Evdeki koku

Cucuthecatt

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.527
Puanlar
123
Arkadaşlar 3 senedir aynı evde oturuyoruz son 2 senedir evde bi koku var sebebini çözemedik. Köpeğimiz var ben o kokuyo sanıyodum ama köpeği yıkıyoruz kokluyorum aynı koku değil yani kaynağı köpek değil. Böyle mayalı bi koku garip yani hiçbir şeye benzemiyor. Her hafta halılar siliniyo kırlentler örtüler vs yıkanıyor yok koku kaybolmuyo delirmek üzereyim. Ne olabilir ki bu?

Arkadaşlar 3 senedir aynı evde oturuyoruz son 2 senedir evde bi koku var sebebini çözemedik. Köpeğimiz var ben o kokuyo sanıyodum ama köpeği yıkıyoruz kokluyorum aynı koku değil yani kaynağı köpek değil. Böyle mayalı bi koku garip yani hiçbir şeye benzemiyor. Her hafta halılar siliniyo kırlentler örtüler vs yıkanıyor yok koku kaybolmuyo delirmek üzereyim. Ne olabilir ki bu?
Dolap arkaları
Camasır bulaşık makinesi arkalarında küf nem oluşumu vardır

Benim de sürekli çamaşır suyuyla temizliyor olsam da klozetten zaman zaman kötü koku geliyor. Bunun temizlikle alakalı olduğunu düşünmüyorum daha derinden geliyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama kanalizasyon kokusu gibi bişey 🤮

gider kokusudur.. Bizdede mutfakta oluyordu bazen. boruyu değiştirdik. onun için es boru olması gerekiyormuş. bi deneyin isterseniz.

Back
X