• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evdeki tartismamiz...

Tutumlu ve kanaatkar olmak konusunda örnek gösterilmişsiniz.
Kadın ne bilsin aslında öyle olmadığınızı ve bunları hakaret kabul edeceğinizi.
Bir de tehdit etmişsiniz.
Madem kocanızın önüne geçecektiniz neden anlattınız? Madem anlattınız, siz de gidip sakince rahatsız olduğunuz konu hakkında konuşsaydınız da kadın da bilseydi durumu.
Siz affetmeyin de bakalım onlar affedecek mi?
Ben nasil tehdit etmisim kimi tehdit etmisim anlamadim .

ben burda kv den bi art niyet göremedim siz niye bukadar tepki gösterdnizki?? kadin demekki 20yede cok güzel seyler var neden okadar para verdin demeye getirmistir.. siz birdefa herhalde kafaya öyle kazidiniz hersey gözünüze batar olmus yada görümcenizin durumu daha iyi ve bu gözünüzemi batiyor kendinizi asagadami görüyorsunuz.. yapmayin bence eger öyleyse kendinize ve esinize zarar veriyorsunuz bu sekilde.

Evet canm birlikte yasiyoruz.

esiniz yokken gunduz daha uygun bi dille rahatsiz oldugunuz seylerden bahsedin,ya da hic konusamiyorum diyorsaniz esinize sakince anlatin,o da buyuk tepkiler vermesin.

ayni evde yasiyosaniz sizin de huzurunuz kacar evde kutuplasma olur.herkes birbiriyle cok samimi olmak zorunda degil,eger kayinvalidenizde icinize sinmeyen bir seyler varsa mesafeli olun bence

Kadin kizina kizarak seni örnek göstermis bubda ne var ?
Yani deni örnek göstermese ve dile getirmese aslinda nevresimin fiyati ve markasi umrunda degil

Böyle bir konuda sinir kirizi gecirmen esine anlatman ve olay cikartman kusura bakma ama cok abartmissin
Ha sen kendini basta biliyodun , maden laf kaldiramiyosun ücüncü kisiye tahmülün yok ozaman ayni evde oturmayacaksin bastan kabul etmeyecektin...

Çok çok büyük tepki göstermissiniz çok gereksiz yere tartışma çıkarmışsınız

Diğer konunuzu bilmiyorum gereksiz yere kavga çıkarmışsınız

bu arada merak ettim kaç yaşındasınız ne kadar oldu evleneli

Kötü kaynanalar (kayınvalide değil bak ) sizin yaptığınızı yapıyor işte.
Çok tehlikelisiniz:KK55:

Misal benim KV altında oturuyor bizde bazı şeyler yaşadık önceden bende eşime anlatırdım bisey demezdi susardi sonra bi tartışma esnasında buna kizdigini söyledi bende bıraktım o işleri
Evliliğime odaklandim çünkü haklida olsa
mm ailesine haksız olmayı yakistiramaz erkekler bunu anladım
Benim KV evimin düzenine çok karışır şunu şuraya köy falan der hatta bugün bu esyamis aldı başka yere koydu bende oradan aldim yerine köydüm bu kadar basit

Valla ben ki kaynana düşmanı
Kaynana deme bana buz gibi soğurum sana düşüncesini benimsemiş bi insanım
Burada ben bile birşey göremedim kaynana hakkında kötü olan

Tabi yazdıklarınızın dışında başka bişe varsa bilemem
Ama bu yazdıklarınız dan kaynana ile ilgili kötü bişe göremedim

Meleğim aslında abartılacak bisey yokmuş bu durumda ama sanırım senin patlama noktan olmuş bu çektiklerini bildigim için seni anlıyorum. Ama sana her zaman dediğim gibi eşinin üstüne bu kadar gitme. 1 erkek için en zor şey eşiyle annesi arasında kalmasıdır. Esin askere gidene kdr orta yolu bulmaya çalış canımın ici. Sabır güzelim sabır....

Valla keşke benim duyduğum laflar da öyle 20 liralık nevresim için olsa keşke bebeğimi kaybedeli bi hafta olmuşken neler duydum bi bilsen hele ben sinirden hıçkıra hıçkıra ağlarken öbür odadan kahkahası gelmesi yok mu sırf eşim için sineye çekiyorum sen de biraz alttan almayı denemelisin bence eşin seni dinliyor anlıyor yanında oluyor seni ezdirmiyorsa ona çok yansıtma annesi sonuçta eşinin desteğini kaybedersen daha zor olur

Canım bu anlattıklarında kayınvalideni suçlu görmedim arkadaşlarında dediği gibi kızına kızmış pahalı aldığı için,başka sorunlar varsa bilmiyorum böyle şeyleri eşine yansıtmamalısın

1. O kadar haksizsinki.
2.cok ama cok gereksizsin.
3. Cok bos bi insansin.
4. Alinganlik konusunda uzerine kimse yok.

Dahada yazardim ama ozetle: cok sacmalamissin coookk.

Haksizlik etmissin kvne. Ne demek beni asagiladi. Ne diyon ya sen? Gelinim daha hesapli diye laf etmis senden telefonda. Sende asagiladi diyosun.

Kocaniza ve kvnize acidim, kadin senin yuzunden oglundan buyuttugu besledigi oglundan azar isitti yaa.

Su a o kdr isterdimki keske; " kizlar anladim hatami, kvye haksizlik ettim ve kocami cileden cikariyormusum farkindayim, degisicem " demeni. Ama hic umidim yok.

Kendi anne babami hayal ettim ogullari tarafindan bir kosede azarlaniyolar inanin gozlerim doldu.
kayinvalideniz aslinda sizi övmüş ama siz bunu asagilama olarak algiliyosaniz sorun cok baska kusura bakmayim ama sanirim farkinda olmadan gorumcenizi kiskaniyorsunuz
Kayinvalideniz gurur yapmamis gelip derdinizi sormus bide hareketlerine dikkat et azari isitmis sanki cocuk azarlamissiniz

ah bide kv ve eş cephesinden dinlesek bu olaylari kimbilir neler cikacak.
biraz empati lutfen.

bence siz eşinizin ailesinden gıcık alıyorsunuz. ne yapsalar gözunuze batıyor.
burdada görumcenızın calısıp sızın evde oturmanızdan dolayı zorunuza gitmiş.
onların maddi durumu daha iyi galiba.

bence önce bunları kendınıze ıtıraf edın,rahatlarsınız.

Diğer olaylar nasıl bilmiyorum ama bu olayda siz hatalisiniz kadın sadece örnek vermis. Üstelik sizin nevresiminizi kv alıyorsa istediğini alır tabi.

Back
X