Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk bakıcılığı yapıyorum ama kimse eve vermiyor doğal olarak kimse kimseye güvenemiyor aynı şekilde bende öyle. Yiyecek içecek bölümünden mezunum belgem var ama mutfak işinde çalışmak istemiyorum. Eskiden paketleme varmış ya ona benzer İşler arıyorum ama onlar da yok maalesefMesleğin yoksa zor
Neden dışarıda çalışmıyorsun ki evde ne yapabilirsinÇocuk bakıcılığı yapıyorum ama kimse eve vermiyor doğal olarak kimse kimseye güvenemiyor aynı şekilde bende öyle. Yiyecek içecek bölümünden mezunum belgem var ama mutfak işinde çalışmak istemiyorum. Eskiden paketleme varmış ya ona benzer İşler arıyorum ama onlar da yok maalesef
Masa üstü bilgisayar var lise mezunuyum diksiyonum düzgün mü bilmiyorum çünkü yanımda ki kişiye göre değişiyorBilgisayariniz var mı? Veya üniversite mezunu musunuz? Evden calisabileceginiz iş elbette bulabilirsiniz ama sizin de yetkinliklerinizin olması gerekiyor. Mesela diksiyonunuz düzgünse çağrı merkezinde çalışabilirsiniz. LinkedIn Kariyer.net üzerinden remote ilanlara başvurun.
Dışarı da çalışmak istemiyorum işten gelcen ev işi var bunlar belki ilk zaman zor gelip sonra alışılır ama ben istemiyorumNeden dışarıda çalışmıyorsun ki evde ne yapabilirsin
Anladım yani genelde çağrı merkezi işinde evden çalışılıyor. Yapay zeka ile sohbet edin derim bu konuda o size fikir verir.Masa üstü bilgisayar var lise mezunuyum diksiyonum düzgün mü bilmiyorum çünkü yanımda ki kişiye göre değişiyorakıcı olur mu konuşma bir şeyleri karıştırırmıyım o korkular var çağrı merkezi için eşim de sen çağrı merkezinde yapamazsın diyor bilmiyorum
Mutfak işi derken restorant gibi yerler de evde yaparım tabi ki ama pastacılıkta denedimMutfak işinde çalışmak istemiyorum demeseydiniz evden pastacılık işi yapıp para kazanan birçok tanıdığım var. Birkaç sosyal medya hesabı oluşturup sunumlarını paylaşıp oradan sipariş alıyorlar
Sanal asistanlık dedi bakiyorum hiç öyle iş ilanı yok varsa 2-3 yıl tecrübe istiyor maalesefAnladım yani genelde çağrı merkezi işinde evden çalışılıyor. Yapay zeka ile sohbet edin derim bu konuda o size fikir verir.
Yani biraz da şans işi tabi. Müşteri bulmak da sıkıntı oluyorMutfak işi derken restorant gibi yerler de evde yaparım tabi ki ama pastacılıkta denedimaldığınız malzemeler bir dünya fiyatı gören kaçıyor malzemeler elinde patlıyor
benim de tanıdıklarım var yapan bazısı bıraktı bazısı devam ediyor
Bulursunuz elbette ama dediğim gibi kendinizi geliştirmeye devam edin. Mesela yabancı dil bilmek çok işinize yararSanal asistanlık dedi bakiyorum hiç öyle iş ilanı yok varsa 2-3 yıl tecrübe istiyor maalesefEvren benim çalışmamı istemiyor
![]()
Maalesef öyle ilk önce çevre destek olur böyle şeyler de ama benim çevre de öyle insan yokYani biraz da şans işi tabi. Müşteri bulmak da sıkıntı oluyor![]()
Şu sıralar İngilizce öğrenmek çok istiyorum İspanyolca öğreniyorum ona merak salmistim 1-2 ay önceBulursunuz elbette ama dediğim gibi kendinizi geliştirmeye devam edin. Mesela yabancı dil bilmek çok işinize yararYabancı dil bilen müşteri temsilcileri iyi para kazanıyor. Ben hiç beklemediğim anda iş teklifleri almış bir insanım. İş arayınca olmuyor aramayinca is teklifleri aliyorum
Yani fazla kafaya takmayın ve aramaya devam edin.
sen armut piş ağzıma düş istiyorsun ama öyle iş yok maalesefDışarı da çalışmak istemiyorum işten gelcen ev işi var bunlar belki ilk zaman zor gelip sonra alışılır ama ben istemiyorum
Merhaba arkadaşlar ben evden çalışmak istiyorum ama evden ne iş yapılır bilmiyorum örgü işi falan istemiyorum çünkü bilmiyorumsizin bildiğiniz iş falan varmı
Bu arada kimse ise almazsa nasıl deneyim olacak diyenlere ithafen yazıyorum; ben lisenin son senesi gidip kıçı kırık bir kuaför de başladım işe ilgim merakım vardı diye. Daha sonra daha iyi bir kuaföre girdim üniversiteden mezun olmak için sırf yani cv de üni gözüksün diye 2 yıllık bir bölüm okudum sağlık hizmetleri. Üni 2. Senesinde klinikte başladım işe cilt kiliniginde. 1 sene orada çalıştım staj görür gibi. Yazın işsiz kaldım 4 ay muhasebe ve cilt bakımı kursuna gittim. Uniden mezun olduktan sonra tekrar klinik ve güzellik salonu ortak işletmeye başladım cilt bakımı alanında. Ayni çalıştığım iş yerinde iş isleyisini öğrendikten sonra muhasebe , halka ilişkiler departmanida çalıştım. Suan hamileyim haftanın 1 günü ise gidiyorum o da ille benim seansimi girmemi isteyen müşterilerim için. Onun dışında evden bilgisayardan muhasebe instagram işlerini hallediyor ,evden krem ve urunlerimizin irsaliyesini kesiyorum . Yaşım 25 mükemmel okuldan mezun değilim ama evden çalışabiliyorum söyleyeceklerim bu kadarHiç bir vasfiniz olmadan evde sadece çocuk baksbilir veya ev hanımı olabilirsiniz. Müşteri hizmetleri işlerine deneyimsiz kimseyi almıyorlar. Deneyimsiz tezgahtar bile almıyorlar. Ya çok okuyup cv ni doldurman ya da deneyimininle göz doldurman lazım zor yani zor ...
Yok sen onu istemiyorum bunu istemiyorum diyorsun gibi daha çokSanal asistanlık dedi bakiyorum hiç öyle iş ilanı yok varsa 2-3 yıl tecrübe istiyor maalesefEvren benim çalışmamı istemiyor
![]()