- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Onceki konularini okursan nedenini anlarsin.evlisin ve club a gidip sabah 5 e kdaar tek başına eğleniyorsun? ikiniz de ayrı ilginçsiniz açıkçası
Slm hanimlar.. ben daha önce 2 konu yazmistim 26 yasinda 1 cocuk annesiyim 5 bucuk senelik evliyim.. avrupads yasiorum calisiorum.... kocam son zamanlarda gec gelirdi eve sabaha karsi ve evden atmistim ... ve bana cumartesi evden gitcegini ona köpek gibi yalvarmami söylemisti cünkü 4 5 kere ayni olayi yasamistik ben hakli olsamda ona derdim gitme diye... bu seferde sagolun bana yorum atanlarin sayesinde gücümp topladim yargiladim kendimi ve ona kal demedim.. cumartesi sabahi bana dedi aksam 8 de gidicem lütfen evden git yoksa yalvarirsin bana bende dedim 8 i bekleme sen basla toplanmaya kimse rahatdiz etmez fln dedim... sonra evden ciktim.. oglumuda alip.. aksam 9 da geldin bavullar toplanmis kendi yok bide kendinden emindi ev buldum diordu... dün aksam yani... dün gece bende partyye cluba gittim eglenmeye sabah 5 te geldim o 12 de gelmis (annemin demesiyle annem 3 hafta misafir bende) neyse sabah aldi cocugu oynatmaya götürdü ve halen evde gitmior bende agzimi acmadim ona... carsamba istanbula ucuyor 1 haftaligina... bana öyle gelior ki gitcek yeri yok carsambaya kadar zaman kazanmaya calisiyor... ondan sonrada bakariz diordur belki... bu sefer sasirttim onu gitme demedim ona .. süslwnip cluba gittim... fotolar attim... eglenmeme baktim.. yada bekledi gitme der Yine ben gidermis gibi yapayim mi dedi... ben cok kötüydüm ama simdi cok iyiyim ve ona ihtiyacim oldugunu düsünmüyorum... cünkp saygiyi kaybettik... beni kücük görüyordu gitme dedim önceden ona diye.. sizce bu adam gidermi ne yapmaya calisior....
öyle yapiorum oglumla Zaman geciriorum hayvanat bahcesine felan gidiyorum normal hayatima bakiorum o yokmus gibi... birazda o düsünsün ben yemistim kendimi... tabi düsünürse... bide bi arkadasina yazmis.. biz tek maca para basarken düsünürüz diye hani biseyi kafaya takmayan Adam imaji... neyse Allah büyük... cok tesekkür ederim beni yanliz birakmayip yorum attiginiz icin.. .kendimi yanliz hissettigimde hepsini tekrar tekrar okurdum..Ben hatirladim sizin konuyu. Çok elestirmistim hatta. Köpek filan nedir diye. Sakın kal deme bak yine sinirlendim aklıma gelince.
Ama club filan çok abartma nispetin anlaşılmasın. Gerek yok. Hayatın normal akışından çıkma yani. Bu zanneder ooo bana nispet yapıyor beni seviyor çünkü.
galiba öyle oldu.. bakalim bi kac haftaya belli olurGitmeyeceği için "gitme" demenizi bekliyor.
Kendi isteğiyle kaldı gibi olmasın diye.
ya önce oğlunu düşün aynı evde yaşarsanız bu adamı örnek alacak ileride onun gibi birine dönüşecek.
bence önce kimseye söylemeden bir avukatla görüş maddi açıdan ne gibi etkileri olacağını öğren eğer yapabiliyorsan boşan. bi de bu adam çok kendi kendine ev bulabilecek veya cesaret edip boşanacak bir tipe benzemiyor. yapışır kalır hayatına, evinin huzurunu bozar, böyle durmadan seni terk edicem der hiç hayatını buna harcama.
biraz uzun olacak ama buna benzer bir olay anlatmak istedim belki karar vermene yardımcı olur.
benim de uzaktan bir kuzenimin başına benzer bir şey gelmişti. adam evlendikleri ilk günden beri boşanma lafı ediyordu zaten onların ailesinde çok yaygınmış.
iki üç yıl belki düzelir diye çekti bunu kız sonra başka bir şehirde iyi bir iş buldu, kocası da annesinin evine gitmişti kavga ettikten sonra. bu artık yeter dedi baya toplanmaya başladı kız taşınacak. sonra adam geldi gitme filan dedi. bu salak da bir ay daha süre istedi şirketten. adam tam 9 gün sonra yine boşanma filan demeye başlamış kız da yeter bitti diye kesti attı. biz tüm aile gidip kızın eşyalarını topladık İstanbul'da çalıştığı yere yakın ev filan bulduk kıza ama hala evliler.
adam iki ay sonra çıkıp özür dilerim diye geliyor. ailesi de zengin biraz ben de burda iş bulurum ev alırız vs. konuşmaya başlıyor. bir avukat kıza tazminat istiyorsan davayı onun açması daha iyi evden kovan sen olma falan dediği için adamı evden kovmadı. ama iki ay aynı evde yatağına almamış, doğru düzgün konuşmamış, hiç yemek filan da yapmamış. o serseri de birden meleğe dönüşmüş bu süründürmeye başlayınca. kıza en sonunda tak etti boşanma davası açmadan eşim benim harcamalarımı karşılamıyor diye mahkemeye gitti, evin kira kontratı, elektrik su filan kendi üzerineydi çünkü. adam baya ayda 600 lira ödemek zorunda kaldı. onların ailesiyle bizim aile düşman gibi bir şey oldu ama hala evliler. bir yıldan fazla oluyor bu dava olayları filan olalı.
yani bu kız 24 yaşında evlendi, adam ne huzur verdi, ne aile verdi kıza boşu boşuna yıllarını harcadı. şimdi de ben çocuk istiyorum diye dolaşıyormuş adam yani sümük gibi yapıştı. kuzenime ne iyiliği dokunuyor ne de çekip gidiyor. kız da alıştı böyle yaşamaya hala daha genciz ileride düzelir diye umutlu. kocası da çocuk gibi iki de bir ankara'ya annesinin yanına geliyor.
anlatmak istediğim ne kadar garip olsa da böyle üstünden bir kaç yıl geçince alışıyoruz insanlara hatta hayatımızın değişmesinden korkuyoruz, çok daha güzel bir yaşamımız olabilecekken aynı durumda kalıp yaşlanıp gidiyoruz.
sadece kocan olmadan ne kadar güzel bir hayatın olacağını düşün bence, bir daha hiç bu şekilde aşağılanmayacaksın, evde mi değil mi diye düşünmek zorunda kalmayacaksın. bence her şeyi enine boyuna düşünüp kesin karar ver.
bakin ben avrupada dogup büyüdüm 3. nesilim... ben zaten türk kültürünü yasadigimi düsünmüyorum... ki yabancilar cok da güzel aile babasida anneside oluor... yani herkes ipsiz sapsiz degil... Burda hic bir sey olmaz bi polise telefonuma bakar...Siz dejenere olmuşsunuz.. Yabancılar gibi.. Türkiyede kadın gece cıkcak da sabah 5de gelecek..cınayet sebebı olur.. Senın evladın var nasıl bırakıp gıdersın. İstemıyorsan ayrıl. Boyle seyler yapmaya ne gerek var. Bence bı bayan olarak hıc sana yakışanı yapmamıssın
Kalabalik samimi bi arkadas grubumla eglendim... hep siz esinizi evde bekletip sabah gelseydiniz.. esinizde 1 gün ciksaydi ve size hesabmi verecem deseydi bittin benim icin deseydi ... halen kal ordami derdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?