• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden ayrılacagımı söyledim

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
buyıl erkek arkadasımla aynı evi paylasmaya baslamıtık , yalnız ben cok sıkıldım
,fazla uzatmadan derinliklere inmeden konuya geceyim .
3gundur arkadasımda kalıyorum , evede ugramıyorum ,sadece gündüzleri özel esyalarımı almaya gidiyorum , bu arada bayan arkadasımla bir ev kiraladık , 15gun icinde yeni eve gecicem ,suan tadilatta.
Yalnız erkek arkadasım beni arayıp duruyor ,agzından bu zamana kadar hic kotu bir kelime ,"kufur" ,asla duymadım , sadece ilk defa cok kırıcı konustu , evi ayırmama turlu türlü sebebler sıraladı .
oysaki benim amacım onunla ayrılmak degil , sadece evi ayırmak ...onu cok seviyorum ,kalbinin kırılmasını istemiyorum , yalnız beni arayıp terkedilmis gibi konusması , kendini bu kadar alcaltması hic hosuma gitmiyor , cünku ben onun guclu tavırlarını sevdim , icip icip araması beni üzüyor ve korkarım gözümdende düsüyor , oysaki biz liseli askıklar dönemini coktan gecmistik ..
Nasıl davranacagımı , ne diyecegimi sasırdım ,zaten isteğim ayrılıkta deği .
korkuyorum ona bunu izah etmeye çalışırken ,ondan soğumaktan :(

Oturup konusun ayrilmanizin asil nedenlerini anlatin onu sevmeye devam ettiğinizi de..

Evden ayrilacagim diye giderseniz bin türlü şey düşünüp uzulmesi çok normal değil mi?

Ayrıca sizi kaybetmekten korktuğunu gördüğünüz için mi soğumaya basliyorsunuz? Ne halin varsa gör dese daha da kıymetli olurdu eminim

Oturup konusun ayrilmanizin asil nedenlerini anlatin onu sevmeye devam ettiğinizi de..

Evden ayrilacagim diye giderseniz bin türlü şey düşünüp uzulmesi çok normal değil mi?

Ayrıca sizi kaybetmekten korktuğunu gördüğünüz için mi soğumaya basliyorsunuz? Ne halin varsa gör dese daha da kıymetli olurdu eminim
olurmu hic öyle sey , tabikide beni sevmedigini duymak istemem ama beni benle bırakmıyor ..
yapamadım ama :(

olurmu hic öyle sey , tabikide beni sevmedigini duymak istemem ama beni benle bırakmıyor ..
yapamadım ama :KK43:

Konusarak çözebileceğin şeyler bunlar.. Bir insani belirsizlikle bırakmak çok kotu. Şuan kim bilir neler düşünüyordur.

İlk o bavulunu alip giden olsa sen de kendini kotu hissederdin. Evden ayrılabilirsn ama ona aciklama yapmak endiselerine karsi onu rahatlatmak ve sorularına cevap vermek zorundasin bence..

Kendinizi onun yerine koyun...
Beraber yasiyorsunuz, sizin aklinizda hic boyle bir sey yokken, erkek arkadasiniz cikip ben daraldim, 15 gune arkadaslarla baska eve cikacagim, ama niyetim ayrilik degil, kendimle kalmak istiyorum, simdi de arkadaslar da kalmaya gidiyorum dese ne hissederdiniz?
Buna kesin kararliysaniz bile onunla yasarken onunla konusup onu ikna edip hareket etmeliydiniz...
Yillarca erkek arkadasimla yasadim, o donemde bana boyle boyle deseydi, ben de aglar, zirlar, 7 saat durmadan kufreder, ayrilirdim...Ya da en basindan ilerde dahi ortak yasam kaldirabilecek bir yapiniz yoktu, o zaman en bastan ayni eve cikip sonra onu bu sekilde birakmamaniz gerekirdi...
Siz sogumadan o isyan edip edip sonunda da sizden soguyacak, hatta bunlari yasattiginiz icin buyuk bir sinirle...
Dedigim gibi yapi meselesi belki ama olmasi gereken onun da bu fikre ikna olmasini saglayip hareket edilmesiydi, kirilmakta, kizmakta hakli bence...

Back
X