• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden çalışma işi vs yardimi

dilaragsj

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
376
77
18
29
Canlar bir süredir network marketing işi yapıyorum güzelde ilerleme kariyer ilerlemesi var bu süreçte birlikte büyümek isteyenlere destek oluyoruz 💙

MLM ve ponzi sistemi ile üsttekilerin kazandığı , çalışanın ve emek verenin cebinden eksildiği bir iş deyin kısaca. Böyle çok ev kadını mağdur oldu
İnanın bende seneler önce iğrenç bir ekioteydim ama suanki bulundugum ekip çok çok iyi bir ekip asla kimse mağdur olmuyor ekipte kim varsa çok güzel kazançlar sağlıyor her ay

MLM ve ponzi sistemi ile üsttekilerin kazandığı , çalışanın ve emek verenin cebinden eksildiği bir iş deyin kısaca. Böyle çok ev kadını mağdur oldu
Ve altta ki kazanmasına üstteki asla kazanamıyor ilk baş alltaki kazansın diye bakılıyor çok adaletli bir sistemi var

Ve altta ki kazanmasına üstteki asla kazanamıyor ilk baş alltaki kazansın diye bakılıyor çok adaletli bir sistemi var
bu masallara karnımız tok. MLM ve ponzi sisteminin olduğu hiçbir yerde alttaki kazansın diye üsttekiler çabalamaz . Alttakileri gazlarlar ki cepten para çıksın başkalarından da çıkarsın . Ufacık miktar kârı kazanç sanıyorsunuz eksileri hesaplamadan.

bu masallara karnımız tok. MLM ve ponzi sisteminin olduğu hiçbir yerde alttaki kazansın diye üsttekiler çabalamaz . Alttakileri gazlarlar ki cepten para çıksın başkalarından da çıkarsın . Ufacık miktar kârı kazanç sanıyorsunuz eksileri hesaplamadan.
Ben size masal anlatmıyorum gördüğümü ve aylardır içinde olduğum durumu antiyorum ki size zorla bir şey ispat etmek zorunda da değilim zaten sadece kendi içinde olduğum plartformu anlatıyorum ve içinde olduğum plartform da aylardır benim altımda ki insan benden daha fazla alıyor

Back
X