Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar işten çıktım henüz beş gün oldu ama aşırı canım sıkılıyor temizlik yemek bi yere kadar evde başka nasıl zaman geçirebilirim bu ev hanımları nasıl vakit geçiyor bi akıl verin be
Hanımlar işten çıktım henüz beş gün oldu ama aşırı canım sıkılıyor temizlik yemek bi yere kadar evde başka nasıl zaman geçirebilirim bu ev hanımları nasıl vakit geçiyor bi akıl verin be
Ben müzikle uğraşıyorum. Piano zaten çalıyordum bu ara kanuna merak saldım. Youtube ta o kadar çok seçenek var ki eğitim için. Yapamamanız mümkğn değil
Pandemide zamanının çoğunu evde tek başıma geçirmiş biri olarak söylüyorum; spor yapmak inanılmaz iyi geliyor hem vücut hareket ediyor hem de spor yapmak dopamin hormonu salgılattığı için bir süre sonra insan daha iyi hissediyor o dönem 6 ay boyunca düzenli olarak yoga yapmıştım ve hayatımın en atletik dönemiydi diyebilirim bunun dışında klasik olacak ama dizi ya da film izlemek de iyi geliyor youtube'da ilgi alanlarımla ilgili videoları izliyorum onun da faydası oluyor daha önce denemediğiniz yemek tariflerini denemek de aklıma gelen bir öneri pandemide mutfak bilgim neredeyse sıfır olmasına rağmen domates çorbası yapmayı denemişliğim bile var çorbanın içinde soğanlar kocaman kocaman kalmıştı hiç unutmuyorum