Pei'ciğim çok teşekkürler. Gerçekten yazdıkların aydınlatıcı oldu benim için.
Bu arada rottweilerıncığına bol sevgiler,bol okşamalar...
Bari sen gibi birini bulmuşken müsadenle kafamdaki soru işaretlerinden bahsedeyim; belki bir kapı açar bana söyleyeceklerin.
Birincisi; arada yurt dışı yada şehir dışına çıkmak durumunda kalıyoruz. Bırakacağımız kimse yok.Bunun için köpek otelleri var sanırım,hayvanı oraya vermek ne kadar doğru olur,bir de bu oteller pahalı birşeymidir bir fikriniz var mı?
İkincisi; şehir içi uçuşlarında (havaalanlarında görmüştüm ama) ya da otobüsle köpek taşımak kabul oluyor değil mi?
Üçüncüsü; AVM tarzı alışveriş merkezlerine sokulabiliyor mu? Yoksa böyle bir durumda hayvanı evde yada arabada bırakmı tercihiniz oluyor?
Sonuncusu ve en önemlisi; tabi ki hayvanına göre değişir ama ortalama bir köpeğin gideri nedir? Bütçe olarak ortalama ne kadar ayrılmalıdır.
Dediğine katılıyorum, köpeğin bakımı ve evin temizliği olduktan sonra hijyen konusunda çok problem olacağını düşünmüyorum.Ama her kafadan başka bir ses çıkıyor. :26:
Mesela diyorlar ki, hergün kemik kaynatıp vermelisin. Bu doğru mu? :26:
Yani sizden istediğim köpek sahibi olmak isteyen adaylara detaylar hakkında bilgilendirmeniz...
Şimdiden teşekkürler