• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki garip tamirciler :S Kötü birşey mi yaptım?

Abartmissin, ve fazla irdelemissin sanki. Adamlar evde yabanci bir kizdan cekiniyorlardir, dogal olarak. Ne yapsalar yanlis anlarsin, birsey cikarirsin diye elini kolunu nereye koyacaklarini sasirmislar. Dogru duzgun selamini versen, kolay gelsin filan desen bu kadar sorun olcadigini sanmiyorum. Ama senin evdeki durusun da bir garipmis, anlattigin kadariyla. Senin kasilman onlari da kasmis. Bence mumkunse disari cik, arkadasin filan varsa. Ne bileyim, madem bu kadar aman aman rahatsizsiniz birbirinizden, karsilasmayin. Adamlar da islerini yapsin.

Acaba tamirciler senden etkilendi diyemi dusunuyorsun ?

Yok ESTAĞFRUALLAH pes artık.Ben rahatsız oluyorum yanlışanlayabiliyorum derken hoşlanma anlamında değil bir adam benimle ilgili kötü düşünüyor benden kişiliğimden hoşlanmıyor diye üzülürüm o yüzden birşey hoşuma gitmeyen küçük birşey olduğu zaman o insanların yanında durmak istemem.

yoksa birine gönlümüz falan mı kaydı da şöyyleee bir baksa diye mi düşünuyoruz:34::1:
Yok ya ben onlarla aynı ülkede doğmuş olabilirim ama farklı kültürde farklı bakış açısına sahip insanım.yüzlerine bile bakmadığım insanlardan nasıl hoşlanabilirim ki.Ayrıcada geri dönmeme çok az kaldı öyle gönlümü birine kaptırıyımda böyle birşey aklımın ucundan bile geçmiyor.

Son düzenleme:
Yok ESTAĞFRUALLAH pes artık.Ben rahatsız oluyorum yanlışanlayabiliyorum derken hoşlanma anlamında değil bir adam benimle ilgili kötü düşünüyor benden kişiliğimden hoşlanmıyor diye üzülürüm o yüzden birşey hoşuma gitmeyen küçük birşey olduğu zaman o insanların yanında durmak istemem.

Tahmin yürüttüm hoslandilar demedim olabilir mi ? dedim... tamircilerin isi sen yada kisiligin degilki evdeki islerini yapiyordur adamlar,
genc kizsin tanimiyorlar seni e illa karsilasiyorsaniz cekiniyorlardir iste altinda birsey aramaya gerek yok o zaman...

Tahmin yürüttüm hoslandilar demedim olabilir mi ? dedim... tamircilerin isi sen yada kisiligin degilki evdeki islerini yapiyordur adamlar,
genc kizsin tanimiyorlar seni e illa karsilasiyorsaniz cekiniyorlardir iste altinda birsey aramaya gerek yok o zaman...

Ben adamların benden etkilendiğini söylemiyorum vede söylemedim ama beni üzen misafirler geldiği zaman normal davranıyorlar ama beni gördükleri zaman rahatsız oluyorlar.Aslında onların benden kişiliğimden hoşlanıp hoşlanmamamaları umrumda değil ama bende onların yüzünden kendimi rahatsız hissediyorum ve rahatsızım.Şu an anaanne yarın işlerini bitirib gideceklerini söyledi rahatladım :-)))

Kusura bakma da sen kendini fazla onemsemissin. Yok kotu bilecekler, yok kisligimi begenmeyecekler, yok niye oyle yok boyle. Adamlar sizin eve sadece islerini yapip gitmek icin girmis olabilirler mi? Hayir, her eve gelen insan evin kizini avlamak icin ya da onu tanimak icin girmiyor da o bakima. umurlarinda bile degilsindir, sadece ne oluyoruz demislerdir hareketlerine. .

Kusura bakma da sen kendini fazla onemsemissin. Yok kotu bilecekler, yok kisligimi begenmeyecekler, yok niye oyle yok boyle. Adamlar sizin eve sadece islerini yapip gitmek icin girmis olabilirler mi? Hayir, her eve gelen insan evin kizini avlamak icin ya da onu tanimak icin girmiyor da o bakima. umurlarinda bile degilsindir, sadece ne oluyoruz demislerdir hareketlerine. .

Canım ben başka birşeyi kastetmiyorum sadece ben insanların bazen küçücük bir davranışlarından bile rahatsız olan bir insanım.Dışarıdan geçen biri olsa bile ben ondan bile rahatsızlık duyabilirim.

Ben adamların benden etkilendiğini söylemiyorum vede söylemedim ama beni üzen misafirler geldiği zaman normal davranıyorlar ama beni gördükleri zaman rahatsız oluyorlar.Aslında onların benden kişiliğimden hoşlanıp hoşlanmamamaları umrumda değil ama bende onların yüzünden kendimi rahatsız hissediyorum ve rahatsızım.Şu an anaanne yarın işlerini bitirib gideceklerini söyledi rahatladım :-)))

Hadi gozun aydin diyeyim o zaman adamlar senden kurtulmak icin cabuk tuttular ellerini demekki :52:(alinma espiri yaptim)

Hadi gozun aydin diyeyim o zaman adamlar senden kurtulmak icin cabuk tuttular ellerini demekki :52:(alinma espiri yaptim)

Hahaha sağol ya adamlar tamirciler ama çok disiplinsizler asıl ben onlardan kurtuldum çünkü anaanne onların aylardır olan disiplınsizliğinden dolayı bıktığını daha devam etmemelerini söyledi :-))))

Elin adamları senin kişiliğini beğense ne olacak beğenmese ne olacak ? Genç kız olduğun için çekinmeleri normaldir.Geçende bizede tamirci geldi annemlerin yanında normalken ben bi ara girdim çıktım çocuk kıpkırmızı oldu ter attı resmen annem farketmiş benim dikkatimi bile çekmemişti. Senin gibi kafama hiç dolamadım banane ki işini yapsın yeter .

Elin adamları senin kişiliğini beğense ne olacak beğenmese ne olacak ? Genç kız olduğun için çekinmeleri normaldir.Geçende bizede tamirci geldi annemlerin yanında normalken ben bi ara girdim çıktım çocuk kıpkırmızı oldu ter attı resmen annem farketmiş benim dikkatimi bile çekmemişti. Senin gibi kafama hiç dolamadım banane ki işini yapsın yeter .

Ay canım daha önce yazdığım mesajları okudun okumadın mı bilmiyorum ama ben onların benimle ve benim kişiliğimle ilgili ne düşündüğünün umrunda olmadığını ve benim başka bir derdim olduğunu söyledim.Ayrıcada bana ben yurtdışında büyüdüm ve ordakı erkeklerin bakış açısı çok farklı bir kız gördüler diye rahatsızlık duymuyorlar.

Back
X