Evde yapılan testte 2.çizgi silik çıkınca hamilelik ihtimali var mı sizce

inşallah hamilesindir canım

Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlı olanını nasip eder inşallah hepimize

Bende dün 3 taten test yaptm 3de silik çıktı cuma gitcem kan vercem bakalım duramıyorum hee:16::16:
Annelik duygusu bambaşkaymış ...

Umarım hamilesindir moralini bozmak istemem ama benim gebelik testine aska güvenim yok 5ay önce adetim gecikti test yaptım 2ci çizgi silik çıktı ama bayağı belliydi ben herkese telefonda hamileyim diye söyledim ve hemen kan testi için bi tıp merkezine gittim tabi bu arada tebrik telefonları geliyo sonucu bi aldım ki kocaman bi sıfır oradaki caresizligimin tarifi yoktu ve o kadar çok anne olmayı beklerken olcak ismiydi:(( inşallah sen benim yaşadıklarımı yasamazsın canım...

Umarım hamilesindir moralini bozmak istemem ama benim gebelik testine aska güvenim yok 5ay önce adetim gecikti test yaptım 2ci çizgi silik çıktı ama bayağı belliydi ben herkese telefonda hamileyim diye söyledim ve hemen kan testi için bi tıp merkezine gittim tabi bu arada tebrik telefonları geliyo sonucu bi aldım ki kocaman bi sıfır oradaki caresizligimin tarifi yoktu ve o kadar çok anne olmayı beklerken olcak ismiydi:(( inşallah sen benim yaşadıklarımı yasamazsın canım...

Canım haklısın hala emin değilim bende beta degerim 1013 çıktı kan testinde senin kaç tı hatırlıyomusun

Ayyy maşallah canım hayırlı olsun benim kan testim direk negatifti Allah yardımcın olsun saglicakla günlerini geçir ve hayırlı bir evlat doğur:))))

Silikte olsa hamilesin bence benim ikinci gebelik suan testte silik çıkmıştı garanti olsun diye adet tarihinden 10 gün sonra yapmıştım

kızlar allah sizede nasip eder inşallah..çok dua edin

duanın açmayacağı kapı yok şu dünyada inş.

Back
X