- 22 Mart 2017
- 61
- 41
- 3
- Konu Sahibi Safinaz olcak
-
Akşam 5 te basliyor işe bugün 2 bucukta çıktıNe zaman erken gittiğini söyleseydiniz keşke. 8 de iş başı yapsa 6 da nargile içmeye mi gidecek. Anlamadım ben
Oyle dusunuyorsaniz niye evlendiniz? Körü körüne güvenmemek gerek te böyle diken ustunde de olmaz ki. Siz hep gidecekmis gibi maddi manevi güçte olun gerisini bosverin.Bana hiç karışmaz 5'yillik evliyiz bi tanede kızım var ve bende söyle bi düşünce oluştu her adam bi gün gider ( aldatır)
Bazen götürüyor aslindaNeden birlikte gitmiyorsunuz ki? Evli ciftler birlikte nargile ixmeye gidebilir, saatini de kendin secersin ne guzel.. Tuhaf buldum.
Abartmıyorsa sıkıntı olmamalı bence. Adam insanların tam kendine vakit ayırıp keyif yapacağı zamanda çalışmaya başlıyor. Doğal olarak arkadaşlarıyla vakit geçirme ihtiyacı hissediyor demek ki.Akşam 5 te basliyor işe bugün 2 bucukta çıktı
Hatta dediki bugün gece geç gelsem kızıyorsun bari erken çıkım adamın illa bi is dışı vakit harcama istegi varişe giderken mi erken çıkıyor, işten mi erken çıkıyor, pek anlamadım o kısmı, ama birlikte geçireceğiniz zamandan çalıyorsa tehlike başlamıştır.
Mrb arkadaşlar
Hiç bi sorunum yok evliligimde ama adam sürekli erken gitme çabasında. Ne isin var diyincede mesela nargile icmeye gidecem vs
Arkadasla görüşcem der hergun degil ama haftanın 4 günü böyledir.
Hani simdi bisiler yapıyor diye düşünmüyorum ama niye gitmek istiyor.
Bide giderken surat asınca vicdan azabi cekiyor mesajlar atıyor. Gitmedende ben sana bugün misal saat alacaktım diyor ( biraz değişik iste) simdi herkez bakimli ol dicektir. Öyle oldugumu da düşünüyorum. Ne diyorsunuz bu duruma kızlar.
Herkeze teşekkürler
Bana hiç karışmaz 5'yillik evliyiz bi tanede kızım var ve bende söyle bi düşünce oluştu her adam bi gün gider ( aldatır)
İyi de bu çok normal bi durum.yapmayın Allah aşkına..Hatta dediki bugün gece geç gelsem kızıyorsun bari erken çıkım adamın illa bi is dışı vakit harcama istegi var
Napabilirim niye erken gidiyor diye kendimi yiyordum. Belki rahatlarım diye yazmak istedim.İyi de bu çok normal bi durum.yapmayın Allah aşkına..
Bizde de şöyle bir söz var ;Aydın ağzıyla ama;Gitceeese sabaana galmasin; gıvrak gitsin. .aaşamdan gitsin :))Bana hiç karışmaz 5'yillik evliyiz bi tanede kızım var ve bende söyle bi düşünce oluştu her adam bi gün gider ( aldatır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?