• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki gelir-gider dengesinde eşinizle anlaşıyormusunuz?

herseyden kısarak ıktısat yapmaya calısıp borcları def etme savası verırken kendını bıdunya seyden mahrum eden ben dengeyı saglayan konumundayım
benım uc bes lırayla kapamaya calısıtgm acıkları anasında danasına yedırerek savuran benı dusunmeyen kocam da dengeyı bozan konumunda oluyor zannımca
bı ara mali işlerin idarisini de almıstım elıme sonra kızdım bı seye braktm ne halın varsa gör dıye nasılsa her turlusu bana yaramıyor barı kafamı sıkmayım dıye..ama malı işlerde ciddi anlamda kocaman bır eksısı var esımın..ben zaten artıları görebılecem mı bigun bılmıyorm hıc..
gelen yok zaten gıden cok bızde neye gıdıyorsa bı anlasam ot gıbı yasa ama gıder gırla..off of..

anlaşırız sorun olmaz zaten ayın 15 de tüm ödemeler yapılır..sonrada kalan para tabi olmaz benim elime para ayın 5 de geçer onuda haçlık yaparız

herseyden kısarak ıktısat yapmaya calısıp borcları def etme savası verırken kendını bıdunya seyden mahrum eden ben dengeyı saglayan konumundayım
benım uc bes lırayla kapamaya calısıtgm acıkları anasında danasına yedırerek savuran benı dusunmeyen kocam da dengeyı bozan konumunda oluyor zannımca
bı ara mali işlerin idarisini de almıstım elıme sonra kızdım bı seye braktm ne halın varsa gör dıye nasılsa her turlusu bana yaramıyor barı kafamı sıkmayım dıye..ama malı işlerde ciddi anlamda kocaman bır eksısı var esımın..ben zaten artıları görebılecem mı bigun bılmıyorm hıc..
gelen yok zaten gıden cok bızde neye gıdıyorsa bı anlasam ot gıbı yasa ama gıder gırla..off of..

Böyle dengesiz eşlerde var.Allah size sağlık vede ömür versin.............................

bu konuda bizde sorun yaşamıyoruz
eşim aylığı alınca önce banka ödemelerini yapıyoruz taksitler faturalar falan derken zaten maaştan pek bişey kalmıyobenneyaptımkikalanıda eşim bana veriyo günlük harcamalar ve pazar alışverişi için.içinden kendisi az bir miktar para alır cebinde bulunsun diye
pazar dışındada tüm alışverişimizi beraber yaparız.asla birbirimizden habersiz bişey almayız.ancak bu şekilde çarkı döndürebiliyoruz
tek sıkıntım ise eşimin maddi durumu iyi olmayan kardeşine her ay yardımda bulunması.yaptığı kötü demiyorum ama şu an bizim yardımda bulunacak gücümüz yok eşimde bunu biliyo bu yüzden sürekli didişiyoruz:mymeka:ben onu anlıyorum ama ah o da bir beni anlasabenneyaptımki

insanların benim param senin paran muahabetti ile hareket etmeleri anlamsız..evlendiysen herşey ortaktır.maaşlar alınır..oraya konu.ihtiyaçlar karşılanır.bir kısmı harçlık olur,bir kısmıda biriktirilir..ben ödüyorum sen ödüyorsun muhabbeti anlamsız

biz ikimizde calisiyoruz ama esim daha uzun calistigi icin ödemeleri ben yapiyorum aramizda ayri gayri yok gerci borc girtlaga kadar zaten ayri gayri yapicak biseyde yok oturup buay hangisini ödeyelim neyi öbür aya brakalim diye hindi gib düsünüyoruz:delphin:senağlama

biz ikimizde calisiyoruz ama esim daha uzun calistigi icin ödemeleri ben yapiyorum aramizda ayri gayri yok gerci borc girtlaga kadar zaten ayri gayri yapicak biseyde yok oturup buay hangisini ödeyelim neyi öbür aya brakalim diye hindi gib düsünüyoruz:delphin:senağlama

Malum krizde var..................................

Ben kendi kredi kartımı ve evin faturalarını ödüyorum kendi isteğimle
Eşimde market alışverişi ve ev kredisini ödüyor
Dışarı çıktığımız zamanlarda da eşim öder
Ben ona göre daha tutumluyum , her ay maaşından bir miktar ayırıp bana verir kenara koymam için.
ıdare zor kızlar , bunu en iyi başaranda bayanlar bence..
Hayat müşterek , yaşam şartları her geçen gün zorlaşıyor
Bir kişinin çabasıyla yürütme çok zor

bizim evin Maliye Bakanı ben olduğum için,
ben ne dersem o olur,
eh işimide başarılı yaptığım için
14 yıldır aynı görevdeyim...
sevgiler...

eşim evin kredisini öder, ben arabanın kredisini öderim, kişisel harcamalarımı öderim. yüz lira harçlık ayırırım kalanını ona veririm, faturaları ve kredi kartlarını öder, kendinede yüz lira ayırır. öyle ay sonunu geçirmeye çalışırız. yani ev ve kredi taksiti ödediğimiz için anlaşamayacak bir konu olmuyor ortada kaydirigubbakcemile3

gayet iyi anlaşıyoruz sonuçta kredi ödüyoruz sıkıyorsa anlaşmayalım :roflol:

bizim herşeyimiz ortak. ilk önce kredi kartlarını öderiz sonra ikimizde maaşlardan kredi parasını çekeriz onuda yatırdıkmı bişey kalmıyor zaten :))))) kredi kartından bir sonraki aydan harcama yapmaya devam. birbirimizin her türlü harcamasından haberimiz olur.

Maddi konulardan hiç hazetmem.Eşime güveniyorum.hiçbirşeyimi eksik bırakmaz.Asla neden bunu aldın demez.Bazen sorarım durumumuz nedir diye o da anlatır o kadar

esim ben calisirken pek bir sorun olmaz.simdi biraz isten uzaklastim.parasi pek bir kiymetli oldu.kendime özel bir sey almiyorum bugünlerde...parasi bosuna gitmesinn adamin

Eşimel maddi konularda her anlamda mutabıkız.
Genelde ödemeleri eşim yapar, alışveriş vs ise birlikte yaparız.a.s

Back
X