merhaba arkadaslar ben eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum..ben en altta oturuyorum benim üstümdede kiracı var bende esime sürekli baskı yapıyodum kiracının çıkması ve bizim yukarı çıkmamız konusunda.. çünkü bizim salonumuz ondun yarısı kadar balkonum yok yemek masamı koyacak yerim olmadığı için eltime verdim şimdi bebekte olduğu için çamasırı eve asamıyorum kaynanama asıyorum her çamasır yıkadığımda
(evde zaten rutubet var
( eşime bunları söylediğim zaman da kiracı çıkar nasılsa çıkarız diyodu ben ısrar edincede annem lerin gönlü razı oluyosa bizim burda sıkıntı çekmemize ben böyle bişey istemem onlar beni bizi düşünmüyosa gerek yok söylemeye zaten biliyolar falan diyodu neyse bundan 1 hafta önce esimin abisi geldi ve siz yukarda daha rahat edersiniz isterseniz annemlerle konuşup kiracıyı çıkartırım siz çıkın yukarı orda daha rahat eder daha mutlu olursunuz dedi.... eşimde ben İSTESEM zaten çıkarım çıkardım bu zamana kadar falan dedi ben burda mutluyum dedi bende ne demek burda mutluyum ben boşuna konusuyorum o zman çamasır asamıyorum yemek masam yok dedim çamasır kurutma makinesi alırım ben sana ben burda mutluyum dedi..... ama ben değilim dedim bende
(( ondan sonra küstük işte abisinide tersledi oda gitti sonra bana mutlu değilsen git boşanma davası aç dedi
((((((( bende çok sinirlendim sabah kalktım hazırlandım sonra aradım anneme gidiyorum demek için açmadı mesaj attım ben anneme gidiyorum haberin olsun diye cevap vermedi bekledim biraz yine aramadı cevapta vermedi neyse ben buraya geldim geldiğimden beri ne mesaj atıyo ne ARIYO ben ne yapmalıyım....