bu arada senide kutlarim iyi niyetin icin ne olursa olsun yaklasimin cok guzelsizin ihtiyaciniz yoksa halanizinda evi yoksa niye cikariyorlar ben anlamadim.tamam olum hak miras helal ama kardesim zor durumdaysa hersey degisir benim icin ayrica annenize ne oluyor onuda anlamadim babaniza kalmadi mi?birakin karari babaniz versin ben olsam oyle yapardim
Maalesef halamla olan kardeslik bildigimiz kardesliklerden degil.sizin ihtiyaciniz yoksa halanizinda evi yoksa niye cikariyorlar ben anlamadim.tamam olum hak miras helal ama kardesim zor durumdaysa hersey degisir benim icin ayrica annenize ne oluyor onuda anlamadim babaniza kalmadi mi?birakin karari babaniz versin ben olsam oyle yapardim
sizin ihtiyaciniz yoksa halanizinda evi yoksa niye cikariyorlar ben anlamadim.tamam olum hak miras helal ama kardesim zor durumdaysa hersey degisir benim icin ayrica annenize ne oluyor onuda anlamadim babaniza kalmadi mi?birakin karari babaniz versin ben olsam oyle yapardim
Saglik raporunu saglik ocagindan almis ve mirasci ici devirlerde sadece tapudan devir olabiliyormus.Dediğiniz şey olamaz
Çünkü varislerin aynı anda tapu dairesine gidip intikal islemini gerceklestirmesi gerekir. Başka türlü olamaz.
Ancak noterden satış vaadi almış olabilir halanız.
Ki sağlık raporunu da öyle kolay kolay dediğiniz gibi vermiyorlar. Hele ki bir alzheimer hastasına.....
Neyse sonuçta itiraz edebilirsiniz, ama resmi olarak.
Şufa davası açarsanız , böyle bir satıstan haberiniz olmadığı için (dedenizin sizi tebligatla bilgilendirmesi gerekliydi,resmi olarak)
Halanız resmiyette hangi bedelle aldıysa hisseyi o bedelle geri alabilirsiniz.
Ama ihtiyacınız yokmuş....
Bıraksın anneniz kardesler kendi arasında halletsin.
Ayşenazcım demek ki kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, belli oldu güzelliğinin sebebi...
Halam bakmadi aslinda onlar halama bakti. Cunku hic parasi olmadi halamin. Evin isini öldüğü güne kadar babaannem yapti. Cay bile demleyemez halam.Insanin abisi kardesinin evsiz kalmasina nasil göz yumar? Benim anladigim kendi anne ve babasina da halaniz bakmis bir nevi ayni evde yasayarak.
Aman ne diyeyim Allah vicdan rahatligi versin herkese.
Halam bakmadi aslinda onlar halama bakti. Cunku hic parasi olmadi halamin. Evin isini öldüğü güne kadar babaannem yapti. Cay bile demleyemez halam.
Bence de bizim ihtiyacimiz yokken evden cikarmayalim diyorum.
Kiymet bilmese de dusmanlik yapmasa da vicdanim rahat etmez ki benim
Halam bakmadi aslinda onlar halama bakti. Cunku hic parasi olmadi halamin. Evin isini öldüğü güne kadar babaannem yapti. Cay bile demleyemez halam.
Bence de bizim ihtiyacimiz yokken evden cikarmayalim diyorum.
Kiymet bilmese de dusmanlik yapmasa da vicdanim rahat etmez ki benim
Babam annemden etkilenmiyor bence de halamin onceden ailemize ettigi kufurlerden, dedemlerin dukkani satildiginda babamin gidip kardesim hayirdir ne borcu icin satildi dukkanimiz dediginde babami evden kovmasindan dolayi yapiyor bence.Annesi babasi yapar tabiki. Benim anaannem 85 yasinda, annem de 58 yasinda ve hala anaannem anneme yemek cay kurabiye corek her seyi eliyle yedirir. Annem yapmadigindan degil ama annelik iste bu.
Babaniz sanirim annenizin sozlerine maruz kaldigi icin yapiyor bunu. Yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?