Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim degisen vardir ama benim babam esi benzeri olmayan bi adam bunu iyi anlamda soylemiorum annemi senelerce dovdu icti icti geldi anneme catti.ama herseydr sorun cikarirdi.sabit fikirliydi degismedi bi turlu.simdi ickiyi birakti dayagi birakti namaza basladi ama gene anneme ora nie boyle bura nie boyle der sorun cikarir.dovmesede burnundan getirr.oyuzden ben degismez diorum.benim babam istisnada olabilir.bilemicemBal gibi de değişir Can'ım size annemi örnek vereyim:Gençliği babama hizmet etmekle geçti annem çok sessiz ve vefakar bir kadındır babamın ayaklarını yıkardı her sabah bahçeden yola kadar kışın bile onu işe uğurlardı.Yemeği hep babama göre yapardı (Tüm bunlar çok güzel şeyler ama kıymet bilene)
Babamda en ufak bişeyde kavga çıkartırdı mesela neden et yok yemekte der çeker giderdi.Nebilim yılbaşında akrabalar bizdeyken küçük kaşık denk gelmiş babama fırlatıp atmıştı,öyle şiddeti yoktu ama huzursuzluk yaratırdı.
Ee kadın 50 sine kadar çekti sonra annem yeter Dedi ben kavga istemedikçe sen üstüme geliyorsun..Hiç ağzından çıkmamıştı madem öyle boşanalım Dedi ben bu evlilikte Mutlu değilim .Babam donakaldı şok oldu.Neyse biraz değişti ama yine kavga çıkartıyordu.Annem bigün öyle kavga edilmez böyle edilir bir patladı biz yoktuk anlatıyor.Elimdeki çapayı bir fırlattım Dedi Allahtan biryerine gelmedi Dedi.Neyse babam ogün bugündür anneme sesini bile yükseltmiyor Gül gibi geçinip gidiyorlar.Yani Zaman'ında biraz sesini çıkarsaydı okadar çileyi çekmeyecekti..
Erkekler yüz verdikçe dahasını ister kızlar aradaki o ince çizgiyi sakın kaçırmayın benden size tavsiye
Kafanızı dinleyin annenizdeEvlendiğimizden beri böyle çok uğraştım ama düzelmiyo kendi evin hanımı bende evin küçük çocuğu gibi davranıyo zaten ancak doktora gitmesi şartıyla barışcam
Eşinizin burcu neBenim eşimde öyle. O da çok titiz olduğum halde yine de problem çıkarır ve sürekli bu yüzdwn kavga ederiz. En son hamileliğimde düşük tehdidim dolayısıyla yatmak zorunda kaldım ve almam gereken belli ilaçlar var yemek yemem gerekiyor ki içeyim. Bana yemek vereceği yerde salonu boşaltmış ağır temizlik yapıyor ve tabii hakarekler içersinde söylenerek dayanamadım temizliği bitirmiş oturuyordu salona girdim. Çaydanlığı bembeyaz örtülerin üzerine devirerek başladım kavgaya yerlerde ki saksıları da devirerek son verdim. 5 düşük yaşamıştım ve ev kirli olabilirdi önemli olan sağlığımdı kısacası o isyanım onun o tutumunaydı. Yıllarca o konuda bana eziyet ediyordu 2 saat sonra kendi yeniden topladı
Akrep canımEşinizin burcu ne
Eşimde balık burcuAkrep canım
Eşimde balık burcu
Eşim kabul etmiyo normal olduğunu düşünüyo barışmak istiyo ama hala çaktırmadan trip atıyo hiçbi şeyine karışmıycam filan diyoŞu anda sizde durum nedir canım?
Eşim kabul etmiyo normal olduğunu düşünüyo barışmak istiyo ama hala çaktırmadan trip atıyo hiçbi şeyine karışmıycam filan diyo
Tamam bakalım nolcakÇok uzatma canım evliliklerde bu doğru değildir.
Bnm eşimde aynıKızlar mrb. Moralim çok bozuk. 1 senelik evliyim ilk defa eşimden ayrı uyuyacağım ve ilk defa küsüp annemlere geldim. Sorun eşimin temizlik takıntısı sürekli temizlik yapıyorum ama bu hafta hasta olduğum için yapamadım ama ev kirli filan değildi dağınık da değildi. Zaten eşim bu konuda çok takıntılı hemen hiç iş yapmıyosun filan diyo. Üstelik şuan mesaj filan da atmıyo çok kırgınım
Adam yalvarmamis gayet de uste cikmis hakli cikan benim iyi forumlar cnmYooo bence hiç te oyle değil bu kadin her zaman kocasinin gereksiz takintilarina katlanip yerine getirmis ve hasta olmus is yapamamis kocasi nasil oldun diyecegi yerde utanmadan kavga cikarmis evi terk etti diye kesinlikle sabah ariycak yada aksam pisman olacak boyle yaptigina ben hic oyle dusunmuyorum adam arar yalvarir tabi adamin doktora gitmesi lazim insallah duzelir cok zor boyle biriyle yasamak
Kızlar eşim çok ama çok zor bi çocukluk geçirmiş babası vefat etmiş. 10 yaşındayken inşaatlarda çalışmış annesiyle beraber hem çalışmış hem okumuş. Özür diliyo eve gel her şeyi çözelim diyo ama ben hasta değilim tedavi olcak bi şeyim yok diyo dönsem mi acaba kararsız kaldım...