- 31 Ekim 2018
- 564
- 1.549
- 113
- 31
Merhaba ben 26 yaşındayım bekarım. Birleşik arap emirliklerinde ailemle yaşıyorum buraya geleli beş aydan fazla oldu calisiyorum başta annem bana sen kendin de eve çıkarsın artık diyordu ama bir çevrem olmadığı için ailemle yaşamak bana daha cazip geliyordu hem maaşım bana kalıyordu.sonra doğal olarak bir arkadaş çevrem gelişti hepsi benim yaşlarda kızlı erkekli dışarı çıkmayı teklif ediyorlar doğal olarak onlarla gidince daha aksam 11 de annemler aramaya başlıyor nerdesin nerdesin foto at nerdesin ne zaman geliceksin diye artık her telefon çaldığında icim huzursuz olmaya başladım ( her akşam da çıkmıyorum yani ) geçen bir dağ var piknik gibi gidelim dedik gitmek bir saatten fazla sürüyor sabah mesaisinde olduğumuz için 4 gibi çıktık anca alışveriş filan derken 6 gibi ordaydım babam 10da arıyor yarim saatte evde ol diye cok moralim bozuldu bende ev baktım kendime kiralık temiz bir yer buldum anneme bahsettim dedim eve çıkıcam aldığım tepkiler çok uçtu iste sen kudurmuş kedi gibisin ne karıştırıyorsun hani gitmek istemiyodun gibi saçmaladı. Ama artık çok bunaldim bir kez biriyle görüştüm tanışmak için flört gibi kafam uymadı bi daha görüşmedim ama sürekli bir erkekle olduğum kanısında annem. Sürekli soruşturuyor sürekli evde nerdeydin naptin ise gidiyorum arıyor nerdesin diye soruyor eve geliyorum nerdeydin diyor arayıp arayıp saçma sapan şeyler söylüyor. 26 yaşındayım genç bir yaş farkındayım ama bu yaşlarım bana bir daha geri dönmeyecek. Babam sürekli kadınlarla konuşuyor yabancı annemin tüm gündemi o Bana fotoğraf atıp o kim bu kim.diye soruyor boşanması için çok ısrar ettim zamanında ama annem aşırı kocacı bi kadın yüzüne tükürse iki gün sonra amenna der. Ben psikolojik olarak çöktüm aralarında. Sırf evden çıkabilmek için apar topar salak bir evlilik yapmak istemiyorum. Sadece beni salsınlar istiyorum annem şu an turkiyede cuma ya da perşembe dönecek ve ben evi tutacağım iki gün içinde nasıl konuşmalıyım sizce?