- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Dertleşecek kimsem yok ki tesadüf bulmuştum bu siteyiSeni buralara düşüren kader utansın ablacım. Bu yaş, buralar için biraz erken.
Oyy kıyamam ben sana. Senin cıvıl cıvıl, bıcır bıcır,kıpır kıpır olman lazım bu yaşta. Kendini mutlu et ve okulunu, eğitimini aksatma. Bunlar gelir geçer.Dertleşecek kimsem yok ki tesadüf bulmuştum bu siteyi
Aslında neşeliyim ama evde bunaltıyorlar anneme yardımcı oluyum diye evi süpürüyüm diyorum beğenmiyorOyy kıyamam ben sana. Senin cıvıl cıvıl, bıcır bıcır,kıpır kıpır olman lazım bu yaşta. Kendini mutlu et ve okulunu, eğitimini aksatma. Bunlar gelir geçer.
HayırHer gün ufacık şeyler için konu mu acacaksin???
Her gün ufacık şeyler için konu mu acacaksin???
Sana mi soracağım? Haddin bil ukalaSize ne? Kardeşimiz beliki canı sıkkın kimseyle paylaşamiyor gelip buraya yazıyor. Sırf boş yorum yazicam diye yazma.
Konuya gelmiş olursak : güzelim benim, kiyamam sana genelde küçüge yuklerler herşeyi ama sen fazla kafana takma. Derslerine odaklan oldu mu ablası.. Fazla kafana takma çünkü daha gençsin yıpratma kendini. Hayırlı bayramlar
Sana mi soracağım? Haddin bil ukala
Cümlelerin kopyala yapıştır yapacağına özgün düzeyli yorum yap. Fikrimi söyledim saçma sapan konulardan sürekli soru açılmaz. Sen kendi işine bak. Aklını da kendine kullan varsa.Bu kızda sana mı sorucak konu açması icin. Haddini bil ukala.
Cümlelerin kopyala yapıştır yapacağına özgün düzeyli yorum yap. Fikrimi söyledim saçma sapan konulardan sürekli soru açılmaz. Sen kendi işine bak. Aklını da kendine kullan varsa.
boşver kızİstediği kadar soru açabilir siz kimsiniz? Bende fikrine aynı şekilde cevap verdim çünkü boş konuşuyorsun.
Yapma kizim yapma ya herkesin eli var ayağı var yapsınlar işlerini hayret birşey sen olmasan ne yapacaklarmış eğilme kimseye annende olsa eğilme kula kulluk yapma herkes az biraz yapar sende yaparsın olur biter yada sırayla yapsınlar sende siran gelir yaparsin o ayri sen evin hizmetçisi mısın öyle het iş sanamı bakacak Allah annene merhamet vicdan versinAblalarım kavga etmeyin ya ben zaten anneme diyorum anne her şeyi ben mi yapacam diye yap diyor bıktım usandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?