Gebersin domuz. Sakin dönme..Slmlar evden ayrıldım gayet güzel bi şeklide inanın hiç pişman olmadim.ama 4 hjndur eşim köpek oldu yalvariyor ağlıyor evladım diyor..hep oğlumdan vuruyo beni. Intihar bile edeceğini söyledi.vcdan yaptım ama dönersem yine hershey eskosi gibi olcak herkes mutlu olcak ama ben çaresiz mutsuz olucam.yine durum aynu olcak ve bu omur olcak bu adamı sevmiyorum hatta igrenyrm ne olacak bilmiyorum guvenmn sıfır zaten suçlu hissettrdiler sonunda bni
bu adam seni aldatti evine aldi hatta aldattigi kadinlari zaten dayakta vardi daha neyi dusunuyorsun bosan kurtul inanma kanma acitasyonlarina.
Hakan nasıl suanOglunuzu kullaniyor net.. Halamin eşi psikopatin onde gideniydi şiddet hakaret vs. Halam evi terketti oglunu vermedi, hergun telefon la aratip duygu somurusu yapiyordu cocuk anne ben acim eve gel diyordu , sonuc halam evladina kiyamayip döndü
Eger ciddi sorunlar yasayip geri donusu olmayan bir yoldaysaniz sabredin .. Allah yardimciniz olsun
+1Evladını ve eşini düşünen zamanında adam olacaktı. Artık mahkemenin belirlediği zamanlarda görür evladını.
Halan dicektimHakan nasıl suan
Herkes affet bi kere diyor ama ıstemiyrm ikinci şans ver diyolar keşke oda beni ağlarken görseydi zorla barisilirmiTimsah gözyaşları bunlar inanma sakın
Herkes girmeyecek aynı eve yaşadıklarını çektiklerini sen bilirsinHerkes affet bi kere diyor ama ıstemiyrm ikinci şans ver diyolar keşke oda beni ağlarken görseydi zorla barisilirmi
Rahat dahi bırakmadlar herşey herkesin istediği gibi oluyo ama bni gören takan duyan yokbu adam seni aldatti evine aldi hatta aldattigi kadinlari zaten dayakta vardi daha neyi dusunuyorsun bosan kurtul inanma kanma acitasyonlarina.
Evlendim bela oldu ayrlcam bela oldu pis herifHerkes girmeyecek aynı eve yaşadıklarını çektiklerini sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?