Evde yaptığım bütün erken gebelikler pozitif

Ecem polat

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
6
0
1
29
Evde 10 tane den fazla test yaptım hepsi pozitif ayın 8 inde beta verdiğim de 0.2 çıkmıştı dün verdim adetime 6 gün var 0.5 0.28 çıkmış sanki yükseliyor mu eczacılar bu kadar pozitif çıkmaz hamile olmasan diyorlar başka başka markalar çünkü

Bunu da dün yaptım

Eklentiler

• 1000131435.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 23
yalancı pozıtıf cıkıyordur . ya da enf falan vardır bısı yanlıs cıkmasına sebep oluyordur 0.9 da cıksa 0 1 arası deger olur. 2 3 bıle cıkabılır . normalde herkeste o kadar var yani. artmıyor. sılık cızgı de olsa cıkması ıcın en azından 10 gb bı deger olması lazım.6 gun kala neden test yapıyorsun kı 10 tane? 3 gun kala falan yapılır. fotodakı kuruma cızgısıne benzıyo. grımtrak ayrıca . bosuna testlerını harcama . cogu gebelık testı de yanlıs pozıtıften mımli onları kesınlıkle alma.

Hepsini ayını gun yapmadım tabi ki 2 tanesini kendim aldım diğerlerini annem arkadaşlarım aldı sence de hepsi aynı gün olabilir mi

Yalancı pozitif veya kimyasal gebelik değilse hamilesiniz gibi duruyor. Ben 6 gün kala daha silik çizgi görmüştüm kuruma çizgisi sanmıştım 10 gün gecikmede ağrıdan hastaneye gidip öğrenmiştim. İnşallah sizinde vardır. Ama henüz çok erken çok test yapmak hem gereksiz masraf hemde kafa karışıklığı dışında bir şey değil sizin için şuan. Gecikmenizde kan verin güzel haberlerle gelin

Ay teşekkür ederim yalvarırım dua edin ya psikolojim bozuldu ne zor bir şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…