• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrıldım...

Sizle evlenmeden önce nasıldı ev düzeni , annesi de her gün temizlik yapan bir bayan mı?

Bu erkeklere noluyor yahu erkek dediğin çorabı ortada bırakır , öğrenci evinde korkunç manzaralar yaşanır, bu temizlik hastası erkeklerde iyice çoğaldı.

Bence siniri geçsin gönlünüzü almaya gelir.Zaten o kadar temizlik hastasıysa siz yokken o evde yaşayamaz :).

Sizle evlenmeden önce nasıldı ev düzeni , annesi de her gün temizlik yapan bir bayan mı?

Bu erkeklere noluyor yahu erkek dediğin çorabı ortada bırakır , öğrenci evinde korkunç manzaralar yaşanır, bu temizlik hastası erkeklerde iyice çoğaldı.

Bence siniri geçsin gönlünüzü almaya gelir.Zaten o kadar temizlik hastasıysa siz yokken o evde yaşayamaz :).
Annesi temiz ama her gün temizlik filan yapmaz normal temizlikte yani. Ben buraya gelirken aramıştı gittin mi diye bende evet neden sordun dedim cevap vermeyince kapattım noldu diye mesaj attım bi şey olmadı demiş ama inşallah çok pişman olur :(

Evlendiğimden beri takıntılı ilk zamanlar benim yaptığımı begenmiyodu kendi yapyodu şimdi de böyle işte
neden takıntılı insanla devam etmek istiyorsun?
çünkü o kendini normal sandığı için tedaviyi reddediyor.
bugün seni arasa dön dese, 2. gün yine aynı adam olacak.
eşinden ve evlilikten ne bekliyorsun?

Doktora gitmeye ikna etmeye çalışın.Sizi kaybetmek istemiyorsa ikna olu herhalde.yoksa zor olu ömür boyu böyle bir insanla.

neden takıntılı insanla devam etmek istiyorsun?
çünkü o kendini normal sandığı için tedaviyi reddediyor.
bugün seni arasa dön dese, 2. gün yine aynı adam olacak.
eşinden ve evlilikten ne bekliyorsun?
Eşimden bu takıntısını aşmasını bekliyorum ve bana daha çok kıymet vermesini üstüme titremesini istiyorum. Devam etmek istiyorum çünkü bu kadar kolay bitemez daha yeni evlendik birbirimizi seviyoruz ve bu konu hariç her şey çok güzeldi evimde mutluyum :,(

Doktora gitmeye ikna etmeye çalışın.Sizi kaybetmek istemiyorsa ikna olu herhalde.yoksa zor olu ömür boyu böyle bir insanla.
Evet şimdiye kadar hiç demedim doktora git diye çünkü ailesinde olduğu için unutkansın deyince bile alınıyo barışmak isterse bunu şart koşucam

Türk kadının 1 numaralı yalanı: ''Yapım gereği küs kalamıyorum dayanamıyorum''
Hayır yapı gereği değil,bal gibi koca peşinde yalvarmaya meraklı olduğumuz için,kendimizi kocadan ibaret saydığımız için her dediğine ve yaptığına katlandığımız için barışma çabası.
Akıl hastalığı kanserden bile kötü,çünkü kanser çevreye zarar vermez.tedavi olmazsa sürdürmeyin bu işi bakın ailemizde de vardı bu durum çekilecek gibi değil.tedavi şart.sizi öldürmeye kadar yolu var bu basit obsesifliğin.gittikçe beyin de çöküyor tedavisiz.ayrıca bana gelip bağırsa temizlik için ben de ''temiz bulmuyosan s....tir git otelde yaşa'' ya da ''az semir de hizmetçi tut'' diye bağırırım.

Eşimden bu takıntısını aşmasını bekliyorum ve bana daha çok kıymet vermesini üstüme titremesini istiyorum. Devam etmek istiyorum çünkü bu kadar kolay bitemez daha yeni evlendik birbirimizi seviyoruz ve bu konu hariç her şey çok güzeldi evimde mutluyum :,(
mutluysan ne güzel.
eşin seni seviyorsa takıntısı için tedavi olmayı kabul etmeli ve seni arayıp özür dilemeli.
bekle bakalım, inşallah umduğun gibi olur.

Back
X