evinize bayıldııımmm...kocaman maaşallah evinize yuvanıza...biz de iç dekoru bitince yeni evimize taşınacağız umarım bende sizin gibi sıcak bir ortam elde edebilirim...oturma odam benim de mavi ve mavinin ferahlığı harika...bu arada cibindirikli bir yatak odası hayalim oluştu sizin yatak odasını görünce...yalnız eviniz çok geniş duruyor 150 metrekare diyince çok şaşırdım..bu da doğru eşya seçimi başarı dekordan kaynaklanıyor sanırım:)
zevklerimiz çok benziyor..ben de kordirouma dresuar düşünüyorum...sizden sinlendiğim bir konu da evimin uyacak bir köşesine bisiklet fikrii![]()
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için.evim 150 metrekare ama dediğin gibi eşyaları odalarınşekline göre seçip yerleştirdim.küçük alanda fazla kullanım alanı oldu.oturma odamda küçüktü o nedenle turkuaz maviyi seçtim ferah göstersin diye.çokta iyi yapmışım sende iyi yapmışsın.yatak odasında da benim zaten evlendiğimden beri hayalimdi cibinlikli takım ama bulamamıştım ilk evlendiğim zaman yenilemeye niyet edip ilk girdiğimiz mağazada bunu gördüm ve tamam budur dedim iyikide demişim.her gelen evin en güzel odası diyor.resimlerde pek belli etmiyor normal olarak.dresuarı tavsiye ederim ilk girer girmez o seni karşılıyor görsel olarak çok zengin duruyor.bisikletide tavsiye ederim.sende evinin resimlerini koyarsın inşallah.