• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden gidermi..

elzemsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
201
34
98
35
Slm hanimlar.. ben daha önce 2 konu yazmistim 26 yasinda 1 cocuk annesiyim 5 bucuk senelik evliyim.. avrupads yasiorum calisiorum.... kocam son zamanlarda gec gelirdi eve sabaha karsi ve evden atmistim ... ve bana cumartesi evden gitcegini ona köpek gibi yalvarmami söylemisti cünkü 4 5 kere ayni olayi yasamistik ben hakli olsamda ona derdim gitme diye... bu seferde sagolun bana yorum atanlarin sayesinde gücümp topladim yargiladim kendimi ve ona kal demedim.. cumartesi sabahi bana dedi aksam 8 de gidicem lütfen evden git yoksa yalvarirsin bana bende dedim 8 i bekleme sen basla toplanmaya kimse rahatdiz etmez fln dedim... sonra evden ciktim.. oglumuda alip.. aksam 9 da geldin bavullar toplanmis kendi yok bide kendinden emindi ev buldum diordu... dün aksam yani... dün gece bende partyye cluba gittim eglenmeye sabah 5 te geldim o 12 de gelmis (annemin demesiyle annem 3 hafta misafir bende) neyse sabah aldi cocugu oynatmaya götürdü ve halen evde gitmior bende agzimi acmadim ona... carsamba istanbula ucuyor 1 haftaligina... bana öyle gelior ki gitcek yeri yok carsambaya kadar zaman kazanmaya calisiyor... ondan sonrada bakariz diordur belki... bu sefer sasirttim onu gitme demedim ona .. süslwnip cluba gittim... fotolar attim... eglenmeme baktim.. yada bekledi gitme der Yine ben gidermis gibi yapayim mi dedi... ben cok kötüydüm ama simdi cok iyiyim ve ona ihtiyacim oldugunu düsünmüyorum... cünkp saygiyi kaybettik... beni kücük görüyordu gitme dedim önceden ona diye.. sizce bu adam gidermi ne yapmaya calisior....

iyi doğru yoldasın demekki. o da yola gelsin diye zamana ihtiyaç var

zaten köpek gibi yalvarırısın dediğinde olay bitmiş olmalıydı bence o nedemek ya ınsan değil karısına kıme derkı bunu allahım esırgesın elbette kımse kimseye ihtiyaç duymaz sadece alışkanlıktır. asla vazgecmeyın . saygı bıtmısse sevgı olsa ne olmasa ....

ne bıcım ılıskıler boyle yahu
cocuk oyuncagına donmus

Gitme demene o kadar alismis ki,
Dememen onda yumruk etkisi yapmis, sarsilmis garibim, kendi eksenin de dönüp duruyor :)) beter olsun :63:

Gitme demene o kadar alismis ki,
Dememen onda yumruk etkisi yapmis, sarsilmis garibim, kendi eksenin de dönüp duruyor :)) beter olsun :63:
Insallah öyle olur.. bide onu sallamayip partye gittim 5 te geldim gönlümce eglendim... cok iyi geldi bana... yataga yatamamis bile koltukta yatmis dün sabaha karsi gelmis yataga... simdide koltukta uyuyor üstünü bile örtmedim ne örtcem... isigi söndürüp kapiyi carptim oglumu alip yataga girdim.. ins ne oldugunu sasirir kalir ortada

Insallah öyle olur.. bide onu sallamayip partye gittim 5 te geldim gönlümce eglendim... cok iyi geldi bana... yataga yatamamis bile koltukta yatmis dün sabaha karsi gelmis yataga... simdide koltukta uyuyor üstünü bile örtmedim ne örtcem... isigi söndürüp kapiyi carptim oglumu alip yataga girdim.. ins ne oldugunu sasirir kalir ortada

Yani insan olan kopek gibi yalvaracaksin nasil diyebilir. Ne sanıyor kendini.
Bu muameleni hakediyor.
Tavrını korumani tavsiye ediyorum.

:confused: ay basım döndü
Bırak su adamı yaaa amannnnn:cry:

Bana burdan tam tencere-kapak bulmuşsunuz birbirinizi gibi geldi.
Biri kö..k gibi yalvarıcaksın, gidicem vs diyo
Öbürü ailesi bu durumdayken oğlunu bırakıp clup e gidip eğleniyor ve bu ona çok iyi geliyor.
Siz birbirinizi bırakmayın, ayrılırsanız en az iki kurbanı daha üzüceksiniz :KK53::KK57:

Bana burdan tam tencere-kapak bulmuşsunuz birbirinizi gibi geldi.
Biri kö..k gibi yalvarıcaksın, gidicem vs diyo
Öbürü ailesi bu durumdayken oğlunu bırakıp clup e gidip eğleniyor ve bu ona çok iyi geliyor.
Siz birbirinizi bırakmayın, ayrılırsanız en az iki kurbanı daha üzüceksiniz :KK53::KK57:
Oglumu sanki temelli mi birakiorum?? Annem evdeydi tabiki benimde stress atmaya ihtiyacim var.. hep benmi onu beklicem? Neyse buda sizin düsünceniz

Herseyi anladim da sabah 5e kadar tek basina nasil eglendin? Ben ayrilma esiginde olsaydm esim sabah 5e kr clubta olsaydi eve gelme clubta kal derdim egleniyor gibi gosterirken kucultmussunuz kendinizi bence.
Kalabalik samimi bi arkadas grubumla eglendim... hep siz esinizi evde bekletip sabah gelseydiniz.. esinizde 1 gün ciksaydi ve size hesabmi verecem deseydi bittin benim icin deseydi ... halen kal ordami derdiniz?

Slm hanimlar.. ben daha önce 2 konu yazmistim 26 yasinda 1 cocuk annesiyim 5 bucuk senelik evliyim.. avrupads yasiorum calisiorum.... kocam son zamanlarda gec gelirdi eve sabaha karsi ve evden atmistim ... ve bana cumartesi evden gitcegini ona köpek gibi yalvarmami söylemisti cünkü 4 5 kere ayni olayi yasamistik ben hakli olsamda ona derdim gitme diye... bu seferde sagolun bana yorum atanlarin sayesinde gücümp topladim yargiladim kendimi ve ona kal demedim.. cumartesi sabahi bana dedi aksam 8 de gidicem lütfen evden git yoksa yalvarirsin bana bende dedim 8 i bekleme sen basla toplanmaya kimse rahatdiz etmez fln dedim... sonra evden ciktim.. oglumuda alip.. aksam 9 da geldin bavullar toplanmis kendi yok bide kendinden emindi ev buldum diordu... dün aksam yani... dün gece bende partyye cluba gittim eglenmeye sabah 5 te geldim o 12 de gelmis (annemin demesiyle annem 3 hafta misafir bende) neyse sabah aldi cocugu oynatmaya götürdü ve halen evde gitmior bende agzimi acmadim ona... carsamba istanbula ucuyor 1 haftaligina... bana öyle gelior ki gitcek yeri yok carsambaya kadar zaman kazanmaya calisiyor... ondan sonrada bakariz diordur belki... bu sefer sasirttim onu gitme demedim ona .. süslwnip cluba gittim... fotolar attim... eglenmeme baktim.. yada bekledi gitme der Yine ben gidermis gibi yapayim mi dedi... ben cok kötüydüm ama simdi cok iyiyim ve ona ihtiyacim oldugunu düsünmüyorum... cünkp saygiyi kaybettik... beni kücük görüyordu gitme dedim önceden ona diye.. sizce bu adam gidermi ne yapmaya calisior....
Sen karsisinda kararli durdugun icin umursamadigin icin evliligin bitmesinden korkmus belli ki en iyisini yapmissin tebrik ederim seni .seni kirmadan uzmeden asagilamadan once dusuncekti ;)

Ben hatirladim sizin konuyu. Çok elestirmistim hatta. Köpek filan nedir diye. Sakın kal deme bak yine sinirlendim aklıma gelince.
Ama club filan çok abartma nispetin anlaşılmasın. Gerek yok. Hayatın normal akışından çıkma yani. Bu zanneder ooo bana nispet yapıyor beni seviyor çünkü.

evlisin ve club a gidip sabah 5 e kdaar tek başına eğleniyorsun? ikiniz de ayrı ilginçsiniz açıkçası

Back
X