Evde test yaptim pozitif cikti kan testim negatif

Adetimiz Çok geçmiş bu dönemde yanilma olur mu bilmiyorum

Ben Adetim 2 gün geçtikten sonra yaptırmıştım. İdrarda silik çizgi vardı kanda çıkmadı. Lekelenme vardı adete benzemiyordu bu yuzden kadın doğuma gittim orada öğrendim.

Bence de idrar testinin hatalı olma ihtimali daha yüksek maalesef canım. Umarım yanılıyorumdur ve bir sürprizle karşılaşırsın :)

Benm arkadasta öyle gunu epey geçmişti değeri 0.100 çıktı hamıle değilsin demiştik ama kese gorulmuştu değişik bi durum bencede. İnşallah hamılesindir sende sağlıkla gelsin

26 gün geçtiyse şu an bile çıkar idrar testinde. Benim 5-6gün var ben bile yapıyorum bir umut:)

Yanlış negatif sonuç verebiliyor bazı idrar testleri. Kan testi doğrudur. Tekrarlayın,içiniz rahat etsin.

Erken hamileliklerde bazen cikmiyor. Test cubugunda cok hafif bir cizgiyse bile hamilesiniz demektir. Bir defa daha yapin. 1 hafta icinde tam belli olur zaten.

Kizlar yarim edin ya . 2 senedir cocuk bekliyorm ilk defaa cift cizgi cikti sabah oturdum hickira hickira agladm kanda 0.100 cikti . Adetim 26 gun grctii cizgimde turuncuyduu cok agir geldii ne yapicam bilmiyorm tecrunelerinizi yazarmisiniz
valla benim doktorum eczanede satılan test negatif ise yanılma payı olur, pozitif ise yanılma payı yoktur derdi
şaşırdım
acaba evde yaptığınız testi çok mu beklettiniz?

Yok beklemedim hersey 4 5 dk icinde olduu . Insallahhh yenidir ondan boyledirr . Suanda meselaa kasıklarimda cok agrim var

valla benim doktorum eczanede satılan test negatif ise yanılma payı olur, pozitif ise yanılma payı yoktur derdi
şaşırdım
şaşırdım
Yok beklemedim hersey 4 5 dk icinde olduu . Insallahhh yenidir ondan boyledirr . Suanda meselaa kasıklarimda cok agrimvar

Yaşınız 20 mi? Çok küçüksünüz, kadın bünyesi hamileliği ortalama 22-23 yaşta hazır olur. Ergenlikten yeni çıkmışsınız, henüz bebeğinizin olmaması çok normal.

Kizlar yarim edin ya . 2 senedir cocuk bekliyorm ilk defaa cift cizgi cikti sabah oturdum hickira hickira agladm kanda 0.100 cikti . Adetim 26 gun grctii cizgimde turuncuyduu cok agir geldii ne yapicam bilmiyorm tecrunelerinizi yazarmisiniz
Canım ben de 8 haftalık oldum evdeki test çift çizgi çıkınca hastane de yaptırdım 250 çıktı 3-4 haftalık yazıyo ama referans değerlere bakınca 0-5 arası gebelik yok 50-500 arası 1-2 hafta yazıyodu tekrar test yaptır bence

692B7920-8F7D-4B7D-9032-5DC684907A6D.webp
Bak canım tahlillimi acıbadem hastanesinde yaptırmıştım ben referans değerleri detaylı yazmışlar bi tekrar hastaneye git derim:anneadayı::halay:

Adetiniz cok fazla gecmis sonucun cok yuksek olmasi lazim.Adetiniz duzenlimidir.Doktora gidip muayene olsaniz kafaniz da rahatlar.
Sonucun yüksek çıkması döllenmenin üzerinden kaç gün geçmesine bağlı yani klasik adet tarihine 3 gün kala döllenme olsa (adet bi sevepten gecikse) ihtimal dahilinde çok yükselmemesi hormonun...

Sonucun yüksek çıkması döllenmenin üzerinden kaç gün geçmesine bağlı yani klasik adet tarihine 3 gün kala döllenme olsa (adet bi sevepten gecikse) ihtimal dahilinde çok yükselmemesi hormonun...
Bu dediginiz de olabilir.Yine de doktor kontrolu sart , adet kist gibi baska sebeplerden de gecikebilir .
Konu sahibinin gecikmesi inşallah hamileliktendir.

Evdeki testi tekrarla canim. Bende sadece evde idrar testi yaptim hastaneye gitmedim yani. Ama hamileyim. Sen bence evde yap. Tekrar cift cikarsa 1 hafta snra falan hastaneye tekrr gidersn

Back
X