• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde yaşadığım garip olay

noname4567

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
32
6
6
Herkese merhaba dün yaşadığım bir olay sonucunda çaresiz kaldım ne yapıcağımı bilmediğim için sizlere danışmak istedim dün gece yatarken balkonun kapısını kapatıp öyle yatmıştım sabah kalktığımda ise kapı açıktı (kapı rüzgarla açılabilecek bir kapı değil )başta evden biri açmıştır diye aldırış etmedim daha sonra herkese sorduğumda kimse açmadığını söyledi çok korktum evden hiç bir şey alınmamıştı biri girdiyse amacı neydi bize bir zarar mı vermek istedi ne yapıcağımı bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var

kim niye boş yere açsın uykun hafif mi açıldığını hissetmedin mi bu kapının bilemedim şaşırdım :KK17:

Ayy deme canım bende dün akşaö yasadim aynısını evimde alarm var üstelik sanırım tam kapatmamişim yoksa cam açilsa alarm öterdi.sizdede belkı hırsızlık amacı ile geldi biriniz wc ye kalktıgında kacti yada tam kapatmadımız

tam kapanmamıştır o kapı. eğer eminsen ya evde biri uyurgezer ya da biri girdi eve sonra da evde birilerinin oldgunu görünce kaçtı

Biri açsa mutlaka bir şeyler alırdı, hadi alacak bir şey bulamadı etrafı dağıtırdı.

Muhtemelen ya tam kapanmadı veya arızalandı kapı.

Kapattığını düşünmüşsündür.
Bu kadar senaryoya gerek var mı?
Daire kapımız rüzgarla açılabilecek bir kapı değil mesela, ama 1-2 sefer balkon kapısını açtığımızda cereyan yaptı ve açıldı. Bu kadar yani.
Bir dahaki sefere iyice kontrol edersiniz.
Siz yaşamadığınız için olayı size senaryo gelebilir
Ayy deme canım bende dün akşaö yasadim aynısını evimde alarm var üstelik sanırım tam kapatmamişim yoksa cam açilsa alarm öterdi.sizdede belkı hırsızlık amacı ile geldi biriniz wc ye kalktıgında kacti yada tam kapatmadımız
yani öyle kolay açılabilecek bir kapı değil baya sert sorunda orda keşke rüzgarla açılabilseydi

Ben bazen uykumdan uyanıyorum sağı solu kurcalıyorum sabah eşim anlatıyor hatırlamıyorum. Belki kalkıp sen kapıyı açmışsındır.

Herkese merhaba dün yaşadığım bir olay sonucunda çaresiz kaldım ne yapıcağımı bilmediğim için sizlere danışmak istedim dün gece yatarken balkonun kapısını kapatıp öyle yatmıştım sabah kalktığımda ise kapı açıktı (kapı rüzgarla açılabilecek bir kapı değil )başta evden biri açmıştır diye aldırış etmedim daha sonra herkese sorduğumda kimse açmadığını söyledi çok korktum evden hiç bir şey alınmamıştı biri girdiyse amacı neydi bize bir zarar mı vermek istedi ne yapıcağımı bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var
Bazen bazı şeyler aklının almayacağı şekilde olur. İşin içinde başka canlıların olup olmadığını düşünürsün. Ancak kesinlikle öyle bir şey olamaz.

Bazen bazı şeyler aklının almayacağı şekilde olur. İşin içinde başka canlıların olup olmadığını düşünürsün. Ancak kesinlikle öyle bir şey olamaz.
Daha önce hiç doğaüstü bir olayla karşılaşmadım. Umarım karşılaşmamda ama gerçekten çok korktum her gün haberlerde neler duyuyoruz bu arada cevabınız için teşekkür ederim

Daha önce hiç doğaüstü bir olayla karşılaşmadım. Umarım karşılaşmamda ama gerçekten çok korktum her gün haberlerde neler duyuyoruz bu arada cevabınız için teşekkür ederim
Olağan üstü değil aslında. Onun olma durumuna rast gelseniz şaşırsınız belki. Yani çok ciddi bir tesadüftür. Ama kafandan geçen şey değil diye düşünüyorum.

Siz yaşamadığınız için olayı size senaryo gelebilir

yani öyle kolay açılabilecek bir kapı değil baya sert sorunda orda keşke rüzgarla açılabilseydi

Olay senaryo gelmedi canım,
Kurduğun şüpheleri kastettim amacı neydi falan diye sormuşsun vs.
Buradan kim bilebilir ki bunu?

Belki beyniniz size oyun oynadı, kapadığınızı sanıp kapamadınız. Ben de mesela bazen kapatıcam diyip gidiyorum o esnada başka şey yapıyorum kapamıyorum. Yatarken kapadım mı kapamadım mı acaba diyorum, sonra kapadım diyip uyuyorum ama kapamamış oluyorum. O kadar eminim ki kapadığıma ama bir gün önceyi falan anımsıyorum belki..

Boşuna vesvese yapmayın derim.. :)

Olay senaryo gelmedi canım,
Kurduğun şüpheleri kastettim amacı neydi falan diye sormuşsun vs.
Buradan kim bilebilir ki bunu?
Burası bir forum bende böyle görmediğim bir olay için polise gidemeyeceğim için belki benimle aynı olayı yaşamış olan birileriyle iletişim kurabilmek amacıyla sıkıntımı paylaştım sizi neden rahatsız etti ki ki rahatsız olduysanız cevap vermeyebilirsiniz ama ben yine de ilginiz için teşekkür ederim

Belki beyniniz size oyun oynadı, kapadığınızı sanıp kapamadınız. Ben de mesela bazen kapatıcam diyip gidiyorum o esnada başka şey yapıyorum kapamıyorum. Yatarken kapadım mı kapamadım mı acaba diyorum, sonra kapadım diyip uyuyorum ama kapamamış oluyorum. O kadar eminim ki kapadığıma ama bir gün önceyi falan anımsıyorum belki..

Boşuna vesvese yapmayın derim.. :)
Hergün kapatıyorum yani kapattığımdan eminim tek tesellim evden birinin açmış olup hatırlamaması cevabınız için teşekkür ederim:)

Bizde geçen yıllarda sabah kalktığımızda salonun penceresini açık bulduk emin olmamıza rağmen neyse dedik geçtik. korkutmak istemem ama 2 hafta sonra eve hırsız girdi! Keşif için girmiş anlayacağınız dikkat edin

Back
X