• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde yaptığım ombre (resimli ) =)

evinbuyumeyenkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
294
88
73
İstanbul
kızlar annemin saçını hep ben boyuyorum. bu da en son boyadıktan sonraki hali.
sizlere nasıl yaptığımı anlaticam.

öncelikle schwarskoph'un çikolata kahve ve tarçın bakır tüp boyasını (bu marka cidden çok iyi boya akmıyor resmen) ; lorealin de ombre seti no:2 sini aldım.
annemin saç diplerinde çok beyaz olduğu için çikolata kahve ve bakır rengi eşit oranda karıştırıp öyle diplerine uyguladım.

sonra saçın boylarınını da sadece bakır rengine boyadım. annemin zemin saç rengi çikolata kahve olduğu için koyu bir bakır rengi çıktı haliyle.

tüm bu işlemler bittikten sonra loreal ombre seti krepe balyaj yapar gibi saçın alt kısımlarını boyadım.
saçın normalinde uçlarını boyamak gerek ama ben saçın ortasının biraz yukarısından itibaren boyadım.
ortaya da bu sonuç çıktı. ışıktan dolayı tam rengi belli olmuyor. ama gören herkes bayıldı.

IMG_20141105_195951.webp
IMG_20141105_195951.webp

Eklentiler

• IMG_20141105_200041.webp
    IMG_20141105_200041.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 3.696
  • IMG_20141105_200114.webp
    IMG_20141105_200114.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 1.739
Çok süper olmuş, ombre nasıl yapılıyor yaw,özel aparatı var mı?
Bir de başka marka bir açıcı alsak onu nasıl ombre yaparız

Çok süper olmuş, ombre nasıl yapılıyor yaw,özel aparatı var mı?
Bir de başka marka bir açıcı alsak onu nasıl ombre yaparız

lorealin ombre setinin içinde özel bir tarak var onunla yapılıyor normalinde. saçın alt kısımlarına tarakla direk açıcıyı sürüyorsun. ama ben onu çok beğenmedim. renk geçişleri çok güzel olmuyor. ben kuaförlerin yaptığı gibi krepe balyaj şeklinde yaptım. böyle yapmak daha doğal duruyor. onun da videosu altta.

bu videoda nasıl yapacağını gösteriyor. ama bu video röfle videosu olduğu için saçın diplerinden başlamış boyamaya. sen saçının ombre olmasını istediğin için uçlarına süreceksin açıcıyı. sana tavsiyem bunu sana birisinin yapmasıdır. uygulaması gayet basit.

http://www.nasil.tv/Rofle-nasil-yapilir

başka markanın açıcısıyla rengi tutturman zor olur. lorealin ombre setinde renk tonları yazıyor. ben bu resimdeki ombreyi no:2 ile yaptım. uçlar açık karamel-sarı arası bir renk oldu. sen başka tonlarda istiyorsan başkasını alırsın.

umarım yardımcı olmuşumdur.

Bence çok basit bi yöntemm ve rengi çok fazla belli olmuyor bu kadar kısa saçta ombre kendini göstermiyor zaten.. Şahsi görüşürüm.. :KK14: loreal ombre serisi yerine paket şeklinde balyaj yaptırsan daha iyi olabilirdi diye düşünüyorumm :)

Bence çok basit bi yöntemm ve rengi çok fazla belli olmuyor bu kadar kısa saçta ombre kendini göstermiyor zaten.. Şahsi görüşürüm.. :KK14: loreal ombre serisi yerine paket şeklinde balyaj yaptırsan daha iyi olabilirdi diye düşünüyorumm :)

bende öyle yapmasını önerdim zaten :) ayrıca kişinin kendi istediği renge göre değişiyor. kimi platin sarı yaptırıyor meselaa ..... :)

bende öyle yapmasını önerdim zaten :) ayrıca kişinin kendi istediği renge göre değişiyor. kimi platin sarı yaptırıyor meselaa ..... :)
Aynen ama platin çok yapmacık duruyor bence sert bi geçiş oluyor platin için zemininde bi o kadar açık olması lazımm.. Ombre dediğin dogal durmalıı diye düşünüyorumm :)

Back
X