Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm valla benimde öyleydi. Artık yanlışlık mu bilemem ama hamilelikten şüphelenerek kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı. Ertesi gün rahatsızlığımla kadın doğuma gittim 1 aylık hamileyim şok oldum :) rabbime dilerim ki seninde öyledir inşallahKizlar yarim edin ya . 2 senedir cocuk bekliyorm ilk defaa cift cizgi cikti sabah oturdum hickira hickira agladm kanda 0.100 cikti . Adetim 26 gun grctii cizgimde turuncuyduu cok agir geldii ne yapicam bilmiyorm tecrunelerinizi yazarmisiniz
insallah ya olayin hala o kdr etkisindryim ki aglayarak okuyorum mesajinizi . Insallah benimde oyle olur . Bide xok akintim var sumuksu sumuksu cok fazlacnm valla benimde öyleydi. Artık yanlışlık mu bilemem ama hamilelikten şüphelenerek kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı. Ertesi gün rahatsızlığımla kadın doğuma gittim 1 aylık hamileyim şok oldum :) rabbime dilerim ki seninde öyledir inşallah
Adetiniz cok fazla gecmis sonucun cok yuksek olmasi lazim.Adetiniz duzenlimidir.Doktora gidip muayene olsaniz kafaniz da rahatlar.Kizlar yarim edin ya . 2 senedir cocuk bekliyorm ilk defaa cift cizgi cikti sabah oturdum hickira hickira agladm kanda 0.100 cikti . Adetim 26 gun grctii cizgimde turuncuyduu cok agir geldii ne yapicam bilmiyorm tecrunelerinizi yazarmisiniz
Dua et vardır inşallah. Üzme bu kadar kendini. Çocuğu veren Allahinsallah ya olayin hala o kdr etkisindryim ki aglayarak okuyorum mesajinizi . Insallah benimde oyle olur . Bide xok akintim var sumuksu sumuksu cok fazla
Aynı fikirdeyim.Adetiniz cok fazla gecmis sonucun cok yuksek olmasi lazim.Adetiniz duzenlimidir.Doktora gidip muayene olsaniz kafaniz da rahatlar.
Gittimm doktorlar cok yogundu bakamayiz dedi asistanlari bende o zaman kan testi yapim dedim ona gore doktor bhlmasi zaten kolay dedim . Zaten 28 subata randevum vardi . Hep duzensiz adetim evlendigim gnden beriAdetiniz cok fazrrla gecmis sonucun cok yuksek olmasi lazim.Adetiniz duzenlimidir.Doktora gidip muayene olsaniz kafaniz da rahatlar.
Hep dua ediyorm asla isyanim yok zaten bunca zaman duayla sabrettim inanin . Ama insaniz agir geldigi zamab oluyo . Yeterki hayirli saglikli evlat olsun ama ya olmazsa dediginde oluyo dinlemiyo fonulDua et vardır inşallah. Üzme bu kadar kendini. Çocuğu veren Allah
Eğer vermediyse vardır bunda bir hayır. Asla isyan etme. Belki daha zamanı vardır.
Gittimm doktorlar cok yogundu bakamayiz dedi asistanlari bende o zaman kan testi yapim dedim ona gore doktor bhlmasi zaten kolay dedim . Zaten 28 subata randevum vardi . Hep duzensiz adetim evlendigim gnden beri
Insallah ya dua edin cok ihtiyacim var cunku .Benim dw ikinci gebelikte aile hekimliğinde yanlış test yaptılar negatif çıktı ama idrarda pozitif çıktı. Düzgün bir hastanede tekrar test yaptırın derim. Şuan 3 yaşında bebeğim inşallah sizin için hayırlısı olur.
Haklisiniz bende cok sinirlendim . Bekliyorm bakalm sabah bi test daha yapim olmazsa pozitif cikarsa saglik ocagina gidim .Nasıl bakamayız ya?
Belki kist var belki başka bi sorun var
Ayrıntılı bir tetkikten geç derim 28 şubatta
Belki boş yere uğraşıyosundur bi yerlerde bozukluk varsa