Zorunlu sebeplerden evden ayrilip ailemin yanina geldim. Kayinvalide bizde 1 aydir misafir ve ben orda olmadigim halde misafirlige devam ediyor. Kocam ve annesi ben yokken aksam yemegine akrabalarini davet ediyorlar. Ustelik evde de birsey hazirlanmiyor. Ben ekonomik davranmaya calisiyorum. Esim kalabalik gelecek bu misafire disaridan yemek soyluyor. Daha kotusu benim defalarca ben evde yokken birilerinin evime gelip gitmesinden hoslanmiyorum dememe ragmen ... bunu bile davet ediyor ve aksama ne tatli alayim diyor birde
en sinir oldugum detayda ben evde yokken her seferinde sadece kuzeni ve esi bize geliyor. Yiyor iciyor kaliyor... hatta birkez esimde evde yoktu kimse yoktu. Ya ben kuzenim de olsa kim olursa olsun evin hanimi yoksa gitmem. Bu insanlarla aman aman bir samimiyetim yok ve beni sevmediklerini de biliyorum. Ben cok sinirlenip valideyi aradim bana misafir gelecegini bile soylemiyor... orasi benim evim yaaa.. bu arada kocam ailesine o kadar duskunki sadece onlara kendisi kadar deger veremedigim icin bile beni gözden cikarmis durumda...