Evde test buldum. Korkuyorum!

Annas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
29
15
88
Kızlar daha önce açtığım başlıkta derdimi anlatmıştım. 4 senedir çocuğum olmuyor. İlk bebeğime 6 ayda hamile kalmıştım ama ikinci bir türlü gelmek bilmedi. Aslında sabırsız biriyimdir fakat bunu sabırla bekledim. Gelelim asıl konuya; en son 6 ay önce son gebelik testimi yapmıştım evde test mest kalmamıştı. Gerçekten hamile gibi hissedene kadar bir daha test almıcam demiştim ve almadım da. Zaten reglim de hep 2-3 gün erken geldi. Bu ay ilk defa 4 gün gecikti. pek bir belirtim yok ama yine hamilelik hayalleri kurmaya başladım bile. En az 10 gün geçmeden test yapmıcam, yapmam diye karar aldım kendimce. Ama bugün çok garip bir şey oldu; çekmeceden test buldum! Başka bir çekmeceden de pet bardak :) Adet de geçmiş zaten 4 gün. Tamam bunların hepsi işaret ama ben bu rüyaya kendimi çok kaptırdım, yarın o testi yaparsam gerçeklerle yüzleşebilecek miyim? O yıkımı kaldırabilecek miyim? Hiç bilmiyorum. Şimdi size sorum; o testi yapmayıp reglimi beklesem mi? Yoksa yarın uyanır uyanmaz gerçeklerle yüzleşsem mi?

Bence yapmalısın en azında negatif bile olsa rahatlarsın,ben de sürekli negatif görüyordum ve adetim 10 gün geçmesine rağmen test yapmadım ama en sonunda ne olacaksa olsun negatif hiç görmediğim şey değil ama ya pozitifse diye yaptım ve gerçekten de pozitif çıktı.

Sen de yap kurtul bence.

Yaptım canım. Sabah saat 6 da ilk idrarla. Bişey çıkmadı. Üzülüp yeniden yattım. Testi başucuma koydum. Sabah kalktığımda silik bi çizgi vardı. Yarın kan testi yapıcam inşallah.

Eklentiler

• 20151011_092829.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 292
Evet gerçekten de bir çizgi oluşmuş gibi görünüyor. İnşallah hamilesindir. Sevgiler...

Teşekkür ederim canım. İnşallah hamileyimdir. Oğlumda 3 gün önce net bir çizgi çıkmıştı bunda 4 gün geçti çizgi zar zor belirdi. Emin olamadım.

Amin canım ya Allah razı olsun. 4 senedir bekliyorum. Hasret çekmek nedir öğrendim, evlat beklemek nasıl zor o insanlar neler yaşıyor anladım. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın.

Annas kan testi yaptınız mı ?
İnşaAllah sağlıklı bir bebek yoldayım der size

Benim ikinci bebegimde zor oldu en son böyle evde test yaptığımda sizin ki gibi silik çıkmıştı ve kan testin pozitif çıktı hamileydim. ..inş sizde güzel haber alırsınız hayirlisiyla

Eğer gebelik yeniyse USG de görünmeyebilir. Hiç moralinizi bozmayin pozitif düşünün.

Kızlar bişey diyecem benim beyaz akıntı oluyor yumurta akı gibi acaba yumurtlama günüm mu

Artık benimde dayanacak gücüm kalmadı bebeğim olsun artikkkkkkkk

Bende 7 ay oldu istiyorum. Hala kısmet olmadı. Bebeğim.iki yaşını dolduracak iki ay sonra inşaallah... bana da dua edin. Allah hayırlısıni versin...

sweet-73 hayırlı zmanda olsun inşaallah. Dayanacak gücün kalmadı demek :/
Bu olmadı işte. Sen güçlü olacaksın ki bebeğin dayanıklı dimdik duran annesinin gobusune konacak

Bende 7 ay oldu istiyorum. Hala kısmet olmadı. Bebeğim.iki yaşını dolduracak iki ay sonra inşaallah... bana da dua edin. Allah hayırlısıni versin...
Ne güzel bi tanesi
E teselli olursun ben onunla da teselli olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…