evdekileri uyutunca ne yaparsınız?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
benim başıma bu durum çok sık gelmiyo valla. bazen çocukları uyutuyum derken kendim uyuyorum.
ama arada bi olsada bunu başarıyorum ve öyle anlarda ayaklarımı uzatıp güzel bi müzik proramı açıp (genelde trt oluyo) ışıkları kapatıyorum ve şarkılarla kendimden geçiyorum. bayılıyorum öyle anlara.
siz neler yapıyonuz peki:31:

datlucadu
zevkler ve renkler elbette tartışılmaz ama ben kendimi hayal edemiyorum ya
trt açıp türk musikisi dinlemeye...ne kadar güzel kendinizi dinliyorsunuz keşke bende yapabilsem ruhu dinlenir insanın!
eşim uyuyunca kesinlikle kk ya bakma alışkanlığı edindim..çok güzel geçiyor zaman...
onun dışında nette haberdi vs okurum.
daha doğrusu nette kafa dağıtırım ben.
ha birde baktım eşim uyuyor yalnız kaldım hemen annemi arar yarım saat konuşuruz vakit geçer az çok:1:

datlucadu
zevkler ve renkler elbette tartışılmaz ama ben kendimi hayal edemiyorum ya
trt açıp türk musikisi dinlemeye...ne kadar güzel kendinizi dinliyorsunuz keşke bende yapabilsem ruhu dinlenir insanın!
eşim uyuyunca kesinlikle kk ya bakma alışkanlığı edindim..çok güzel geçiyor zaman...
onun dışında nette haberdi vs okurum.
daha doğrusu nette kafa dağıtırım ben.
ha birde baktım eşim uyuyor yalnız kaldım hemen annemi arar yarım saat konuşuruz vakit geçer az çok:1:

:60: illa türk musikisi olcek diye bi şartım yoktur. o anada ruh dünyama uyan ne varsa onu dinlerim. pop, caz, alaturka, türkü vs.vs.:24:

bende hemen kendime bi yeşil çay hazırlar bütün işlerimi bitirip pc başına geçip ya facebookta yada kk zaman geçirim kafam rahatlıyor azda olsa

En sevdiğim zamanlardır.
Kitabımı okurum , pc nin başına geçerim öğrencilerim için çalışma kağıtları hazırlarım , üye olduğum eğitim sitem var oralarda gezinirim , KK da gezinirim, gazete okurum.

Gece uykumu bir düzene sokamadım ..
Eskiden deli olurdum yalnız kalmaya.
Ama simdi hep yalnızım kapı calsa da biri gelse diye gözüm camlarda. =))
Bu vaktimi de genelde KK'da geciririm olmadı tv izlerim, müzik dinlerim.
Daha ne olsun kii =))

Son düzenleme:
Günün en huzurlu zamani, herkes misil misil uyurken senide bir huzur kaplar.
Iste kendimle oldugum saatler, ya kitap okurum, ya muhasebemi (para) yaparim, ya online-banking yaparim, yani kisacasi kafamin cok dikkatli calistigi anlar.
Bu saatlerde cok verimli olurum zira en iyi düsünceler rahat oldugum zamanlar cikar, yoksa gün boyu hamster gibi ceviririm tekerlegimi ama gece vakti yanlizken neyi daha iyi yaparimla mesgul olur kafam. :28:

mutfağı toparlamamışsam toparlarım,gazete okuyamamışsam okurum,bazen ütü yaparım,kitap okurum
nete girmek de isterim ama eşim çok rahatsızlık duyuyor o yattıktan sonra nete girmemden yersiz şüphelere kapılıyor :19:
aslında o uyuduktan sonra yatmamdan hiç hoşlanmıyor ama benim de kendime göre bir düzenim var ne yapayım? :93:

küçükken anne babamın evindeyken herkes uyuduktan sonra müziği açar kulaklığa verir son sesi deli gibi kitap okurdum :52:

artık eşim yattıktan sonra da bi damacana kahvemi yapıp arkama yaslanıp film izliyorum yine kitap okuyorum

ek olarak film gelmiş herhalde

aha bi de deli gibi sigara içiyorum

bazen eşim öhöhöhöh boğuldum yav diye diğer odadan geliyo uykusundan kalkıp :52:

cocugumuz yok ama cocuklu arkadaslarım var :)
dün gece 23.30da aradılar evlatı uyuttuk(evde tek değil cocuk teyzesi var oldugu için geldiler yoksa bı cocuk tek basına bırakılmaz) hadi kokorec yemege cıkalım sahılde birazda takılırız diye aradılar ..tmm dedık.. eve gırdıgımızde gece 1di..
hatta sunuda soyluyorlar bızım için hayat gece 11den sonra baslıyor dıye :)) haklılar sanırım..cocukları uyuduktan sonra bırbırlerıne vakıt ayırıyorlar karı-koca :)

Eğer ben uyumadan kızımı uyutmayı başarabilmişsem :emir_bebek: gündüzden kalan işlerimi toparlarım mutfak,ütü vs...sonrada alırım kahvemi ve bilgisayarımı seyredemediğim dizilerimi ve filmleri seyrederim.ama bu keyfim çok uzun sürmez maalesef :50:ya kızım uyanır hemen ya da eşim yanına çağırır...

Back
X