Evden çalışmak

Esra Mercan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
10
5
1
25
Merhaba,
Öncelikle nasılsınız? Umarım iyisinizdir, çünkü ben değilim.
Yaklaşık 8 yıl önce bebeğine hamileyken boşanma kararı alıp bizle yaşamaya karar veren ablam eşiyle tekrar barıştı. Ama konumuz bu değil, konumuz ablam giderse annem tek başına kalacak. Annem parkinson hastası tamamen bakıma muhtaç değil , kendine çok iyi bakabiliyor ama kesinlikle yalnız kalmaması gerek. Gün içinde bazı şeyleri unutabiliyor(ocağın altını, dış kapıyı açık bırakmak gibi). Ben bi firmanın finans bölümünde çalışıyorum uzun süredir.Seneye yazın ablam giderse işimi bırakacağım. Ablamın elbet bir gün gideceğini biliyordum ama çok hazırlıksız yakalandım. Bir yandan çalışmaya devam etmek zorundayım. Evden çalışan kişiler var mı acaba. Call center , müşteri hizmetleri v.s. Bunun gibi evden çalışacağım bir işim olursa annemin yanında olurum, aklım onda kalmaz. Deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi?

İşi neden bırakıyorsunuz? Gün içerisinde annenizin yanında duracak ya da ara ara en azından gelip yoklayacak birisiyle anlaşabilirsiniz

Evden calisma, mümkunse bakici, hic olmazsada yurt gibi yerler olucak mecburen.
Abla 8 yil bakmis bu cok iyi.

Size veya ablanıza yakın bir yerden annenize ev tutsanız bir de ortak bir para koyup bakıcı ayarlasanız? Hafta sonları ve akşamları siz sık sık kontrol edersiniz zaten .

Iş yeriniz evinize yakın mı? Anneniz her işini kendi görebiliyorsa, saat başı görüntülü arayarak kontrol edebilirsiniz.

Burada belirli aralıklarla evden çalışma konusu görüyorum
Bana hayalperestlik gibi geliyor. Sonuçta ekonomi belli insanların büyük çoğunluğu 1 saat yol gidip haftada 60 saat çalışıp asgari ücret kazanıyor.
Yazılımcı falan değilseniz evden çalışarak ne kadar kazanacaksınız ki 10 bin tl mi?

Back
X