• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde yokken misafir davet ediliyor siz olsaniz ne dusunurdunuz?

öyle bi ihtimal yok, olamaz. evin kadini evde yoksa o eve misafirlige gidilmez keyfen. ne munasebet. benim duzenimde baskasinin bn yokken olmasi kadr sacma bisi yok.

Herkes fikrini yaziyor esimle konusmadim daha. Evime donmedim. Telefonda konusmak istemiyorum. Acikcasi tavrim belli bu konuda. Esimde bunu biliyor yalniz aile duzenini dayatmakta cok israr ediyor. Mesela ben: halan benim hic birseyim diyemem ona. Hemen ben hic birseyiymisim gibi davranmaya basliyor malesef:KK11:

İnşallah gönlünce olur işler senin istediğin gibi yoluna girer canım eşinede ne diyeyim Aklı başına gelir inşallah..

Oy oyyy ben bu konudan neler çektim ne kavgalar ettim..Ben evde yokken ise gider gitmez akrabalarini evime dolduran kadinli erkekli misafir agirlayan bir kv düşünün.Ve benim evimde bulunma sebebi de cocuguma bakmasiydi o donem.Bebegim küçüktü.Hergun ev temizle yemek yap isten gelince mahvoluyordum.Esimle ben israrla bunun dogru olmadigini evin hanimi evde yokken misafir almanin yanlis olduğunu ,istemedigimi kibarca soyledik yok anlamiyordu.Beni insan sevmemekle sucladi ben misafir sevmiyormusum diye esimi doldurmaya calisti.Ne universite mezunlugum kaldi ne insanligim..Ben cahilmisim ben kötüymüşum.En son karsisina gectim ve herseyi soyledim yüzüne..esimi doldurmalarini,senin davet edip agirlaman ayri ayip onlarin gelmesi de ayri ayip dedim.Umrumda degil istersen git soyle gelin istemiyor de ama benim evime ben yokken kimse girmeyecek dedim..Bi sure esimin beynini yedi beni sikayet ederek.Sonuc bebegimi ona baktirmadim sonrasinda.
Sonrasinda dikkat ettim kendi evine oyle milleti surekli doldurmuyor benim evimin anasi aglardi her aksam isten geldigimde..kendi evi kirlenecek diye ödü kopuyor.Allah akil versin herkese.Bunlar bu kadar ahimizi aliyorlar allah görüyor.O günler aklima geldi bak sinirlendim simdi yine.

Oy oyyy ben bu konudan neler çektim ne kavgalar ettim..Ben evde yokken ise gider gitmez akrabalarini evime dolduran kadinli erkekli misafir agirlayan bir kv düşünün.Ve benim evimde bulunma sebebi de cocuguma bakmasiydi o donem.Bebegim küçüktü.Hergun ev temizle yemek yap isten gelince mahvoluyordum.Esimle ben israrla bunun dogru olmadigini evin hanimi evde yokken misafir almanin yanlis olduğunu ,istemedigimi kibarca soyledik yok anlamiyordu.Beni insan sevmemekle sucladi ben misafir sevmiyormusum diye esimi doldurmaya calisti.Ne universite mezunlugum kaldi ne insanligim..Ben cahilmisim ben kötüymüşum.En son karsisina gectim ve herseyi soyledim yüzüne..esimi doldurmalarini,senin davet edip agirlaman ayri ayip onlarin gelmesi de ayri ayip dedim.Umrumda degil istersen git soyle gelin istemiyor de ama benim evime ben yokken kimse girmeyecek dedim..Bi sure esimin beynini yedi beni sikayet ederek.Sonuc bebegimi ona baktirmadim sonrasinda.
Sonrasinda dikkat ettim kendi evine oyle milleti surekli doldurmuyor benim evimin anasi aglardi her aksam isten geldigimde..kendi evi kirlenecek diye ödü kopuyor.Allah akil versin herkese.Bunlar bu kadar ahimizi aliyorlar allah görüyor.O günler aklima geldi bak sinirlendim simdi yine.[/QUOT
Herseyi yuzune soyleyebilmek. Cok guzel olmus tebrikler:21: esinizi de tebrik etmek lazim annem annem deyip uzmemis sizi:ukala:

Back
X