- 7 Ağustos 2011
- 29
- 15
- 88
Kızlar daha önce açtığım başlıkta derdimi anlatmıştım. 4 senedir çocuğum olmuyor. İlk bebeğime 6 ayda hamile kalmıştım ama ikinci bir türlü gelmek bilmedi. Aslında sabırsız biriyimdir fakat bunu sabırla bekledim. Gelelim asıl konuya; en son 6 ay önce son gebelik testimi yapmıştım evde test mest kalmamıştı. Gerçekten hamile gibi hissedene kadar bir daha test almıcam demiştim ve almadım da. Zaten reglim de hep 2-3 gün erken geldi. Bu ay ilk defa 4 gün gecikti. pek bir belirtim yok ama yine hamilelik hayalleri kurmaya başladım bile. En az 10 gün geçmeden test yapmıcam, yapmam diye karar aldım kendimce. Ama bugün çok garip bir şey oldu; çekmeceden test buldum! Başka bir çekmeceden de pet bardak :) Adet de geçmiş zaten 4 gün. Tamam bunların hepsi işaret ama ben bu rüyaya kendimi çok kaptırdım, yarın o testi yaparsam gerçeklerle yüzleşebilecek miyim? O yıkımı kaldırabilecek miyim? Hiç bilmiyorum. Şimdi size sorum; o testi yapmayıp reglimi beklesem mi? Yoksa yarın uyanır uyanmaz gerçeklerle yüzleşsem mi?