• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki garip tamirciler :S Kötü birşey mi yaptım?

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Kaç gündür evde tamirciler çalışıyor tüm rahatlığım gitti.Utangaçlığım yüzünden nerdeyse odadan hiç çıkmıyorum.Bir tek dışarı çıkarken.Biri babam yaşında 2si abimle yaşıtlar.Geçen biri aniden odama daldı benim odada olduğumu bilmediği için yerinde durdu kaldı çok pardon dedi çıktı.Geçen annemle dışarı çıkarken diğer tamirci kapıyı kapatmaya geldi sonra merdivenleri düşerken ban baktı sonra bende önemsemedim annemle konuşmaya başladım.Sonra birgün ben mutfağa girdim mutfağa girmek istedi ben önce girdim çocuk koridorda durdu kaldı.Hepsi bir garipler.Anlamıyorum onlara kötü birşey mi yaptım?Kendimi kötü hissediyorum sanki bir çekingenlik var.Benden rahatsız oluyorlar gibi,onlar benden rahatsız oluyorlar diye ben kendimi dahada rahatsız hissediyorum nerdeyse hiç odadan çıkmıyorum :S Evdekilerede hiç birşey söylemiyorum

Yavrum canın mı sıkkın senin :s

Evet çünkü ben anaannemin evine tatile geldim fazla takmıyorum ama böyle bir tamircilerin böyle davranmasını görmek hiç hoş değil.Nerdeyse MAŞALLAH 7/24 konuşuyorlar biri evde olmuyor genelde ama diğeri evde genelde hep konuşuyor ama ben geldiğimde hepsine birşeyler oluyor suspus oluyorlar

evde tanımadık erkekler var rahatsız olmanız cok normal değil mi? odadan cıkmamanız falan filan hepsi doğal bişey sonucta birbirinizi tanımıyorsunuz.

Evdeki garip tamirciler deyince super mario ile arkadaşı canlandı benim de gözümde :) Bunlar bildiğin yurdum tamircisi de ben sorun ne onu anlamadım :)

sizin rahatsızlığınızdan onlar,onların rahatsızlığından siz rahatsız olmuşsunuz...adamlar işlerini hakkıyla yapıyorlarsa garip bir şey yok,konuşmak zorunda değilsiniz..

evde tanımadık erkekler var rahatsız olmanız cok normal değil mi? odadan cıkmamanız falan filan hepsi doğal bişey sonucta birbirinizi tanımıyorsunuz.

Aynen öyle çok normal.Ben onlardan çok rahatsızım özelliklede abimle yaşıt tamircilerden rahatsızım.Ben onlara doğal davranırsam yanlişanlaşılır.Ama bazen ben geldiğim zaman kafayı kaldırdıkları an kendimi kötü hissediyorum merhaba demek istiyorum ama ben çok rahatsızım ya onlardan birşey diyemiyorum genelde baktıkları zamanda görmezden geliyorum.Ama bir yandanda sanki saygısızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum.Onlar benimle ilgili yanlış birşey düşünüyorlar demiyorum kesinlikle ESTAGFRUALLAH ama sanki arada bir yanlışanlaşılma var gibi hissettiğim için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Geçen çocuk öyle mutfağın koridorunda durdu ya bende odama giderken yanından geçerken pardon dedim.

Evdeki garip tamirciler deyince super mario ile arkadaşı canlandı benim de gözümde :) Bunlar bildiğin yurdum tamircisi de ben sorun ne onu anlamadım :)

Hayır sorun sanki bir yanlışanlaşılma olması çünkü ben hiç kimsenin benden rahatsız olmasını istemem yani neden benden bu kadar rahatsız oluyorlar onuda anlamış değilim.

Hayır sorun sanki bir yanlışanlaşılma olması çünkü ben hiç kimsenin benden rahatsız olmasını istemem yani neden benden bu kadar rahatsız oluyorlar onuda anlamış değilim.

Evde genc bir hanım olduğu icin cekiniyorlardır :S

Evde genc bir hanım olduğu icin cekiniyorlardır :S

Canım benim onlara garip dememin sebebi ben yurtdışında büyüdüm ve genelde orda ister abim yaşında ister babam yaşında olsun kimse birbirini görmekten rahatsız olmuyor.Ordada evde tamirciler çalışıyordu istediğim zaman odamdan çıkabiliyordum onlarla durup konuşmuyordum ama rahat rahat selam verebiliyordum.Şimdi ülkeme geldim ve burdaki tamircilerin bu kadar rahatsız olmaları benide çok rahatsız ediyor.Onlar nerdeyse sabahtan akşama kadar bizim evdeler odaları tamir ediyorlar ve ben nerdeyse hiç odamdan dışarı çıkamıyorum.Ben geldiğim zaman bir suspus rahatsız olmalar bende en iyi odamda oturuyorum tek başına ne kendim rahatsız olayım nede onlar benden rahatsız olsunlar diyorum.

Tamirciler garip sen daha garipsin evde bir genc kiz var sonucta agbim yasindakiler dedigin bu yuzden cekiniyor olabilir yanlis bir hareket filan yapmak istemiyorlardir...

yurt di$indaki yasadigin ulkenin kulturuyle Tr deki kultur bir deil arkada$im ..
adamlar garip deil sen turk kulturune ali$amami$in orda buyumedigin için

Tamirciler garip sen daha garipsin evde bir genc kiz var sonucta agbim yasindakiler dedigin bu yuzden cekiniyor olabilir yanlis bir hareket filan yapmak istemiyorlardir...

Ben genelde çok çabuk rahatsız olan biriyim.Birinin küçük bir sözünden yada bakışından yanlışamlayabilir rahatsız olabilir yanıbda durmak istemem.

sohbet etseler yanlış anlaşılır etmeseler rahatsızlarmı denilir
bırak adamlar işini yapsın gitsinler :)

Back
X