Evden ayrıldım fakat bi rahat birakmiyolar

Ymnelf

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
130
94
13
34
Slmlar evden ayrıldım gayet güzel bi şeklide inanın hiç pişman olmadim.ama 4 hjndur eşim köpek oldu yalvariyor ağlıyor evladım diyor..hep oğlumdan vuruyo beni. Intihar bile edeceğini söyledi.vcdan yaptım ama dönersem yine hershey eskosi gibi olcak herkes mutlu olcak ama ben çaresiz mutsuz olucam.yine durum aynu olcak ve bu omur olcak bu adamı sevmiyorum hatta igrenyrm ne olacak bilmiyorum guvenmn sıfır zaten suçlu hissettrdiler sonunda bni

Gebersin domuz. Sakin dönme..

Olacakları ne güzel biliyorsun, sende ona göre davran acıma sakin. Hayatını zehir etmeni tavsiye etmem. Yeni mi aklına gelmiş çocuğu ayrılmadan önce neredeydi ?önce onu doğuran anaya sahip cikip ilgilenseymis bunlar başına gelmezmis.

Hastalıklı insan tavrı. Bunların binlerce örneği var bırak ne hali varsa görsün. Evladını, karısını her haltı yemeden önce düşünecekti pisss.
Kur hayatını düzenini emin ol evladın çok daha sağlıklı büyür o müsvette olmadan.

Oglunuzu kullaniyor net.. Halamin eşi psikopatin onde gideniydi şiddet hakaret vs. Halam evi terketti oglunu vermedi, hergun telefon la aratip duygu somurusu yapiyordu cocuk anne ben acim eve gel diyordu , sonuc halam evladina kiyamayip döndü

Eger ciddi sorunlar yasayip geri donusu olmayan bir yoldaysaniz sabredin .. Allah yardimciniz olsun

O zaman baba gibi davransaydi. Sakin yumusamayin. Cocugunu ozlemesi sizin degil onun sorunu.

Hakan nasıl suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…