Temmuzda evlendik ekimde kpss için ekstra 2 hafta izin aldım evde ders çalışacam diye eşimin gece çalışacağı zamanlarda kütüphaneye gidecem diye karar verdim neyse.
İzne ayrılacağım gün eşim mesaj attı aşkım bugün gezelimmi biraz bu akşam dan sonra zaten hep ders çalışacaksın bugünü bana ayır tamam mı tamam.
Aradan yarım daat geçti gelen mesaj;beybi akşama misafir var..
Misafir kim annemler..
Halamlar..
Neden geliyorlar kardeşi birine para vermiş alamıyor mevzu konuşacaklarmış...
Dedim evi afedersin b..k götürüyor gündüz çalışıyorum gece ders çalışıyorum neden habersiz davet ediyorsun..
Gelen yabancı değil,zaten annem yemek yapmış beni özlemiş buraya getirecek burda yiyeceğiz sen kütüphaneye gidecektin zaten vs..
Dedim burası park değil,piknik yeri değil yemek yapıp getirmek nedir..Madem seni özlemiş giderdin orda konuşurdun ben bu şekilde istemiyorum..
Velhasıl kelam tartıştık iyi tartıştık gelecekler dedi ok dedim gelsinler ama bu iş burda bitmez ben bu akşam oraya kim gelecekse onlara söylenecek 2 çift sözüm olacak dedimm..
2 dk sonra mesaj geldi..
Evine git kimse gelmiyor evine ama benden de habersiz kimse gelmeyecek vs vs vs..

Ben tabi sakinleşince izah ettim çok fark etmedi belşki düşüncesi değişmedi ama yinede benim lafım oldu ohh yaa

Annemin lafıdır kadın olmadan bir eve gidilmez diyee..
Eşime de dedim annen annemdir ama halan hiçbişeyim değil benim evimde ben varken istemem ben yokken ne münasebet..
Kaldı ki benim evim pis bile olsa annem kardeşim gibi candan bedenden olamazlar bi yardım etseler arkamdan konuşulur daha çocuk yokken evin hali ne diye

biliyorum yani
Kısacası sizde bi an önce tavrınızı koyun gerçi ilk 3 sayfayı okudum devamını okumadım son gelişmeler nasıldır bilmem ama