Boşanmadan bahsetmeden önce mutlaka oturup konusmalisiniz,bosanacaksaniz da ondan sonra boşanin...Aranizda iletişimsizlik var sanki,o neden gidip annenizle konusuyor mesela,sizle konuşmali.
Ortada doğru düzgün bir sebep bile yok gibi,çok saçma.
Boşanmadan bahsetmeden önce mutlaka oturup konusmalisiniz,bosanacaksaniz da ondan sonra boşanin...Aranizda iletişimsizlik var sanki,o neden gidip annenizle konusuyor mesela,sizle konuşmali.
Ortada doğru düzgün bir sebep bile yok gibi,çok saçma.
Konusmayi bende istiyorum ama bi yanim bu konuda adim atmami engelliyor.Ailemde suan boyle bisey yapmami istemiyor zaten.Iletisimsizlik oldugu kesin cunku neredeyse 1,5 aydir(bunun 3 haftasi ayni evdeydik)sesini bile duymadim.Ailemele konusma sebebi muhtemelen evliligin bitmesinde kendi sucu olmadigini ispatlama cabasi cunku butun sucu benim ustume atiyor.Benden para aldigini soyluyor odiycekmis ama Aileme sunu demiyor mesela ben ondan odiycem diye para aldim ama odemedim sıkıntilar burdan cikti.Onun derdi benim ondan gizledigim baska borclarimin oldugu dusuncesi ki bunuda dile getirmis yani aklinca beni sikayet ediyor.Beni yargilamayin ama butun bunlara ragmen hala esimi seviyorum ve evliligim bitsin istemiyorum kirgin miyim evet hemde cok ama donusu olur mu bunu bilmiyorum en azindan esim suan bu konuda daha net gorunuyor.