• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde yalnız kalamıyorum :(

bende karanlıkta uyuyamıyorum mesela hep gece lambam açık.ama bn ilk okula giderken korkmuştum ondan beri hala uyuyamam.bence seninde önceden yaşadığın bişey vardır .allah kolaylık versin canım çok zor.ama ayetel kürsi yi oku.

Evet galiba kücükken olan bir sey. Sagol cnm okuyorum ayetel kürsiyde hep​

Evde tek kaldıgımda asırı korkuyorum ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. Ögrenciyim ve genelde tek kalıyorum odamdan dısarı cıkamıyorum tv ye yada kitaplara gömülüyorum. Küçücük cocuklar bile korkmuyor artık. Kendimi cok kötü hissediyorum bu yüzden :( Bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım :14:

Bende aynıyım yaa. Bu sene tek eve çıktım bir de, sevgilim de askerde. Ay korkudan ne yapacağımı şaşırdım önceden hiç böyle değildim yalnız büyüdüm zaten anne babam çalışıyordu. Noldu bana böyle :53: Köpeğim var arada bir bana getiriyorlar çok iyi geliyo ya o varken huzur var :16:

Bende aynıyım yaa. Bu sene tek eve çıktım bir de, sevgilim de askerde. Ay korkudan ne yapacağımı şaşırdım önceden hiç böyle değildim yalnız büyüdüm zaten anne babam çalışıyordu. Noldu bana böyle :53: Köpeğim var arada bir bana getiriyorlar çok iyi geliyo ya o varken huzur var :16:

Bizde köpek almayı düsünüyoruz tek kalmaktan korktugum icin ama bakamamaktan korkuyorum yoksa büyük ihtimalle banada iyi gelir yani yalnız kalma korkuma​

üniversitede 4.yılım geneldede tek kalıyorumm bazen korkuyorum ,güya bazen korkmuyorum :) ama 4 yıldır televizyon la odamın ışığı hep açıktır:) dili olsada bi konuşsalar:)))dua oku bol bol canım ancak öyle rahatlarsınn..seni çok iyi anlıyorum bazen sabahı bekliyorum uyumak için ,uyku düzeni sıfır zaten..

Evde tek kaldıgımda asırı korkuyorum ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. Ögrenciyim ve genelde tek kalıyorum odamdan dısarı cıkamıyorum tv ye yada kitaplara gömülüyorum. Küçücük cocuklar bile korkmuyor artık. Kendimi cok kötü hissediyorum bu yüzden :( Bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım :14:
Üzülme Yalnız Değilsin.. :29:
Eşim Gelene Kadar Bende 3.5'lardayım.. :17:

canım benım bende senın gıbıydım 3senedır evlıyım odum b..uma karısıyodu korkudan sabaha kadar uuyamıyordum uyusamda korkulu ruyalar goruyodum 1senedır falan rahatım cozumunu buldum dur sanada soyluyeyım kendını korkutmucaksın senı korkutan dusunce herneyse asla dusunmuceksın bak nasıl farkedıyo:34:

canım merak etme bu konuda yalnız değilsin.bende yalnız kalmaktan hep çekinirim.ama bazen mecbur kalıyor insan.
korkunun üzerine gitmelisin kendi kendini sakinleştirmeye çalış.
ama çok ileri bir durumdaysa psikolojik yardım almanı tavsiye ederim.ablam aynı problemi bu şekilde aşmıştı çünkü.

üniversitede 4.yılım geneldede tek kalıyorumm bazen korkuyorum ,güya bazen korkmuyorum :) ama 4 yıldır televizyon la odamın ışığı hep açıktır:) dili olsada bi konuşsalar:)))dua oku bol bol canım ancak öyle rahatlarsınn..seni çok iyi anlıyorum bazen sabahı bekliyorum uyumak için ,uyku düzeni sıfır zaten..

Televizyon ve lambaları sürekli acık tuttugum icin eve elektrik faturası kabarık geliyor benim yüzümden :37: Dua okuyorum cnm sagol :)​

Bizde köpek almayı düsünüyoruz tek kalmaktan korktugum icin ama bakamamaktan korkuyorum yoksa büyük ihtimalle banada iyi gelir yani yalnız kalma korkuma​

Ay sakıınn o niyetle köpek alma. Onlar da can bırakamazsın bakmak büyük yükümlülük. Korkuya çok iyi geliyor ama ortalama 12 yıllık ömürlerinde bırakmamak üzere almalısın.

canım benım bende senın gıbıydım 3senedır evlıyım odum b..uma karısıyodu korkudan sabaha kadar uuyamıyordum uyusamda korkulu ruyalar goruyodum 1senedır falan rahatım cozumunu buldum dur sanada soyluyeyım kendını korkutmucaksın senı korkutan dusunce herneyse asla dusunmuceksın bak nasıl farkedıyo:34:

Denerim cnm kendimi korkutmamayı ama aklımdan cıkmıyor genelde :18: sagol önerin icin :)​

Be de öyleyim hem de ne boyutta. Tek kalmayı bile düşünemiyorum. Eşim şehir dışındaysa yan odada annem yatarken bile ışık açık kalır ve huzursuz olurum kaliteli uyuyamam. Bunun nedeni kızlar çocukluğunuza inin bir sebebi var mutlaka. Benim derdim hırsız vs değil mesela. Zaten apartmanda 4 tane kamera var. Derdim korkutulmaktan korkuyorum. Önceden bunun etkisiyle rüyamda çok korkuyordum ama evlendikten sonra kabuslar bitti ama korku geçmedi. Benim nedeni şu: ilk okula giderken 1 ya da 2 ye teyzemler vefat etti. Kendi, eşi, çocuğu ve bütün sülale çocukları biz o teyzemden çok korkardık. Bizimkiler de acılarıyla uğraşacaklarından dolayı annanem vs yapmayıınnn gelin ordan bak X teyzenin ruhu gelip sizi götürür, evde geziyor zaten derdi. Sonra babam nöbetçi olduğu zaman annemle biri kalırdı o dönem destek olmak adına annem de ona: sanki kardeşimin ruhu geziyo gibi geliyor bana içim ürperiyor korkuyorum derdi. Anlamazdık çocuk aklımızla korkmaktan başka. Üniversiteye gelince bolca 3 harfli muhabbetleri her kız yurdunda olur. Bunların sonucu yalnız kalmayı geçtim tek uyuyamıyorum.gündüz bile çok zorunda kalmasam evde tek kalamıyorum.Allahtan çalışıyorum da kafayı yemiyorum. Çaresi ne acaba ya….

Be de öyleyim hem de ne boyutta. Tek kalmayı bile düşünemiyorum. Eşim şehir dışındaysa yan odada annem yatarken bile ışık açık kalır ve huzursuz olurum kaliteli uyuyamam. Bunun nedeni kızlar çocukluğunuza inin bir sebebi var mutlaka. Benim derdim hırsız vs değil mesela. Zaten apartmanda 4 tane kamera var. Derdim korkutulmaktan korkuyorum. Önceden bunun etkisiyle rüyamda çok korkuyordum ama evlendikten sonra kabuslar bitti ama korku geçmedi. Benim nedeni şu: ilk okula giderken 1 ya da 2 ye teyzemler vefat etti. Kendi, eşi, çocuğu ve bütün sülale çocukları biz o teyzemden çok korkardık. Bizimkiler de acılarıyla uğraşacaklarından dolayı annanem vs yapmayıınnn gelin ordan bak X teyzenin ruhu gelip sizi götürür, evde geziyor zaten derdi. Sonra babam nöbetçi olduğu zaman annemle biri kalırdı o dönem destek olmak adına annem de ona: sanki kardeşimin ruhu geziyo gibi geliyor bana içim ürperiyor korkuyorum derdi. Anlamazdık çocuk aklımızla korkmaktan başka. Üniversiteye gelince bolca 3 harfli muhabbetleri her kız yurdunda olur. Bunların sonucu yalnız kalmayı geçtim tek uyuyamıyorum.gündüz bile çok zorunda kalmasam evde tek kalamıyorum.Allahtan çalışıyorum da kafayı yemiyorum. Çaresi ne acaba ya….

Bende arıyorum caresini ama bulamadım henüz :5:

ben de ocukluğumdan beri karanlıktan ve yalnız kalmaktan korkuyorum, 25 yaşıma girmek üzereyim hala aşamadım, ben psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık...Sizinki de ciddi boyuttaysa bunu tavsiye edebilirim...

ben de ocukluğumdan beri karanlıktan ve yalnız kalmaktan korkuyorum, 25 yaşıma girmek üzereyim hala aşamadım, ben psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık...Sizinki de ciddi boyuttaysa bunu tavsiye edebilirim...

Belki olabilir cnm​

Kızlar ben yalnız kalamama ve aşırı derecede korkma yüzünden psikologa gitmiştim..
dktor dedi ki " evde tek kalıyorsun ve bilinçaltı olarak tıkırtılar,sesler duyuyorsun birden irkiliyorsun.
İşte o zaman bütün odaları tek tek geziceksin bakıcaksın en korktuğun yere dahi girip bakıcaksın.
Bunu her yalnız kaldığında zorlada olsa yapıcaksın." demişti.

Benimki öylesine ileri derecedeydi ki arkadaşlar..
gündüzleri yalnız kalmam mümkün değildi..
Yani 2-3 dk bile kalamazdım.
önceki sayfalarda yazmıştım.
Ben bugüne kadar hiç zoraki yalnız kalmamıştım. Biray kadar mecburi olarak şehir dışında gündüzleri yalnız kalmam gerekti.
ve bu yüzden alıştım. Bana psikologun dediği öneri pek fayda etmedi ama siz deneyebilirsiniz..

Yani arkadaşlar " evde yalnız kalıcaksınız ve gidebilicek hiçbir yeriniz kesinlikle olmıycak güvendiğiniz tanıdığınız bir komşunuz olmıycak"
işte o zaman seve seve(!) alışıyosunuz:ssz:

Amma velakin geceye gelir isek:21:
Yanımda biri yoksa asla uyuyamam.
benimki ileri deerecede ama..
Mesela kardeşiğmle aynı yatakta uyuruz biz yatak baya büyük
dokunmadan uyuyamam sarılırım öyle uyurum:26:
1,5 ay sonra evleniyorum evlenince hadi neysede:27:
Kardeşim sıkılıyofalan abla çekil bi ya bunaldım der ben korkarım ay ayy berbat bi durum:30:
gecede uyuyabilmem için zorla kalmam lazım sanırım ama mümkün görmüyorum deliririm:1:

ah canım ah ben de sendenim
evliyim ve 28 yaşımdayım ve bugüne kadar inan bir kez bile gece yalnız kalmadım kalamam
aklıma deli deli şeyler geliyor
sesler duyuyorum vs
ve asla sırtımı karanlığa veremiyorum
benimki de tam psikologluk aslında

öğrenci evinde arakadaşlar yokken bende yalnız kalıyordum.ve çok korkardım.Gece pek uyumazdım.Televizyon varsa çok işe yarar.ışık yanık kalırsada iyi gelir.ve ben salonda yatmayı tercih ederdim.Erkek arkadaşını çağır dermişim:))))) valla ben çağırmıştım sonra arkadaşlar bana kızmıştı .niye onlarab söyledim ki.çocuk hiç naz yapmadı,zaten kıyamadı geldi.
yalnızlığın tadını çıkarmak gerekir aslında.uzun uzun düşünmek,iyi filmler izlemek,kitap okumak.Özellikle ev arkadaşı alamayan kızlar var ,rahatım kaçamasın diye.onlarda zaman zaman korkuyormuş.Ama biriyle kalmaktansa bu korkuyla savaşırım diyorlar.
Biliyormusun kızım olduktan sonra çok yalnız kaldım.dönem dönem.hatta askere gitti 6 ay.Ama el kadar çocuk korkunu alıyor.Bu nasıl iş.Korkuyu biz abartıyoruz.evde pahalı bi şey yoksa hırsızları ele,geriye sapıklar kalıyo.oda öyle kolay değil.Burası amerika değil.komşularınla iyi geçin tanış,numaralarını al.o sana güven verir.

Back
X