• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evdeki fazlalıklar

SKRTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
14
2
38
Kayseri
slm çocuk odası yapmayı düşünüyorum ama evdeki fazlalıkları ora dan alıp nereye koyacağım bilemiyorum. çamaşır askılığı ütü masası ütü elektirik süpürgesi kızımın vazgeçemediği 3 kutu dolusu oyuncak vs. çıldırmak üzereyim. millet toki nin küçük evlerine sığıyor ben 140m2 eve sığamıyorum tavsiyeniz nedir

oyuncaklar kalsın odada diğerleri katlanıyor bi köşeye sıkıştıramazmısınız

bu aralar aynı konu annemi de çıldırtıyor:=))) 1 ay evvel evde bulduğu her kiriş kolon arasına duvar renginde dolap yaptırdı ama yine de söyleniyor, benim ayakkabılara takmış kafasını, sürekli kullanmadıklarını ayıkla diip duruyor bana. Sanırım dolap yaptırmak en mantıklısı, bir de duvarın renginde olunca yokmuş gibi duruyor

birde yatak yorganlar var ortada yatakların altına koyamıyorum annem çıkartamıyor ellerinden rahatsız hiçbirşey istediğim gibi olmuyor offf

salonda oturmuyorsunuz sanırım.
dolap yaptıramıyorsanız oturma odası iptal olup salonda oturacaksınız.

neyi nereye sıkıştırayım arkadaşlar askılık gün aşırı kullanılıyor çalışıyorum evde annem var kızıma bakıyor sağolsun. ama evin düzenini de kendine göre yapmaya çalışıyor. asıl sorun bir evde iki kadın olması sanırım

Oyuncak sandiklari haric,hepsi katlaninca incecik olacak esyalar,benimde utu masam,kurutmaligim ortada,dolaplarin arkasina itiyorum,gozukmuyor bile.

slm çocuk odası yapmayı düşünüyorum ama evdeki fazlalıkları ora dan alıp nereye koyacağım bilemiyorum. çamaşır askılığı ütü masası ütü elektirik süpürgesi kızımın vazgeçemediği 3 kutu dolusu oyuncak vs. çıldırmak üzereyim. millet toki nin küçük evlerine sığıyor ben 140m2 eve sığamıyorum tavsiyeniz nedir
ayda bir kullanmadıklarımı ayıklıyorum, çm askılığı banyo yada balkona olabilir, gardrobunuzun içine yada yanına ütü masası nı koyabilirsiniz, oralarda olmuyorsa kapının arkasına ütü masası için askılar çıktı katlayıp kapı arkasına asabiliyorsunuz, elektrik süpürgesi çocuk odasında yada yatak odasında durmaya devam edecek mecburen:)

salonu da oturma odasına da kullanıyoruz canım ben ailem ile yaşıyorum tayin olmayınca eşimle henüz bir araya gelemedik onlar daha çok salonu tercih ediyorlar çocuk odasından vazgeçmek zorunda kılıcam sanırım

çocuk odası yapmayı düşünüyorum ama asıl sorun kızım hala benimle yatıyor önce bu durumu düzeltmem gerek sanırım ama nasıl kızım saçlarımla oynayarak uyuyor uyanınca eliyle yanında mıyım diye bir yokluyor beni orda isem uyumaya devam ediyor yoksam uyanıyor

Gardırop arkası,gardırop yanı ile duvar arası,kapı arkası gibi yerlere sıkıştırilabilir. Oyuncaklar için de güzel dekoratif büyük kutular alıp yine çocuk odasında uygun bir yere koyabilirsiniz. Gardrop içi veya üstü olabilir.
Bahsettiğiniz bu eşyalar bende de var ve evim 80 metrekare bile değil. Bahsettigim gibi kamufle ediyorum. Kolay gelsin.

Bunun gibi kutular hem depolayici hem de dekoratif olabilir.

Eklentiler

• Çiçekli-plastik-tutucaklı-büyük-ebatlı-saklama-kutuları-model-örnekleri.webp
    Çiçekli-plastik-tutucaklı-büyük-ebatlı-saklama-kutuları-model-örnekleri.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 73
  • çizgili-dekoratif-kutu-modelleri.webp
    çizgili-dekoratif-kutu-modelleri.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 88
Back
X