• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki çalışanımız!

biz de çalışıyoruz ve işimizi savsaklasak bizi de kovarlar.. istersen ceo ol, şirket sahibi şutlar.. aman yazık, günah demezler.. iş; disiplin ve ciddiyet ister.. bu ay maaşını tam verip çıkarın, böylece vicdan da yapmazsınız.. tuvalet bezi mutfağa geldiği an kopmuştum ben zaten, orada biterdi..

biz de çalışıyoruz ve işimizi savsaklasak bizi de kovarlar.. istersen ceo ol, şirket sahibi şutlar.. aman yazık, günah demezler.. iş; disiplin ve ciddiyet ister.. bu ay maaşını tam verip çıkarın, böylece vicdan da yapmazsınız.. tuvalet bezi mutfağa geldiği an kopmuştum ben zaten, orada biterdi..
Kesinlikle ahh yufka yurek senden guzel borek olurr aahh yufka yurekk beste bile yaptim :KK76:
Mecbur kalmasaydim şutlamıştım keske ozaman yapsaymisim gittiii projelerim gittii :KK50:

Iyyy benim icin o tuvaletin bezini mutfaga goturmesi demek bitmis demektir. Bana da temizlige gelen bi abla vardi. Gecen geldiğinde hic begenmedigim seyleri yapti resmen evi mikrop yuvasina dondurduler, abla dedim saygida kusur etmedim diye sanirim artik umursamadi, ama bir daha da cagirmayi dusunmuyorum sirf bu sebepten.
Temizlik cok onemli.
Sert bir dille soyleme canim, kibarca seninle anlasamayacagimizi dusunuyorum falan dersin..

Iyyy benim icin o tuvaletin bezini mutfaga goturmesi demek bitmis demektir. Bana da temizlige gelen bi abla vardi. Gecen geldiğinde hic begenmedigim seyleri yapti resmen evi mikrop yuvasina dondurduler, abla dedim saygida kusur etmedim diye sanirim artik umursamadi, ama bir daha da cagirmayi dusunmuyorum sirf bu sebepten.
Temizlik cok onemli.
Sert bir dille soyleme canim, kibarca seninle anlasamayacagimizi dusunuyorum falan dersin..
Hep yumusagim zaten bide arkadasim bozdu moralimi cok bagirmissindir sen diye el isinde calismiyosun fln dedi onada ofkeliyim normalde cok objektifimdir ama bu sozler vicdan yaptirdi :KK12:

Buda guzel bi yontem ama bu kadini kime tavsiye edicem ki :KK45:

Oda doğru ama en azından için rahat olur, önermeden söylersin eşyaların yerini değiştirme huyu var bu yüzden devam etmek istemedim sizde uyarırsınız vs vs. :confused:
wc bezini söylerseniz kadının iş hayatı biter zaten anlaşılan temiz biri değil. :KK47:

Oda doğru ama en azından için rahat olur, önermeden söylersin eşyaların yerini değiştirme huyu var bu yüzden devam etmek istemedim sizde uyarırsınız vs vs. :confused:
wc bezini söylerseniz kadının iş hayatı biter zaten anlaşılan temiz biri değil. :KK47:
Zaten okadar isimin arasinda evde paspas fln yapiyorum evde kadin mi var belli degil :KK12:

Geçirdim ilk gün verdiğim listenin en başında yazıyordu zaten açıklaması da çamaşı suyuna basmiş lavaboda mecbur kalmasaydim o an kovmustum zaten hasta oldum bide bakteriden bu olay sonrasinda.

bir gün bir yakınım bulaşık yıkadıktan sonra o klasik sarı bezle önce yere dökülenleri sildi, sonra aynı bezle tezgahı sildi, o gün bugündür evinde çay bile içmedim (ki çok yakınım bu şahıs) biri benim evimde mutfak lavabosunda böyle bişey yapacak baygınlık geçiririm, iyi dayanmışsınız... hastalık da normal daha beteri başınıza gelmeden yolverin.

Çok zor bir şey. Kadınla asla devam etmeyin. Ben memnun kalmadığım kimseyle devam etmiyorum. Yatılı değil ama sık geliyordu. Çok kişi değiştirdim. İnsanla uğraşmaktan bıktım artık kendim yapıyorum. Doğru kişiyi bulana kadar deneyin. Hiç girme dediğiniz odaya girmesi ve tuvalet bezi olacak iş değil. Bir süre işler kalsın ama bu durumu çekmeyin. İnsan evinden tiksinir.

İşe ihtiyacı olan böyle davranmamalı, dolayısıyla kendisinin akıllanması için işten çıkarılması gerekiyor görünüşe göre.

bir gün bir yakınım bulaşık yıkadıktan sonra o klasik sarı bezle önce yere dökülenleri sildi, sonra aynı bezle tezgahı sildi, o gün bugündür evinde çay bile içmedim (ki çok yakınım bu şahıs) biri benim evimde mutfak lavabosunda böyle bişey yapacak baygınlık geçiririm, iyi dayanmışsınız... hastalık da normal daha beteri başınıza gelmeden yolverin.
Iyi yapiyorsunuz bendeki salaklik hat safkada disardan yemek soyleyip sirketten kadin cagirip mutfagi ilaclattim 3 4 gun kimse giremedi ve evdeki calisanim agladi bu manzaraya ozur fln diledi oyle kovamadim iste bide o ara cok yogundum off:KK11:

Hep yumusagim zaten bide arkadasim bozdu moralimi cok bagirmissindir sen diye el isinde calismiyosun fln dedi onada ofkeliyim normalde cok objektifimdir ama bu sozler vicdan yaptirdi :KK12:

Ya evet bagirmak hos degil ben vicdan azabindan olurdum kesin hayatta kimseye bagiramam. Kibarca soylersin. Maasini da tam verirsin olur biter..

Ya evet bagirmak hos degil ben vicdan azabindan olurdum kesin hayatta kimseye bagiramam. Kibarca soylersin. Maasini da tam verirsin olur biter..
Suan ölüyorum işte ama bi empati kurarsaniz adamlar proje bekliyo ama gostericek bisey yok ortada :KK53: ve sonuç çıldıran bennn:KK57:

Ihtiyaci olan insan daha ozverilo davranir. Bu kadin kendisiyle celisiyor.
Orasi sizin eviniz en rahat oldugunuz guvende hissettiginiz sahsi alaniniz. Kendinizi bu kadar hemde sizin evinizde strese sokmaya kimsenin hakki yok.

Bence bagirman hos olmamis ne olursa olsun. Onunda bir onuru var. Isini begenmediysen cikarirsin isten baskasini alirsin..

Back
X