. 3'ü bir arada bişey yaptık :)

benim de öyle olcak, isteme-söz-nişan bir arada :) bu elbiseyi aldım nihayet çok beğendim çok güzel de durdu üstümde sanki :9: tabii manken kadar boyum olmadığı için tam diz hizasında şık durdu :42: kahve servisi de olacağı için uzun düşünemedim hiç :(

Eklentiler

• $asd.webp
    $asd.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 275
Son düzenleme:
benim de öyle olcak, isteme-söz-nişan bir arada :) bu elbiseyi aldım nihayet çok beğendim çok güzel de durdu üstümde sanki :9: tabii manken kadar boyum olmadığı için tam diz hizasında şık durdu :42: kahve servisi de olacağı için uzun düşünemedim hiç :(

Çok uygun bir elbise bence, hem rahat edersin dekoltesi falan yok, hem de çok şık bir elbise. Yalnız renk olarak başka renkleri de var mı? Nerden aldın, benim bile alasım geldi :)
İnsan abiyeye özeniyor elbet, ama artık onu da kınamıza falan saklarız :34:

Mor Yada yeşil hoşuma gıttı benimde 2 hafta sonra sözüm var elbise bakıyorum siyah ıstemıyorum yastaymis gibi beyaz da düğünde melek gibi çıkmak ıcın ıstemıyorum renkli bişeyler düşünüyorum bakalım ne yapacagım

İnternette bulduğun kıyafetler çok güzel, çok beğendim. Yalnız evde söz için biraz abartı gibi geldi bana modeller. Ben kıyafetimi çarşıdan aldım. İnternette çok güzel modeller var ama bunların sadece resimlerini koyuyorlar. Gidip diktirebilirsiniz ama çok iyi bir terziye ve iyi bir kumaş seçimine ihtiyacınız var. Ben söz için çok büyük bir külfetin altına sokmadım kendimi. Nar çiçeği renginde diz hizasında çok sade bir elbise giydim. Belki de sen çoktan sözünü, nişanını yaptın ama yeni adaylar için söyliyim. Canlı renkler fotoğrafta çok güzel çıkıyor.
Bence söz kıyafetinde en önemli nokta; olabildiğince masum göstermeli gelini. Ben göğüs dekolteli bir söz kıyafeti hiç duymamıştım. Kıyafet ararken en önemli kriterim, ne sırt ne de göğüs dekoltesi olmamasıydı. Yine de herkesin kendi takdiridir.

Katılıyorum sana arkadasım soz bu sonuçta gizemli olmalısın braz

Back
X