- 18 Şubat 2015
- 40
- 17
- 39
- Konu Sahibi derya_eylul
arkadaşlar bugun iki kere evdeki testlerden yaptım ikisindede c ksımı net t kısmı belli belirsiz ama pembelik var sizce pozitifmidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen hamilesin ama fotograflarini atsana cnm daha rahat yorum yaparisarkadaşlar bugun iki kere evdeki testlerden yaptım ikisindede c ksımı net t kısmı belli belirsiz ama pembelik var sizce pozitifmidir.
Cikms cnm gözün aydın rabbim kucağına sağlıkla almayi nasip etsin kotu düşünme güzel şeyler olsn nezamndr deniosnz belirtiler nelercok heyecanlıyım bugun adetim 5 gün gecti teste böyle cıktı kimyasal gebelik felan yazıları okudum ama ins gercekten hamileyimdir.
Çok gusel ikinci bebik sanrm ne mutlu sana hayırlı ugurlu olsunnvalla bayadır istiyordum spiralimi cıkarttım ve herkes 6 ay hamile kalamazsın deyince ümitlerim kırılmıştı bu aralar wcye cok gitmeye başladım ama beni en cok şüpelendiren ayçöregi heryerde görmeye başladım normaldede cok düşkünde degilim acabamı dedim adetimde gecikince iyice ümitlendim
Cnm aynen benımde böyle çıktı sılıktı.hatta ben bilmediğim için bir test daha aldım yaptım farklı marka oda böyle silik çıkmıştı.sonuç malum:) hadi gözün aydın.yarın git kan tahlili yaptır doktor muaynene başla:)
2. bebek allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inş.Çok gusel ikinci bebik sanrm ne mutlu sana hayırlı ugurlu olsunn
insallah canim.bebek var gibi daha cok yeni olunca boyle cikiyor bende iki cocuk annesiyim oradan biliyorum ilk bebegimde 5 gun gecikmeyle boyle cikmisti hamileydim.artik sat 1 hafta gecince yapiyorum testi o zaman kesin cikiyor.bende 3 bebegi istiyorum benimde sat 23 subat bekliyorum nasip bakalim.sende kan sonucunu bize bildir allah herkesin gonlune gore versin.yeni yilin ilk gunu dusuk yaptim.
hamilesin canım hayırlı olsun bu arada test sonucu hemen çıktı değil mi eğer 20 dk geçtikten sonra çıktıysa değil çünkü benim geç çıkmıştı adet oldumcok heyecanlıyım bugun adetim 5 gün gecti teste böyle cıktı kimyasal gebelik felan yazıları okudum ama ins gercekten hamileyimdir.
canım çok geçmiş olsun benzer durumdayız o yüzden ilgi mi çekti yazdıkların bende ikinci bebek için çabalıyorum aralık ayında düşük yaptım iki aylıktı doktorum iki ay korun dedi bu ay ilk defa korunmasız geçti ama bu gün adet oldum inan çok çaresiz hissediyorum kendimiinsallah canim.bebek var gibi daha cok yeni olunca boyle cikiyor bende iki cocuk annesiyim oradan biliyorum ilk bebegimde 5 gun gecikmeyle boyle cikmisti hamileydim.artik sat 1 hafta gecince yapiyorum testi o zaman kesin cikiyor.bende 3 bebegi istiyorum benimde sat 23 subat bekliyorum nasip bakalim.sende kan sonucunu bize bildir allah herkesin gonlune gore versin.yeni yilin ilk gunu dusuk yaptim.