Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi negatif pozitife döner mi 😥😥
Ne güzel açıklamışsınız peki çatlatma iğnesinde nasıl sayıcaz? Benim çatlatma iğnem geçen hafta salı akşamı yapıldı. Aşılama perlrmbe yapıldı. Hangi gün dpo 1? Çarşamba mı yoksa 36 saat sayınca perşembe mi oluyor?
Hımm tamam canım teşekkür ediyorum. sen 6-9 arası yerleşme oluyor demiştin. Salı çatlatma iğnesi çarşamba dpo1 dersek Benim dpo 9 oluyor bugün. O zaman çıkar sankiiiii
Hımm tamam canım teşekkür ediyorum. sen 6-9 arası yerleşme oluyor demiştin. Salı çatlatma iğnesi çarşamba dpo1 dersek Benim dpo 9 oluyor bugün. O zaman çıkar sankiiiii
bence çatlama çarşamba olmuştur çatlamadan sonraki günleri 1 diye sayıyorsun bence şuan dpo 8 sin canım . '2 gün daha bekle dpo 10 da sonuç çıkıyor benim öyle olmuştu.
bence çatlama çarşamba olmuştur çatlamadan sonraki günleri 1 diye sayıyorsun bence şuan dpo 8 sin canım . '2 gün daha bekle dpo 10 da sonuç çıkıyor benim öyle olmuştu.