• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde yaşadığım garip olay

eğer gerçekten korktuysanız kıllığına biz açmadık demişlerdir :))

Evde kaç kişi var? Ya onlardan biri açtı hatırlamıyor ya da tam kapanmadı.
Herkese olur ya elinden bir şeyi götürüp bırakır sonra bu buraya nasıl geldi diye düşünürsün bu da öyle bir şeydir.

Biri girmiş olsa hiç bir şey yapmadan geri gitmez.

Burası bir forum bende böyle görmediğim bir olay için polise gidemeyeceğim için belki benimle aynı olayı yaşamış olan birileriyle iletişim kurabilmek amacıyla sıkıntımı paylaştım sizi neden rahatsız etti ki ki rahatsız olduysanız cevap vermeyebilirsiniz ama ben yine de ilginiz için teşekkür ederim

Allah Allah, rahatsız olduğumu nereden çıkardınız?

Hala anlaşılmadıysa son kez açık açık yazayım:
Endişelenme, olabilir, açılabilir bir daha ki sefere tekrar kontrol edersin. Normal birşey bu, sonuçta her gün olmuyor değil mi?

Benim başıma geldi demiştim, yazdım zaten. Fikir istemiyor muydunuz?

Neyse size iyi günler.

Evde kaç kişi var? Ya onlardan biri açtı hatırlamıyor ya da tam kapanmadı.
Herkese olur ya elinden bir şeyi götürüp bırakır sonra bu buraya nasıl geldi diye düşünürsün bu da öyle bir şeydir.

Biri girmiş olsa hiç bir şey yapmadan geri gitmez.
Üzerinde çıkarılabilen bir kapı kolu olan bir kapı bende kapıyı kapatıp kapı kolunu kapının üzerinden çıkartırım yatmadan önce sabah kaltığımda ise kapı kolu üzerinde yoktu ve kapı açıktı biraz karışık oldu sanırım umarım anlaşılmıştır

Üzerinde çıkarılabilen bir kapı kolu olan bir kapı bende kapıyı kapatıp kapı kolunu kapının üzerinden çıkartırım yatmadan önce sabah kaltığımda ise kapı kolu üzerinde yoktu ve kapı açıktı biraz karışık oldu sanırım umarım anlaşılmıştır

Anladım. İçeriden kolsuz açılması imkansız yani. Gün içinde de kol hep kapının üstünde mi durur? belki biri çıkarıp kenara koydu siz de kapatmayı unuttunuz.
O zaman ya tam kapanmamış ya da gerçekten dışarıdan müdahale oldu. Bence başka önlemler almaya bakın. Olmaz dememek lazım.

Anladım. İçeriden kolsuz açılması imkansız yani. Gün içinde de kol hep kapının üstünde mi durur? belki biri çıkarıp kenara koydu siz de kapatmayı unuttunuz.
O zaman ya tam kapanmamış ya da gerçekten dışarıdan müdahale oldu. Bence başka önlemler almaya bakın. Olmaz dememek lazım.
Evet gün içinde kol hep kapının üzerindedir yani dışarıda bir kol yok zaten aileden biri açmış olsa gün içinde neden kapı kolunu üzerinden çıkarsın ki bir önlem almam gerekiyor sanırım

Bugün sabah bizimde banyonun kapısı sonuna kadar açıkken bi anda full kapandı.şaştık kaldık rüzgar falanda yoktu :) zaten rüzgar olsada orayı etkilemesi mümkün değil.

Bugün sabah bizimde banyonun kapısı sonuna kadar açıkken bi anda full kapandı.şaştık kaldık rüzgar falanda yoktu :) zaten rüzgar olsada orayı etkilemesi mümkün değil.
Ya zaten beni korkutan olay kapı rüzgardan açılabilecek bir kapı değil ve kapı kolu takılıp çıkarılabiliyor evden biri açmış olsa kapı kolu üzerinde olurdu ama o da yok şaşırdım kaldm

Back
X