Evde test yaptim pozitif cikti kan testim negatif

Aksilik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
26
8
1
28
Kizlar yarim edin ya . 2 senedir cocuk bekliyorm ilk defaa cift cizgi cikti sabah oturdum hickira hickira agladm kanda 0.100 cikti . Adetim 26 gun grctii cizgimde turuncuyduu cok agir geldii ne yapicam bilmiyorm tecrunelerinizi yazarmisiniz

Evde yeniden test yapın sonra da sağlık Ocağında yeniden kan verin .

Sabahh yapim o zaman dimi . Cok sagolun arkadaslar . Ilk defa basima boyle bisey gelince cok etkilendimm .

Kizlar yarim edin ya . 2 senedir cocuk bekliyorm ilk defaa cift cizgi cikti sabah oturdum hickira hickira agladm kanda 0.100 cikti . Adetim 26 gun grctii cizgimde turuncuyduu cok agir geldii ne yapicam bilmiyorm tecrunelerinizi yazarmisiniz
cnm valla benimde öyleydi. Artık yanlışlık mu bilemem ama hamilelikten şüphelenerek kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı. Ertesi gün rahatsızlığımla kadın doğuma gittim 1 aylık hamileyim şok oldum :) rabbime dilerim ki seninde öyledir inşallah

cnm valla benimde öyleydi. Artık yanlışlık mu bilemem ama hamilelikten şüphelenerek kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı. Ertesi gün rahatsızlığımla kadın doğuma gittim 1 aylık hamileyim şok oldum :) rabbime dilerim ki seninde öyledir inşallah
insallah ya olayin hala o kdr etkisindryim ki aglayarak okuyorum mesajinizi . Insallah benimde oyle olur . Bide xok akintim var sumuksu sumuksu cok fazla

Adetiniz cok fazla gecmis sonucun cok yuksek olmasi lazim.Adetiniz duzenlimidir.Doktora gidip muayene olsaniz kafaniz da rahatlar.

insallah ya olayin hala o kdr etkisindryim ki aglayarak okuyorum mesajinizi . Insallah benimde oyle olur . Bide xok akintim var sumuksu sumuksu cok fazla
Dua et vardır inşallah. Üzme bu kadar kendini. Çocuğu veren Allah
Eğer vermediyse vardır bunda bir hayır. Asla isyan etme. Belki daha zamanı vardır.

Adetiniz cok fazla gecmis sonucun cok yuksek olmasi lazim.Adetiniz duzenlimidir.Doktora gidip muayene olsaniz kafaniz da rahatlar.
Aynı fikirdeyim.
Üzülerek söylüyorum ama
Normalde düzenli adet gören biriysen
26 gün gecikmeye tereddüt olmaması gerekirdi.

Bu konuyu fazla takıyorsun sanıyorum.
Adetin ondan da gecikmiş olabilir belki.

Adetiniz cok fazrrla gecmis sonucun cok yuksek olmasi lazim.Adetiniz duzenlimidir.Doktora gidip muayene olsaniz kafaniz da rahatlar.
Gittimm doktorlar cok yogundu bakamayiz dedi asistanlari bende o zaman kan testi yapim dedim ona gore doktor bhlmasi zaten kolay dedim . Zaten 28 subata randevum vardi . Hep duzensiz adetim evlendigim gnden beri

Dua et vardır inşallah. Üzme bu kadar kendini. Çocuğu veren Allah
Eğer vermediyse vardır bunda bir hayır. Asla isyan etme. Belki daha zamanı vardır.
Hep dua ediyorm asla isyanim yok zaten bunca zaman duayla sabrettim inanin . Ama insaniz agir geldigi zamab oluyo . Yeterki hayirli saglikli evlat olsun ama ya olmazsa dediginde oluyo dinlemiyo fonul

Benim de ikinci gebelikte 20 günlük gecikmeye rağmen aile hekimliğinde yanlış test yaptılar negatif çıktı ama idrarda pozitif çıktı. Düzgün bir hastanede tekrar test yaptırın derim. Şuan 3 yaşında bebeğim inşallah sizin için hayırlısı olur.

Gittimm doktorlar cok yogundu bakamayiz dedi asistanlari bende o zaman kan testi yapim dedim ona gore doktor bhlmasi zaten kolay dedim . Zaten 28 subata randevum vardi . Hep duzensiz adetim evlendigim gnden beri

Nasıl bakamayız ya?
Belki kist var belki başka bi sorun var
Ayrıntılı bir tetkikten geç derim 28 şubatta

Belki boş yere uğraşıyosundur bi yerlerde bozukluk varsa

Ister istemez takiyorum tabiki etrafmda cok vaski var bebden sonea evlenen herkesin cocugu oldu . Esimin yasi 30 . Uzuluyoruz yani . Doktorlar engel olck bisey yok diyolar 5 ay klomen tedaviside gordum gecen sene ama olmamisti ama hic bu kdr etkilenmemistim .

Nasıl bakamayız ya?
Belki kist var belki başka bi sorun var
Ayrıntılı bir tetkikten geç derim 28 şubatta

Belki boş yere uğraşıyosundur bi yerlerde bozukluk varsa
Haklisiniz bende cok sinirlendim . Bekliyorm bakalm sabah bi test daha yapim olmazsa pozitif cikarsa saglik ocagina gidim .

26 gün çok uzun bir süre. Kan testi geçerlidir maalesef. İdrar testleri bozuk olabiliyor.
Adetiniz düzensizse hormon testleri yaptırın.

Back
X