evdeki teste ikinci şerit silik cıkması pozitifmidir.

derya_eylul

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
40
17
39
arkadaşlar bugun iki kere evdeki testlerden yaptım ikisindede c ksımı net t kısmı belli belirsiz ama pembelik var sizce pozitifmidir.

cok heyecanlıyım bugun adetim 5 gün gecti teste böyle cıktı kimyasal gebelik felan yazıları okudum ama ins gercekten hamileyimdir.

Eklentiler

• 20150219_112914.jpg
    20150219_112914.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 153
Cnm aynen benımde böyle çıktı sılıktı.hatta ben bilmediğim için bir test daha aldım yaptım farklı marka oda böyle silik çıkmıştı.sonuç malum:) hadi gözün aydın.yarın git kan tahlili yaptır doktor muaynene başla:)

valla bayadır istiyordum spiralimi cıkarttım ve herkes 6 ay hamile kalamazsın deyince ümitlerim kırılmıştı bu aralar wcye cok gitmeye başladım ama beni en cok şüpelendiren ayçöregi heryerde görmeye başladım normaldede cok düşkünde degilim acabamı dedim adetimde gecikince iyice ümitlendim

valla bayadır istiyordum spiralimi cıkarttım ve herkes 6 ay hamile kalamazsın deyince ümitlerim kırılmıştı bu aralar wcye cok gitmeye başladım ama beni en cok şüpelendiren ayçöregi heryerde görmeye başladım normaldede cok düşkünde degilim acabamı dedim adetimde gecikince iyice ümitlendim
Çok gusel ikinci bebik sanrm ne mutlu sana hayırlı ugurlu olsunn

Cnm aynen benımde böyle çıktı sılıktı.hatta ben bilmediğim için bir test daha aldım yaptım farklı marka oda böyle silik çıkmıştı.sonuç malum:) hadi gözün aydın.yarın git kan tahlili yaptır doktor muaynene başla:)

ins. bugün yaptırmayı düşünüyorum allahım nasip eder ins. 5 yaşında kızım var hergün kardeşim olsun anne benim neden kardeşim yok diyor. en cok o sevinecek

insallah canim.bebek var gibi daha cok yeni olunca boyle cikiyor bende iki cocuk annesiyim oradan biliyorum ilk bebegimde 5 gun gecikmeyle boyle cikmisti hamileydim.artik sat 1 hafta gecince yapiyorum testi o zaman kesin cikiyor.bende 3 bebegi istiyorum benimde sat 23 subat bekliyorum nasip bakalim.sende kan sonucunu bize bildir allah herkesin gonlune gore versin.yeni yilin ilk gunu dusuk yaptim.

insallah canim.bebek var gibi daha cok yeni olunca boyle cikiyor bende iki cocuk annesiyim oradan biliyorum ilk bebegimde 5 gun gecikmeyle boyle cikmisti hamileydim.artik sat 1 hafta gecince yapiyorum testi o zaman kesin cikiyor.bende 3 bebegi istiyorum benimde sat 23 subat bekliyorum nasip bakalim.sende kan sonucunu bize bildir allah herkesin gonlune gore versin.yeni yilin ilk gunu dusuk yaptim.

En yakın zamanda hamile kalırsın ins. ilkinde hiçbirşey anlamamıstım bu hamileligimi doya doya yaşamak istiyorum

cok heyecanlıyım bugun adetim 5 gün gecti teste böyle cıktı kimyasal gebelik felan yazıları okudum ama ins gercekten hamileyimdir.
hamilesin canım hayırlı olsun bu arada test sonucu hemen çıktı değil mi eğer 20 dk geçtikten sonra çıktıysa değil çünkü benim geç çıkmıştı adet oldum

canım çok geçmiş olsun benzer durumdayız o yüzden ilgi mi çekti yazdıkların bende ikinci bebek için çabalıyorum aralık ayında düşük yaptım iki aylıktı doktorum iki ay korun dedi bu ay ilk defa korunmasız geçti ama bu gün adet oldum inan çok çaresiz hissediyorum kendimi

benimki 8 haftalikti.bana doktor sadece 1 ay korun dedi.dusukten 23 gun sonra tekrar adet gordum yani 23 ocakta sonra korunmadim ayin 23 bakalim olacakmi.uzulme vardir bir zamani.belki bende olurum umutliyim ama hic belli olmuyor iste.insallah bu ay olur bebisin

arkadaşlar dn kan tahili sonucum cıktı beta hcgem 55,81 bugün doktora gidip ulturasyon ile muayne olucam nettte baktıgıma göre hamileymişim coook mutluyum allahım herkese nasip etsin

X