Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar merhaba ;oğluma yoğurt yapıcam sütü kaynattım fakat banyosu maması derken unuttum ve soğudu ,mayalamak için tekrar ılık olucak kadar ısıtsam bişey olur mu ?
Arkadaşlar merhaba ;oğluma yoğurt yapıcam sütü kaynattım fakat banyosu maması derken unuttum ve soğudu ,mayalamak için tekrar ılık olucak kadar ısıtsam bişey olur mu ?
Çok teşekkür ederim bende bozulur mu acaba diye düşündüm Birde bu hazır prebiyotikli yoğurt mayaları var ben ondan aldım onunla yapıcam daha önce böyle yapan var mı bi püf noktası falan var mı acaba
Çok teşekkür ederim bende bozulur mu acaba diye düşündüm Birde bu hazır prebiyotikli yoğurt mayaları var ben ondan aldım onunla yapıcam daha önce böyle yapan var mı bi püf noktası falan var mı acaba
Maya ile ilgili bi bilgim yok ama annem sabah işe gitmeden sütü kaynatıyor döndüğündede çok fazla soğumuş oluyor. Hafif ısıtıp öyle mayalıyor. Yanlız ısıtırken ara sıra karıştırmak lazım heryeri eşit ısınsın diye
ben sizin yerinizde olsam o yoğrtlardan almam kim ne derse desin onların içinde mutlaka koruyucu katkı maddesi var. Şey gibi düşünün evde yapılan yopurt en fazla 3-5 gün dayanırken o yoğurtlar nasıl oluyorda aylarca raflarda duruyor ? Pınarın organik yopurdu var. Ben ondan aldım. Gönül isterdiki mayası da ev yapımı olsun ama yok. onunla yaptım inanın çok daha güzel oldu.